جزیره کیش می تواند برند فرهنگی و هنری ایران در سطح بین‌المللی باشد پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شنبه 3 خرداد 1404 شمسی مصادف با 26 ذی القعده 1446هجری قمری

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
طهمورث قاسمی؛ مشاور کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی شد
از جزیره‌ای زیبا تا الگویی ملی در تولید انرژی‌های پاک
بلو بانک به کیشوندان خدمات جدید می دهد
امروز به ایران خرد بنیان و دادپی نیاز داریم
رایمون در آسمان جزیره!
گرامیداشت روز جهانی موزه در خانه بومیان کیش
مهلت نگهداری کالا در گمرک و مناطق آزاد
تأکید بر نقش تاریخی جزیره کیش در هویت تمدنی ایران
جزیره کیش میزبان مسابقات فوتسال کافا شد
مناطق ویژه اقتصادی سکوی پرش اقتصاد کشور هستند
دكتر مهران روشن ريشهري مشاور بيمارستان كيش در امور فني شد
بومیان شرف و اعتبار کیش هستند
مهندس شرفی مشاور امور اجتماعی آب و برق کیش شد
بررسی مسائل و مشکلات جامعه هتلداران جزیره کیش

  آخرين اخبار
طهمورث قاسمی؛ مشاور کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی شد
از جزیره‌ای زیبا تا الگویی ملی در تولید انرژی‌های پاک
بلو بانک به کیشوندان خدمات جدید می دهد
امروز به ایران خرد بنیان و دادپی نیاز داریم
رایمون در آسمان جزیره!
گرامیداشت روز جهانی موزه در خانه بومیان کیش
مهلت نگهداری کالا در گمرک و مناطق آزاد
شنبه 3 خرداد 1404 ، 26 ذی القعده 1446 ، 24 می 2025 ، شماره 4717 (2101 دوره جدید)
تأکید بر نقش تاریخی جزیره کیش در هویت تمدنی ایران
جزیره کیش میزبان مسابقات فوتسال کافا شد
  پربيننده ترين اخبار
یکشنبه 28 اردیبهشت 1404 ، 20 ذی القعده 1446 ، 18 می 2025 ، شماره 4713 ( 2097 دوره جدید)
تولید صادرات محور باید اولویت مناطق ویژه اقتصادی باشد
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1404 ، 23 ذی القعده 1446 ، 21 می 2025 ، شماره 4716 ( 2100 دوره جدید)
دوشنبه 29 اردیبهشت 1404 ، 21 ذی القعده 1446 ، 19 می 2025 ، شماره 4714 (2098 دوره جدید)
بخش خصوصی کیش باید مقتدر و عملگرا باشد
دكتر مهران روشن ريشهري مشاور بيمارستان كيش در امور فني شد
کیش میزبان مناسب دور جدید گفت‌وگوهای ایرانی – عربی
جزیره کیش؛ الگویی برای حکمرانی مشارکتی، نوآورانه و اخلاق‌محور
تمدید گواهینامه ISO9001:2015 شرکت عمران، آب و خدمات کیش
شگفتی سازی "ویرا کارنو" در شب بزرگداشت فردوسی در جزیره کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست با مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش :
جزیره کیش می تواند برند فرهنگی و هنری ایران در سطح بین‌المللی باشد

نشست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با محوریت راهبردها و چشم انداز توسعه فرهنگی، گردشگری و اقتصادی کیش برگزار شد.

  

به گزارش  اقتصاد  کیش، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دراین نشست با بیان اینکه کیش باید به ویترین فرهنگی ایران تبدیل شود گفت: باید یک چشم‌انداز فرهنگی و هنری برای کیش ترسیم شود تا زیرساخت، رویدادها و برنامه‌ها براساس آن پایه‌ریزی شوند. بدون شک کیش یکی از برترین شهرهای ایران به لحاظ توسعه شهری و اجتماعی است و می‌تواند چهره‌ای از تاریخ، فرهنگ و هنر معاصر ایران را به نمایش بگذارد.

وی تصریح کرد: اگر ما و شما با همکاری و هماهنگی میان وزارتخانه‌ های دیگر به این سمت گام برداریم، کیش به یک برند فرهنگی و هنری در سطح بین‌المللی تبدیل خواهد شد. اگر چه تصویر فعلی کیش به عنوان مقصدی لوکس است که جفای بزرگی در حق کیش است و باید آن را به یک ایران فرهنگی بدل کنیم. چرا که کیش یک ذخیره  و پشتوانه مهم  برای ایران است.

صالحی با اشاره به رویدادهایی که در کشورهای منطقه از جمله قطر در میزبانی از رقابت های ورزشی و فرهنگی انجام می شود تاکید کرد: شاید رسیدن به آن جایگاه در ورزش برای کیش نیاز به سرمایه کلانی داشته باشد اما جزیره کیش با توسعه حداقلی زیرساخت ها می تواند پایگاه دیپلماسی فرهنگی کشور و محلی برای برگزاری جشنواره ها و رویدادهای فاخر بین المللی باشد.

وی اظهار داشت: جزیره کیش می تواند با اتکا به فرهنگ، طبیعت زیبا با توسعه ظرفیت ها و برگزاری رویدادهای قوی و بین المللی ، انتخاب و مقصد سفر جامعه بزرگ ایرانیان داخل و خارج از کشور باشد.

محمد کبیری نیز در این نشست با اشاره به چشم‌انداز توسعه‌ای کیش گفت: ایده جامع ما برای جزیره کیش این است که آن را تا سال ۱۴۱۴ به یک جزیره نسل هفتمی تبدیل کنیم. در این مسیر، اقتصاد دیجیتال، بلاکچین و هوش مصنوعی محور تمامی جنبه‌های توسعه ای خواهند بود.

وی ادامه داد: چندین ابرپروژه از جمله شهرک سلامت در دستور کار ما قرار دارد، اما اولویت کنونی که برای خود ترسیم کرده ایم، توسعه گردشگری رویداد محور است.

کبیری با بیان اینکه اکنون ۹۰ درصد درآمد کیش از گردشگری، زیرساخت و فناوری تأمین می‌شود خاطرنشان کرد: ما قصد داریم این مسیر توسعه را با الهام از ایده ایرانی-اسلامی با دقت و ظرافتی پیش ببریم که پروژه‌های توسعه‌ای آسیب نبینند. در حوزه گردشگری نیز تمرکز ما ابتدا روی جذب گردشگران مسلمان و پس از آن گردشگران کشورهای آسیای میانه است.

وی اظهار داشت: در زمینه گردشگران کشور نیز که به کشورهای همسایه سفر می کنند در تلاش برای ایجاد مزیت رقابتی هستیم که حتی در فصل کم رونق گردشگری نیز انگیزه سفر به کیش وجود داشته باشد.

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش اضافه کرد: یکی از کارهایی که ما اجرایی کردیم، احیاء فضاهای قدیمی و فراموش‌شده کیش بود آن هم با برگزاری رویدادهای جذاب بود که به عنوان مثال بازار فرانسه پس از ۱۳ سال به واسطه جشنواره جزیرتی احیاء شد، در شهر تاریخی حریره رویداد نوروزی برگزار شد و جانی دوباره گرفت و کاخ نخست‌وزیری سابق هم تبدیل به یک موزه شده که به زودی افتتاح خواهد شد. این مسیر ادامه دارد و سراغ احیای میراث کیش خواهیم رفت

کبیری با اشاره به برنامه هایی که در کشورهای حاشیه خلیج فارس در حال حاضر برگزار می شود اظهار کرد: اگر تغییرات انجام شود ما می‌توانیم از آن‌ برنامه ها برای فصول کم‌گردشگر در کیش استفاده کنیم. البته برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا جشنواره‌ای با عنوان “خلیج فارس” از ۱۰ اردیبهشت به مدت دو ماه در کیش برگزار شود که آغاز آن نیز باشکوه خواهد بود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به احیائ و بهره گیری از بناهای قدیمی و تاریخی کیش گفت: جدا از رویدادهای هنری در عرصه موسیقی قرار است بر اساس توافق با بنیاد مستضعفان، سه مکان قدیمی در کیش تبدیل به موزه شوند که آثاری همچون دو نقاشی از آدولف هیتلر، آثار پیکاسو و قدیمی‌ترین نقشه خلیج فارس دراین موزه ها به نمایش درآید.

وی با اشاره به سطح بالای برگزاری جشنواره خلیج فارس که هزینه های بسیاری نیز دارد گفت: برگزاری این این پروژه‌ بزرگ نیاز به حمایت وزارت میراث فرهنگی دارد. این اقدامات فرهنگی با وجود بودجه زیاد، در واقع سرمایه گذاری محسوب می شوند وآورده های بسیاری برای جزیره کیش و کشور به همراه دارد.

مدیرعامل منطقه آزاد کیش همچنین پیشنهاد برگزاری رویدادهایی در سطح بین‌المللی را مطرح کرد و گفت: با توجه به ظرفیت های جزیره کیش، که ویترین ایران است می توانیم برنامه‌هایی در ابعاد رویدادهای بین المللی فاخر و جشنواره جهانی را در گام اول ملی و در گام دوم بین المللی طراحی و اجرا کنیم.


 شماره خبر : 8091         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.