تودیع و معارفه زودهنگام دبیر سابق و جدید شورایعالی مناطق آزاد پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
استقبال بحرینی‌ها از جاذبه‌های نگین خلیج فارس
افشین بنازاده سرپرست پردیس بین‌الملل کیش دانشگاه صنعتی شریف شد
حضور 20 کشور و 150 شرکت در نمایشگاه بین‌المللی شهر پایدار در کیش
نیازمند آموزش‌های کاربردی در حوزه صنایع دستی زنان کیش هستیم
تشریح موقعیت کانونی ایران در چهارراه ترانزیت جهانی
گسترش همکاری‌های بین‌المللی مناطق آزاد ایران در یازدهمین کنگره جهانی مناطق آزاد
امضاء توافقنامه صلح غزه
مبالغ قبوض برق برای بهره برداران هتل ها عادلانه نیست
مناطق آزاد؛ دریچه‌ای به رونق گردشگری بندری و جزیره‌ای ایران
بازدید میدانی معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد کیش از پروژه‌های عمرانی و صنعتی کیش
جابجایی بیش از ۵ هزار شناور تجاری، مسافری و تفریحی از بندر کیش
برگزاری جلسه هم‌اندیشی بررسی مسائل و چالش‌های حوزه هتلداری در جزیره کیش
نگاه مدیران به مشکلات از پشت درهای بسته میسر نیست
نوید ساخت «فضای اقامتگاه هنری» و «موزه ملی کیش»

  آخرين اخبار
استقبال بحرینی‌ها از جاذبه‌های نگین خلیج فارس
افشین بنازاده سرپرست پردیس بین‌الملل کیش دانشگاه صنعتی شریف شد
حضور 20 کشور و 150 شرکت در نمایشگاه بین‌المللی شهر پایدار در کیش
نیازمند آموزش‌های کاربردی در حوزه صنایع دستی زنان کیش هستیم
چهارشنبه 23 مهر 1404 - 22 ربیع الثانی 1447 - 15 اکتبر 2025 - شماره 808 4 ( 2192 دوره جدید)
جاده مکسر
تشریح موقعیت کانونی ایران در چهارراه ترانزیت جهانی
گسترش همکاری‌های بین‌المللی مناطق آزاد ایران در یازدهمین کنگره جهانی مناطق آزاد
امضاء توافقنامه صلح غزه
مبالغ قبوض برق برای بهره برداران هتل ها عادلانه نیست
  پربيننده ترين اخبار
تجلیل از فعالان صنعت هتلداری ایران سنگ تمام کیش برای صنعت هتلداری ایران
بازمهندسی ساختارها در مناطق آزاد کلید خورد
خانه سرمایه گذاران کیش در مشهد ایجاد می شود
شنبه 19 مهر 1404 - 18 ربیع الثانی 1447 - 11 اکتبر 2025 - شماره 804 4( 2188 دوره جدید)
جزیره کیش می تواند مرکز تحول سرمایه‌گذاری گردشگری کشور باشد
سی ام مهر، آخرین مهلت ارسال آثار جشنواره موسیقی بانوان نواحی ایران
اندیشه جمعی، بهترین راه‌حل‌ها برای جزیره «کیش» به همراه خواهد داشت
بازدید میدانی معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه آزاد کیش از پروژه‌های عمرانی و صنعتی کیش
آغاز همکاری‌های عملیاتی مناطق آزاد ایران و بلاروس
نوید ساخت «فضای اقامتگاه هنری» و «موزه ملی کیش»
بریکس فرصتی تاریخی برای بازآرایی اقتصاد جهانی است
جابجایی بیش از ۵ هزار شناور تجاری، مسافری و تفریحی از بندر کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

تودیع و معارفه زودهنگام دبیر سابق و جدید شورایعالی مناطق آزاد

با حکم عبدالناصر همتی، "رضا مسرور" بعنوان دبیر جدید شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی معرفی و حجت عبدالملکی دبیر سابق تودیع شد.

  


به گزارش اقتصاد کیش  طی مراسمی با حضور وزیر اقتصاد، آیین تکریم از حجت الله عبدالملکی و معارفه "رضا مسرور" بعنوان دبیر جدید شورایعالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور برگزار شد.

عبدالناصر همتی طی سخنانی در این مراسم، که در محل وزارت اقتصاد و با حضور تعدادی از معاونان و مدیران وزارتخانه برگزار شد، با طبیعی و قابل درک خواندن تغییر پست های مدیریتی در دولت های مختلف، "رضا مسرور" دبیر جدید شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور را کارشناس، کار بلد و حرفه ای کار در این مناطق معرفی نمود.

وی در ادامه از زحمات و تلاش های "عبدالملکی" دبیر پیشین شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور، در دوران مسئولیت قدردانی کرد.

وزیر اقتصاد عنوان کرد: حقیقت این است که کار در مناطق آزاد در کشور ما، به خلاف آنچه از نام آن بر می آید، چه بسا دشوارتر از مناطق عادی است و محدودیت های بیشتری به لحاظ فعالیت بانک ها و بیمه ها و ... در آن وجود دارد که من بسیار امیدوارم، آقای مسرور بتواند به نحوی برنامه ریزی کند که این محدودیت ها و مشکلات را کاهش دهد.

همتی تصریح کرد: مناطق آزاد مطلوب از نظر ما، باید محل جذب سرمایه خارجی و داخلی و سکویی برای صادرات باشد نه اینکه تبدیل به محلی برای تفریح و پایانه واردات به کشور شود.

وزیر اقتصاد با اشاره به افزایش تعداد مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور در سال های اخیر، ابراز امیدواری کرد، مسرور، دبیر جدید مناطق آزاد بتواند سامانی مناسب برای اداره این مناطق بیاندیشد.

حجت‌الله عبدالملکی، دبیر سابق شورایعالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور نیز در این مراسم، با اشاره به شناخت قبلی و سابقه همکاری خود با دبیر جدید این شورا، انتخاب مسرور را فرصتی مغتنم برای توسعه این مناطق عنوان کرد.

وی در ادامه به تشریح فعالیت ها و دستاوردهای دوره مدیریتی خود در مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور پرداخت.

"رضا مسرور" دبیر جدید شورایعالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور نیز در این مراسم، ضمن قدردانی از حسن اعتماد دکتر همتی برای تصدی این پست، به تشریح برنامه های خود برای اداره مناطق آزاد پرداخت و از جمله بر پیاده سازی حکمرانی مطلوب بر این مناطق تأکید کرد.

وی با مقایسه نرخ تولید ناخالص داخلی کشورمان با برخی همسایگان مثل ترکیه و عربستان، ظرفیت های ایران را بسیار بیشتر از کشور های یاد شده و دست کم یک تریلیون و 500 میلیون دلار عنوان کرد که مناطق آزاد تجاری سهم بسیار ویژه ای در تحقق و دستیابی به آن دارند.

بنابر این گزارش، در حکم رضا مسرور آمده است، نظر به تعهد، صلاحیت، تخصص و توانمندی های ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی منصوب می شوید.عزت، توفیق و سربلندی جنابعالی را در انجام مأموریت های محوله از خداوند متعال خواستارم.

در حکم صادره از سوی دکتر همتی خطاب به دبیر جدید این شورا تأکید شده است: انتظار می رود، در این دوره مسئولیت نسبت به فعال سازی ظرفیت های مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی در جهت افزایش صادرات غیرنفتی و معرفی و بازاریابی جهانی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برای جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی و پیگیری و برنامه ریزی جهت انتقال تکنولوژی به داخل کشور اهتمام ویژه و جدی بورزید.

 

 شماره خبر : 7103         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.