اولویت دولت در جزایر افزایش کیفیت زیست شهری و ایجاد شغل است پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
پیشتازی زنان کیش در عرصه رسانه
سازمان برای مردم یا مردم برای سازمان؟!
لزوم توجه به شایستگی ها در تفویض اختیار
مسول ، امانتدار سرمایه مردم
فساد اداری بلای جان پیشرفت جامعه
مسئولیت، ابزاری است برای ارائه خدمت نه امتیازشخصی!
مطالبه گری و انتقاد سازنده حق قانوني مردم است
بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از مجموعه پارس سافاری کیش
مردم کیش، صاحب سازمان منطقه آزاد هستند
مدیر برای پست یا پست برای مدیر؟!
سازمان تیمی که باید برای کیش بازی کند
انتصابات سیاسی و حزبی بلای جان کیش!
کتاب «الگوی حکمرانی مناطق آزاد ایران» به قلم رضا مسرور منتشر شد
بازدید مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش از مدرسه زندگی دیپلمات کیش

  آخرين اخبار
پیشتازی زنان کیش در عرصه رسانه
سازمان برای مردم یا مردم برای سازمان؟!
لزوم توجه به شایستگی ها در تفویض اختیار
مسول ، امانتدار سرمایه مردم
فساد اداری بلای جان پیشرفت جامعه
مسئولیت، ابزاری است برای ارائه خدمت نه امتیازشخصی!
مطالبه گری و انتقاد سازنده حق قانوني مردم است
بازدید مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از مجموعه پارس سافاری کیش
یکشنبه 14 دی 1404 - 14 رجب 1447 - 4 ژانویه 2026 - شماره 4863( 2247 دوره جدید)
یکشنبه 14 دی 1404 - 14 رجب 1447 - 4 ژانویه 2026 - شماره 4863( 2247 دوره جدید)
  پربيننده ترين اخبار
کتاب «الگوی حکمرانی مناطق آزاد ایران» به قلم رضا مسرور منتشر شد
سه شنبه 9 دی 1404 - 9 رجب 1447 - 30 دسامبر 2025 - شماره 4861 ( 2245 دوره جدید)
دوشنبه 8 دی 1404 - 8 رجب 1447 - 29 دسامبر 2025 - شماره 4860 ( 2244 دوره جدید)
مردم کیش، صاحب سازمان منطقه آزاد هستند
وقتی رانت جای شایستگی را می‌گیرد...
بوم؛ عرصه نمایش روح هنرمند است
تشکیل جلسه ستاد خدمات سفر مناطق آزاد کشور
چرا زیرساختهای کیش در بارندگی و طوفان تاب نمی آورد؟
انتصابات سیاسی و حزبی بلای جان کیش!
دردسرهای حواشی ماراتون کیش، مسابقات کراسفیت هم در جزیره کیش؛ لغو شد
وقتی سلامت هزینه‌ساز می‌شود
سازمان تیمی که باید برای کیش بازی کند
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

استاندار هرمزگان:
اولویت دولت در جزایر افزایش کیفیت زیست شهری و ایجاد شغل است

استاندار هرمزگان اولویت برنامه‌ای و کاری دولت را تکمیل زیرساخت‌های تأمین آب، درمان، توسعه شهری و ایجاد شغل در جزایر خلیج‌فارس دانست.

  

به گزارش  اقتصاد کیش  مهدی دوستی در پایان سفر یک روزه به شهرستان ابوموسی که به مناسبت هفته دولت انجام شد، در جمع خبرنگاران با تأکید بر لزوم مسکونی سازی جزایر خلیج فارس، افزود: برای افزایش جمعیت در جزایر باید ابتدا زیر ساخت‌های مورد نیاز فراهم شود تا افراد برای زیست و اشتغال در جزایر ترغیب شوند.

استاندار هرمزگان با اشاره به اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه شهری در ابوموسی، گفت: ۵۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل پروژه‌های حوزه شهرستان ابوموسی و جزایر تابعه در نظر گرفته شده که ۴۰۰ میلیارد ریال آن امروز افتتاح و در مدار خدمت به مردم قرار گرفت و عملیات اجرایی چند پروژه به ارزش ۱۵۰ میلیارد ریال نیز آغاز شده است.

وی برای افزایش ظرفیت مسکونی جزایر خلیج فارس بویژه جزیره ابوموسی، تأمین آب را اولویت کاری دولت برشمرد و تصریح کرد: با الحاق آب شیرین کن جدیدی که امروز عملیات اجرایی آن آغاز شده تا دهه فجر امسال یک هزار و ۵۰۰ متر مکعب به ظرفیت آب شرب این شهرستان افزوده می‌شود که با این افزایش، حجم ظرفیت آب شرب ابوموسی به ۲ برابر خواهد رسید.

استاندار هرمزگان ایجاد شغل و اشتغالزایی را اولویت دیگر دانست و ادامه داد: در همین راستا بندر چند منظوره ابوموسی در ابتدای سال راه‌اندازی شده و امروز سالن ترمینال مسافربری بندر نیز به بهره برداری رسید تا زمینه رونق اقتصادی ابوموسی بویژه در بخش گردشگری منطقه فراهم شود.

وی تکمیل زیرساخت‌های بخش بهداشت و درمان را نیز یکی از ضروریات اسکان جمعیت در یک منطقه برشمرد و افزود: در این خصوص نیز در شهرستان ابوموسی اقدامات خوبی انجام گرفته که بخشی از آنها مانند بخش رادیولوژی و سونوگرافی امروز به جزیره نشینان تقدیم شد.

دوستی با اشاره به مشوق‌های مهم در نظر گرفته شده برای ساکنان شهرستان ابوموسی، گفت: با پیگیری‌های سردار تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارائه کارت معافیت از خدمت سربازی به فرزندان ساکن در ابوموسی محقق شد و امروز تعدادی از جوانان دارای شرایط توانستند کارت معافیت خود را دریافت کنند.

استاندار هرمزگان همچنین به سهمیه استخدام معلم بومی و اخذ ۶۳ مجوز صید اختصاصی برای صیادان ابوموسی اشاره کرد و ادامه داد: برای رفع مشکل تردد ساکنین هم اقداماتی انجام شده چون قبلاً پرداخت اعتبارات ویژه تردد به جزیره در برخی موارد با مشکل مواجه می‌شد و پروازها را مختل می‌کرد اما با پیگیری نمایندگان مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی برای این مهم یک ردیف مستقل بودجه‌ای ایجاد و مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال نیز تخصیص یافت.


 شماره خبر : 6967         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.