نسلی پر از استعدادهای درخشان و نیازمند حمایت... پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
همایش «فرآیند علمی شگفت‌زده کردن مشتری» در جزیره کیش
روابط عمومی دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد روابط عمومی برتر وزارت اقتصاد و دارایی
حذف بروکراسی و کاغذ بازی های زائد
چرا رای صادره از دیوان عدالت اداری در خصوص معافیت‌های مالیاتی مناطق آزاد اجرا نمی شود؟
تجلیل سازمان جهانی مناطق آزاد از رضا مسرور
افزایش چهار برابری ظرفیت اشتغال مهندسان در جزیره کیش
طوطی‌ها، جاذبه‌ای نو در جزیره کیش
راه‌اندازی سامانه شفافیت دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد
اعلام برگزیدگان فستیوال موسیقی بانوان نواحی ایران در جشنواره موسیقی کیش
رویدادی برگزار کنیم که "نسل زد" سخنران و مسئولان شنونده باشند
صدای فعالان بخش خصوصی کیش به گوش وزیر اقتصاد رسید
قهرمانی نماینده نوجوان کیش در مسابقات اسکواش ایران جونیور
ورود نخبگان به اتاق فکر سازمان منطقه آزاد کیش ، طرحی که از کیش پر کشید!
شوخی می فرمایید آقای وزیر!

  آخرين اخبار
همایش «فرآیند علمی شگفت‌زده کردن مشتری» در جزیره کیش
جلسات تکراری و تو در تو!
روابط عمومی دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد روابط عمومی برتر وزارت اقتصاد و دارایی
حذف بروکراسی و کاغذ بازی های زائد
چرا رای صادره از دیوان عدالت اداری در خصوص معافیت‌های مالیاتی مناطق آزاد اجرا نمی شود؟
چهارشنبه 14 آبان 1404،14جمادی الاوا 1447، 5نوامبر 2025، شماره 4823(2207 دوره جدید)
کیش؛ نیازمند برنامه استراتژیک مدون در گردشگری
تجلیل سازمان جهانی مناطق آزاد از رضا مسرور
افزایش چهار برابری ظرفیت اشتغال مهندسان در جزیره کیش
طوطی‌ها، جاذبه‌ای نو در جزیره کیش
  پربيننده ترين اخبار
افتتاح مجموعه طرح‌های جدید فرودگاه بین المللی کیش
فرودگاه کیش امروز از نظر فناوری یکی از هوشمندترین فرودگاه‌های کشور است
توسعه اقتصادی ایران تنها از مسیر مناطق آزاد ممکن است
رونمایی از سامانه طرح مسکن بومیان جزیره کیش با حضور وزیر اقتصاد
مناطق آزاد را آزاد می کنیم
بازمهندسی مناطق آزاد برای تبدیل این مناطق به پیشران‌های اصلی رشد و توسعه کشور است
بازدید وزیر اقتصاد از شرکت دانش‌بنیان همانندساز بافت کیش
برای رشد مناطق آزاد باید نظام حکمرانی این مناطق اصلاح شود
بررسی ظرفیت های دریایی کیش و بنادر همجوار در بازدید هوایی وزیر اقتصاد و دارایی
شنبه 10 آبان 1404،10جمادی الاول1447،1نوامبر2025،شماره 4819(2203 دوره جدید)
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

پای صحبت امیرحسین؛ استعدادی در حوزه موسیقی جزیره کیش؛
نسلی پر از استعدادهای درخشان و نیازمند حمایت...

اگر حوالی ظهر به لابی هتل سورینت صدف یا به بازار دامون کیش سری بزنید نوجوانی را خواهید دید که با مهارت تمام با پیانو هنرنمایی می کند و آوای هنرش خاطرات زیبایی را برای گردشگران به یادگار می گذارد. امیرحسین محرمی فرد 15 ساله، استعدادی است که کشف و پرورش داده شد؛ کم نیستند نوجوانانی مانند او که دارای استعدادهای درخشان هستند و متاسفانه مجالی برای ظهور و بروز ندارند....

  


نسلی که امروز با آن روبرو هستیم نسلی هوشمند و سرشار از استعداد است. نسلی که به گواه بسیاری از کارشناسان و روانشناسان محدودیتی برایشان متصور نیست و آمده اند تا آینده را از آن خود کنند و لزوم پرورش این نسل تنها حمایت و ایجاد انگیزه برای آن ها است. کشف استعداد در نسلی که با آن روبرو هستیم در مرحله اول به عهده خانواده، پرورش آن بر عهده سیستم آموزشی و پیگیری و به بار نشستن آن محصول همکاری بخش هایی است که هر کدام مسئولیتی بر عهده دارند.

مهارت پرورش استعداد و تبدیل آن به یک توانمندی، کاری دشوار و زمان‌بر است که ابتدا بر عهده شخص خواهد بود و  تلاش برای جنگیدن در چند جبهه در میدان پرورش استعدادها علاوه بر حلاوت و شیرینی آن می تواند خسته کننده نیز باشد. کارشناسان معتقدند کشف و پرورش استعداد در یک موضوع خاص می تواند نتایج بهتری را در بر داشته باشد تا چندین موضوع  پس برای کشف استعداد لازم است هر فرد ابتدا به درون و غریزه خود نگاهی داشته باشد. مهارت پرورش استعداد نیز همانند نور خورشید برای رشد استعداد لازم و ضروری است. بدون این مهارت، درختی پربار در زندگی خود نخواهیم داشت.

با این مقدمه باید گفت برای داشتن جامعه‌ای پویا و خلاق بایستی در کشف استعداد و پرورش آن کوشا باشیم. امروزه در تمامی کشورهای پیشرفته دنیا، مقوله‌ کشف و پرورش استعدادها برای بهتر شدن نظام جامعه، امری بسیار مهم است و  مهارت پرورش استعداد از مهم‌ترین دغدغه‌های والدین امروزی است.

باید توجه داشت که استعدادیابی فرایندی نیست که نقطه آغاز یا پایانی داشته باشد. اگر چه ما معمولاً استعدادیابی را دغدغه والدین برای فرزندان می‌دانیم، اما استعدادیابی باید دغدغه‌  همه ما در طول زندگی باشد. همانطور که توانمندی‌های فیزیکی ما به مرور زمان و در شرایط متفاوت رشد می‌کنند، ترکیب می‌شوند، تضعیف می‌شوند و یا از بین می‌روند، هر یک از ما نیز سبدی از استعدادها داریم که در طول زمان، تغییر می‌کنند. شاید قبلاً فرصتی برای بروز آن‌ها نبوده باشد و اخیراً این شرایط ایجاد شده باشد.

چه بسیار استعدادهای که به علت برنامه‌ریزی نامناسب یا عدم مدیریت زمان و انرژی، به توانمندی تبدیل نشده‌اند و حتی، چه توانمندی هایی که با فشار، تحمل و تمرین، به دست می آیند اما آن استعداد در زمینه فعالیت، چندان کارآمد نیست .

در نوشتار پیش رو به سراغ نوجوانی از کیش رفته ایم که توانسته است در آستانه 15 سالگی در زمینه موسیقی خوش بدرخشد. امیرحسین محرمی فرد که کلاس دهمی و دارنده گواهینامه علمی مسابقات آزاد دانش آموزی رباتیک دانشگاه تهران است و دوسال متوالی هم در استان هرمزگان و جزیره کیش نفر اول در این رشته شده، این روزها با مهارت فراوان و حتی بدون مربی، در جزیره کیش پیانو می نوازد.

امیر حسین آنطور که خود می گوید از کودکی  به پیانو علاقمند شد و با تشویق و حمایت های  مادرش از حدود 4 سال پیش و بدون استاد علاقمندی اش را پیگیری کرد و تنها با گوش دادن به نت ها آهنگ می نوازد.

امیر حسین که غیر از پیانو به نواختن  ملودیکا و آکاردئون مسلط است؛ می گوید: تنها کافیست آهنگی را گوش کنم و بعد از آن به سرعت می توانم نت های آن را بنوازم.

هتل سورینت صدف و بازار دامون در جزیره کیش مکان هایی هستند که امیر حسین با حمایت مدیران آن هنرنمایی می کند و به گفته او برای مسافران بسیار جالب است. وی که سابقه نواختن در هتل سورینت مریم را نیز دارد، می گوید: تشویق دیگران باعث می شود روزبه روز بیشتر به این ساز علاقه پیدا کنم و دوست داشته باشم چیزهای بیشتری یاد بگیرم.

از او پرسیدیم که آیا پرداختن به موسیقی بر کیفیت تحصیل او اثر منفی نخواهد گذاشت؟ او گفت: ساعت های طول روز را تقسیم بندی می کنم تا در کنار موسیقی خللی به درسم وارد نشود و البته شاگرد اول هم هستم. امیر حسین استقبال مجموعه های مختلف از هنرمندان نوجوان را بسیار مهم می داند و می گوید: این حمایت ها است که باعث می شود در راهی که پیش رو داریم ثابت قدم باشیم و رو به جلو حرکت کنیم.   

کشف استعداد از نکاتی بود که امیر حسین به آن اشاره کرد و خطاب به هم سن و سالان خود گفت: نوجوانان زمینه علاقه شان را کشف کنند و به دنبال اساتید و بزرگان رشته مورد علاقه شان بروند و تا می توانند یاد بگیرند و مشاوره بگیرند. امیر حسین که اطلاعات خوبی در حوزه موسیقی دارد و هیچ گاه مطالعه را از یاد نمی برد؛ می گوید:  آرزو دارم در رشته مورد علاقه ام حرفی برای گفتن داشته باشم و موسیقی را به صورت حرفه ای تدریس کنم و در صحنه های جهانی موسیقی ظاهر شوم.

اما حمایت مسئولان از استعدادهای خصوصا نوجوانان و جوانان موضوعی است که دارای اهمیت بسیاری است؛ فرزندان ما نیاز به اینگونه حمایت ها دارند تا بتوانند در ابتدا آینده زندگی شخص خودشان و در گام بعدی افق روشنی را برای جامعه شان رقم بزنند.

 شماره خبر : 806         آرشيو مصاحبه         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.