درد مشترک دکتر پزشکیان و انصاری لاری پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
تغییر نسل و نگاه در مناطق آزاد
آغاز عملیات اجرایی سه پروژه عمرانی و سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد اینچه‌برون
پیش ‌نشست علمی شمس‌الدین کیشی در خانه بومیان کیش برگزارشد
افتتاح رسمی ساختمان مرکزی و دفاتر سه‌گانه منطقه آزاد مازندران
اصلاح قانون مناطق آزاد پس از 32 سال اجرا
حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی از برنامه‌های تحول‌آفرین دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد
همایش «فرآیند علمی شگفت‌زده کردن مشتری» در جزیره کیش
روابط عمومی دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد روابط عمومی برتر وزارت اقتصاد و دارایی
حذف بروکراسی و کاغذ بازی های زائد
چرا رای صادره از دیوان عدالت اداری در خصوص معافیت‌های مالیاتی مناطق آزاد اجرا نمی شود؟
تجلیل سازمان جهانی مناطق آزاد از رضا مسرور
افزایش چهار برابری ظرفیت اشتغال مهندسان در جزیره کیش
طوطی‌ها، جاذبه‌ای نو در جزیره کیش
راه‌اندازی سامانه شفافیت دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد

  آخرين اخبار
تغییر نسل و نگاه در مناطق آزاد
یکشنبه 18 آبان 1404، 18 جمادی الاول 1447، 9نوامبر 2025، شماره 4825
شنبه 17 آبان 1404، 17جمادی الاول 1447، 8 نوامبر 2025، شماره 4824(2208 دوره جدید)
کیش به منشور کیفیت خدمات گردشگری نیاز دارد
آغاز عملیات اجرایی سه پروژه عمرانی و سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد اینچه‌برون
پیش ‌نشست علمی شمس‌الدین کیشی در خانه بومیان کیش برگزارشد
افتتاح رسمی ساختمان مرکزی و دفاتر سه‌گانه منطقه آزاد مازندران
اصلاح قانون مناطق آزاد پس از 32 سال اجرا
حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی از برنامه‌های تحول‌آفرین دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد
همایش «فرآیند علمی شگفت‌زده کردن مشتری» در جزیره کیش
  پربيننده ترين اخبار
کیش؛ نیازمند برنامه استراتژیک مدون در گردشگری
صدای فعالان بخش خصوصی کیش به گوش وزیر اقتصاد رسید
ورود نخبگان به اتاق فکر سازمان منطقه آزاد کیش ، طرحی که از کیش پر کشید!
رویدادی برگزار کنیم که "نسل زد" سخنران و مسئولان شنونده باشند
اعلام برگزیدگان فستیوال موسیقی بانوان نواحی ایران در جشنواره موسیقی کیش
همایش «فرآیند علمی شگفت‌زده کردن مشتری» در جزیره کیش
دوشنبه12 آبان1404،12 جمادب الاوا 1447، 3 نوامبر2025-شماره 4821(2205 دوره جدید)
قهرمانی نماینده نوجوان کیش در مسابقات اسکواش ایران جونیور
افزایش چهار برابری ظرفیت اشتغال مهندسان در جزیره کیش
طوطی‌ها، جاذبه‌ای نو در جزیره کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

یادداشت روز
درد مشترک دکتر پزشکیان و انصاری لاری

ابراهیم ارزانی در آستانه معرفی و تشکیل کابینه دولت جدید قرار گرفته ایم . دکتر پزشکیان رئیس جمهور منتخب که با کسب اکثریت آراء بعنوان رئیس جمهور جدید کشور انتخاب شده است در سخنان خود از بهره گیری از همه ظرفیت های کشور برای اداره امور کشور و تشکیل کابینه" وفاق ملی "سخن گفته است و در این راه آنگونه که عنوان کرده است از همه حتی کاندیداهای رقیب و مخالف خود نیز خواسته است نفرات شایسته برای اداره کشور را به وی معرفی کنند

  

اما متاسفانه وضعیت نامطلوب اعتماد اجتماعی در جامعه و شکاف بزرگ بین دولت و مردم که طی سالهای پیش بر اثر سوء مدیریت ها و بی تدبیری ها شکل گرفته است موجب شده این فراخوان ملی توسط شخص برگزیده ملت ،اثر مطلوب و جامع  خود را از دست بدهد ، بطوریکه مسعود پزشکیان در سخنان اخیر خود در نشست با ستادهای مردمی انتخابات ریاست جمهوری به آن اشاره کند و می گوید : از همه خواسته ایم افراد مورد نظر برای اداره کشور را معرفی کنند ولی متاسفانه هر کس آدم های خودش را معرفی می کند! این یعنی این بی اعتمادی و شکاف پا را  از رده مردم عادی جامعه فراتر گذاشته وحتی به  رده های  بالای کشور و سیاسیون هم رسوخ پیدا کرده است  تا جاییکه افراد منافع خود را بر منافع ملی و کشور ترجیح میدهند!و به جای توجه در معرفی و گزینش ها بجای کسانی که می توانند به تعالی  و پیشرفت کشور کمک کنند افرادی را بر می گزینند که در آینده بتوانند بهتر حافظ منافع آنها و حزب و گروه شان باشند!خطری بزرگ مهم و ویرانگر که می تواند آسیب های جدی را به کشور وارد سازد.و البته ساخته است !موضوعی که بسیاری از مشکلات حال حاضر  کشور  متاسفانه متاثر از آن بوده  و هست.

نکته ای که در نامه اخیر دکتر محمد ابراهیم انصاری لاری  مدیر عامل سابق سازمان منطقه آزاد کیش و یکی از کاندیداهای عضویت در کابینه دولت جدید خطاب به دکتر پزشکیان بعنوان رئیس راهبری تشکیل کابینه بخوبی به آن اشاره شده است . دکتر انصاری لاری در این نامه با نقد شیوه در نظر گرفته شده برای  انتخاب  وزراء آورده  است :

به نظر بنده ارایه برنامه ها و دیدگاه های نامزدهاى وزارت كه سطح اول دولت و كاملا سياسى محسوب ميشود به کمیته های مربوط كه روش انتخاب و گزينش اعضاء آن نيز محل بحث است و لابد جنابعالي هم از برخي رفتارهاى نامتعارف و غير اخلاقي ديده شده در حاشيه اين كميته ها بى خبر نيستيد وجاهتی ندارد.

وی در بخش دیگری از این نامه آورده است:بنده بر اساس این اعتقاد علیرغم علاقه و اشتیاقی که به همکاری با دولت جدید دارم ضمن تشکر از همه دوستان و آشنایان و تشکل ها و احزاب و به ویژه اعضای محترم کمیته های مربوط که اظهار لطف کرده و بنده را به عنوان نامزد این دو وزارتخانه در این مرحله برگزیده اند ‌و ابراز احترام به جنابعالی و انبوه همکاران ارجمندتان اجازه میخواهم با فروتنی تمام اعلام کنم که انتخاب و گزینش از طریق این ساز و کار را حتی اگر به گزینش نهایی این کمترین هم بینجامد مقرون به صحت و سلامت نمیدانم و لذا ترجیح میدهم مانند همه ایرانیانی که چه در انتخابات شرکت کرده اند و چه شرکت نکرده اند، آرزومندانه و نیایشگرانه منتظر بمانم که رییس جمهور منتخب با هر قدمی که بر می دارد و با هر سخنی که بر زبان می آورد امید بر امید بیافزاید و بیش از آنکه به حدود پنجاه درصد مردمی که در انتخابات شرکت کرده اند توجه نشان دهد،  صدای واقعی آنهایی باشد که با سکوتشان و نیامدنشان اراده شان و خواسته شان را به رخ همه ما کشیده اند .

انصاری لاری در این نامه دقیقا به نکته ای اشاره می کند که دکتر پزشکیان نیر بر آن دست نهاده است و به آن معترض شده است و از معرفی گزینه ها توسط افراد در راستایی غیر از توجه به منافع ملی گلایه می کند .

دکتر انصاری لاری در این نامه همراه با توصیه به جستجوی راهی بهتر برای  نحوه گزینش افراد کابینه و نفراتی  که همراه  با دیدگاه رئیس جمهور و خواست اکثریت مردمی که خواستار تغییر در شیوه حکمرانی بوده اند و  به ایشان رای داده اند ،  از معدود سیاستمداران و کسانی است که بجای جستجوی موقعیتی برای خود، دست یابی به منافع ملی را بر موقعیت خود ترجیح می دهد و فراتر از آن خواستار توجه به مطالبات کسانی است که حتی  در انتخابات  اخیر شرکت نکرده اند و رای نداده اند اما جزء مردم ایران هستند و علیرغم مخالفت شان حق و سهمی در کشور دارند .

آنچه موجب  گسترش این بی اعتمادی اجتماعی در کشور ما شده است عملکرد نامطلوب مدیریتی در سالهای اخیر بوده است که امیدواریم با فریاد اعتراضی که اکثریت رای دهنده ها  با رای به پزشکیان  در انتخابات اخیر سردادند و هم چنین صدای اعتراضی که آنانی که رای ندادند و  در سکوت مطالبات خود را  اعلام کردند شاهد  از بین رفتن این بی اعتمادی و تقویت اعتماد بین مردم و دولت باشیم و کابینه ای گزینش شود  که در عالی ترین درجات حافظ منافع ملی کشور باشند و فقط در این راستا حرکت کنند.

 

 

 

 شماره خبر : 6846         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.