جذب 300 میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در منطقه آزاد چابهار پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  

  خبرهای برگزيده
طرح تشکیل «شورای همکاری مناطق آزاد ایران و کشورهای عضو CIS»
هتل گلدیس؛ روایت ماندگاری یکی از نخستین هتل‌های کیش در فراز و فرود صنعت گردشگری
دروغ، آفت بزرگ مدیریت
اعلام برنامه امتحانات دانشجویان پردیس بین الملل کیش دانشگاه صنعتی شریف،
راه اندازی مرکز مشاوره حضوری دولتی سلامت روان در کیش
برنامه سازمان منطقه آزاد کیش چیست؟
انتشار کتابی با روایت کودکانه از گردشگری کیش
شایستگی؛ مهم ترین سرمایه‌ جزیره کیش
توسعه تاکسی‌های دریایی کیش با الگوگیری از امارات
جذب 300 میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در منطقه آزاد چابهار
حمایت از حقوق مصرف کننده " فقط شعار و بس! "”
نقد ابزاری برای رشد و توسعه
مسئولیت؛ امانتی برای خدمت
منتقد دشمن نیست ، همراه است

  آخرين اخبار
طرح تشکیل «شورای همکاری مناطق آزاد ایران و کشورهای عضو CIS»
هتل گلدیس؛ روایت ماندگاری یکی از نخستین هتل‌های کیش در فراز و فرود صنعت گردشگری
چهارشنبه 8 بهمن 1404 - 8 شعبان 1447 - 28 ژانویه 2026 - شماره 4877(2261 دوره جدید)
دروغ، آفت بزرگ مدیریت
اعلام برنامه امتحانات دانشجویان پردیس بین الملل کیش دانشگاه صنعتی شریف،
راه اندازی مرکز مشاوره حضوری دولتی سلامت روان در کیش
برنامه سازمان منطقه آزاد کیش چیست؟
انتشار کتابی با روایت کودکانه از گردشگری کیش
سه شنبه 7 بهمن 1404 - 7 شعبان 1447 - 27 ژانویه 2026 - شماره 4876 ( 2260 دوره جدید)
شایستگی؛ مهم ترین سرمایه‌ جزیره کیش
  پربيننده ترين اخبار
فرصتها و چالشها در مسیر ارتقاء طراحی‌های نوین معماری کیش
یکشنبه 5 بهمن 1404 - 5 شعبان 1447 - 25 ژانویه 2026 - شماره 4874 ( 2258 دوره جدید)
مسئولیت؛ امانتی برای خدمت
صدور مجوز برای ایجاد منطقه آزاد مشترک ایران و ترکیه
منتقد دشمن نیست ، همراه است
شنبه 4 بهمن 1404 - 4 شعبان 1447 - 24 ژانویه 2026 - شماره 4873 ( 2257 دوره جدید)
لزوم توجه به رضایتمندی جامعه محلی در مناطق آزاد
دوشنبه 6 بهمن 1404 - 6 شعبان 1447 - 26 ژانویه 2026 - شماره 4875( 2259 دوره جدید)
فراتر از اصلاح قوانین، این "فکر و رویکرد" مدیران است که باید اصلاح شود
نقد، ابزار توسعه و مشارکت جمعی
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار عنوان کرد:
جذب 300 میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در منطقه آزاد چابهار

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: در یک سال اخیر، تلاش‌های گسترده‌ای صورت گرفت و امروز با افتخار اعلام می‌کنم که میزان جذب سرمایه‌گذاری خارجی در محدوده منطقه آزاد چابهار به رقم چشمگیر 300 میلیون دلار نزدیک شده است. در بخش سرمایه‌گذاری خارجی محقق‌شده، تا پایان سال به حدود 120 میلیون دلار خواهیم رسید.

  

به گزارش اقتصاد کیش ، محمدسعید اربابی، در نشست با فعالان اقتصادی با حضور مشاور وزیر اقتصاد، مدیر کل سرمایه‌گذاری خارجی سازمان، مدیرکل سازمان کار استان سیستان و بلوچستان، مدیرکل روابط بین‌الملل گمرک جمهوری اسلامی ایران گفت: تمامی سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی حاضر در این جمع، به ویژه آن دسته از همکاران خارجی که در کنار ما حضور دارند و فعالان اقتصادی که با سرمایه‌گذاران بین‌المللی مشارکت دارند، حضور ارزشمندی دارند چون با تمام مشکلات موجود ایستادند.

اربابی افزود: ما به صراحت تأکید می‌کنیم که در دیدگاه‌ها و سیاست‌های سازمان منطقه آزاد چابهار، هیچ تفاوتی میان سرمایه‌گذار داخلی و خارجی وجود نداشته و نخواهد داشت. در یک سال گذشته، بارها در جلسات تخصصی متعددی با مشارکت آنان مسائل را بررسی کرده‌ایم.

وی ادامه داد: در یک سال اخیر، تلاش‌های گسترده‌ای صورت گرفت و امروز با افتخار اعلام می‌کنم که میزان جذب سرمایه‌گذاری خارجی در محدوده منطقه آزاد چابهار به رقم چشمگیر 300 میلیون دلار نزدیک شده است. در بخش سرمایه‌گذاری خارجی محقق‌شده، تا پایان سال به حدود 120 میلیون دلار خواهیم رسید. این ارقام علاوه بر سرمایه‌گذاری‌های بزرگ در حوزه پتروشیمی و نفت است و همچنین شامل طرح‌های 10، 30، 40 و حتی 4 تا 5 میلیون دلاری نیز می‌شود. ما اطمینان داریم که حضور سرمایه‌گذاران خارجی در کنار ما، ضامن امنیت اقتصادی منطقه خواهد بود.

رییس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: در حال حاضر سرمایه‌گذارانی از کشورهای مختلف از جمله امارات، قطر، پاکستان، افغانستان، چین و حتی ترکیه در منطقه فعال هستند و امیدواریم کشورهای بیشتری نیز به این جمع بپیوندند.

آنچه انتظار داریم، توجه ویژه و تسهیل فرایند صدور مجوز برای درخواست‌های جذب سرمایه‌گذاری مرتبط با استان سیستان و بلوچستان و منطقه آزاد چابهار به دلیل شرایط خاص این منطقه است. خوشبختانه در مقطع کنونی سرمایه‌گذاران از تسریع روند صدور مجوزها رضایت بالایی دارند.

 


 شماره خبر : 9294         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.