برنامه، برنامه، برنامه، پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  

  خبرهای برگزيده
توسعه مناطق آزاد، کمک به اقتصاد کشور است
مدیر گمرک منطقه آزاد کیش سکان‌دار منطقه آزاد پایتخت شد
نوع رفتار با رسانه، مبنای نوع حکمرانی!
به بهانه روز مهندس
سیاست هیئت انجمن های ورزشی کیش کمک به توسعه و تقویت ورزش کیش است
واگذاری کیش‌ایر تکرار فاجعه است!
8 میلیون تومان!
رسانه؛ معمار برند اقتصادی کیش
تقویت ظرفیت‌های اقتصادی جزیره در دستور کار قرار دارد
نسل آینده، میهمان تصمیم های امروز
بخش اول : کیش ایر چگونه در فهرست واگذاری قرار گرفت؟
پروژه‌ها برای پیش ‌فروش ملزم به اخذ مجوزهای کتبی از سازمان منطقه آزاد کیش هستند
تسهیل روند رفع تعهدات ارزی صادراتی مناطق آزاد
خط هوایی متعلق به کیش؛ در برزخ ماندن و رفتن لزوم بازگرداندن فرزند کیش به جزیره

  آخرين اخبار
  پربيننده ترين اخبار
دوشنبه 4 اسفند 1404 - 5 رمضان 1447 - 23 فوریه 2026 - شماره 4893 ( 2277 دوره جدید)
خط هوایی متعلق به کیش؛ در برزخ ماندن و رفتن لزوم بازگرداندن فرزند کیش به جزیره
نشستی برای هماهنگی و آماده سازی میزبانی کیش در نوروز ۱۴۰۵
شنبه 2 اسفند 1404 - 3 رمضان 1447 - 21 فوریه 2026 - شماره 4891 ( 2275 دوره جدید)
تسهیل روند رفع تعهدات ارزی صادراتی مناطق آزاد
سیاست هیئت انجمن های ورزشی کیش کمک به توسعه و تقویت ورزش کیش است
طرد رسانه نشانه ترس و فساد است نه قدرت!
برگزاری جلسه شورای ترافیک کیش با تمرکز بر مدیریت تردد در نوروز1405
دبیر شورای راهبری صنایع خلاق و فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و گردشگری دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد منصوب شد
سه شنبه 5 اسفند 1404 - 6 رمضان 1447 - 24 فوریه 2026 - شماره 4894 ( 2278 دوره جدید)
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

برنامه، برنامه، برنامه،

کوروش کشمیری چند هفته پیش که از طرف روزنامه اقتصاد کیش از بنده دعوت شد یادداشت هایی را به زعم خودم برای ایجاد تغییر و در پی آن تحول و شاید در ادامه توسعه جزیره زیبای کیش بنویسم و تقدیم کنم، ابتدا برای چند دقیقه به یمن این بهانه خوشحال شدم ولی بلافاصله وقتی به یاد آوردم غالب مسئولین محترم موجود، به روایت شاهدان حاضر از پایین ترین سطح مطالعه در روز بهره مندند، این کار را بیهوده پنداشتم و با خود گفتم بر خلاف رای سعدی در حال حاضر همان بهتر که: « ذوالفقار علی در نیام و زبان سعدی در کام.» باشد.

  

اما چه می شود کرد وقتی توده ای از مردم باز هم دل به امید سپرده و کسی را انتخاب کرده اند که دوست و دشمن به توانمندی های او گواهند و نگارنده نیز از خیل امیدوار کنندگان این توده بوده است؟ پس از انتصاب مدیرعامل محترم جدید باری دیگر عزم کردم سلسله یادداشت هایی را در راستای ایجاد تغییر و تحول ( البته از نوع سازنده و نه براندازنده) آماده نمایم و به ترتیب جهت مطالعه عزیزان روانه هیأت تحریریه اقتصاد کیش کنم.

تا جایی که بدانم این تحریرات توسط اهلش مطالعه می شود، به نگاشتن ادامه خواهم داد؛ باشد که کورسوی شمع نیم سوزی در راستای روشن ساختن خاکپاره مرجانی ام، مروارید درخشان خلیج فارس گردد و روزی آن را درخشان چون گذشته، بلکه حتی درخشنده تر در منطقه بیابیم.

نوشته ام را در بندی خلاصه می کنم که مسئول محترم سازمان منطقه آزاد کیش! برنامه، برنامه، برنامه.

سازمان در برهه ای هزینه کرده و برنامه استراتژیک قابل تأملی را توسط کارشناسان تصنیف کرده است (اگرچه بیش از سه سال است به نظر می رسد در گوشه گوشه سازمان این مصحف بر روی قفسه های کتاب خاک می خورد) اولین اقدام بهتراست در جهت ویرایش و به روز ساختن این برنامه در کمترین زمان ممکن عنوان شود.

شاید ایراداتی بر این برنامه وارد باشد که از مهمترین آنها مغفول ماندن ارزیابی عملکرد و ایجاد بهبود در مسیر اجرای برنامه را می توان برشمرد.

آنچه حتی در تصویب نامه های دولت مستقیم به آن اشاره شده است نقش پررنگ مدیریت بازرسی و نه هیچ حوزه دیگر در امر ارزیابی عملکرد و نظارت بر اجرای برنامه است.

زیاده مصدع نباشم مسئول محترم؛

در نخستین اقدام برنامه استراتژیک سازمان را پیدا کنید تورقی فرموده ضمن دعوت از کارشناسان متخصص و متعهد در کمترین زمان ممکن به ویرایش آن بپردازید، فراموش نکنید رمز ادامه پیدا کردن اجرای دقیق برنامه و رسیدن به تغییرات منظور، صرفا در نظارت، ارزیابی و بازرسی است و بهبود فرآیندها با قدرت یک واحد بازرسی قوی در دل سازمان محقق می شود.


 شماره خبر : 7408         آرشيو یادداشت روز         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.