مشکل خاصی در مناطق آزاد وجود ندارد پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  

  خبرهای برگزيده
طرح تشکیل «شورای همکاری مناطق آزاد ایران و کشورهای عضو CIS»
هتل گلدیس؛ روایت ماندگاری یکی از نخستین هتل‌های کیش در فراز و فرود صنعت گردشگری
دروغ، آفت بزرگ مدیریت
اعلام برنامه امتحانات دانشجویان پردیس بین الملل کیش دانشگاه صنعتی شریف،
راه اندازی مرکز مشاوره حضوری دولتی سلامت روان در کیش
برنامه سازمان منطقه آزاد کیش چیست؟
انتشار کتابی با روایت کودکانه از گردشگری کیش
شایستگی؛ مهم ترین سرمایه‌ جزیره کیش
توسعه تاکسی‌های دریایی کیش با الگوگیری از امارات
جذب 300 میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در منطقه آزاد چابهار
حمایت از حقوق مصرف کننده " فقط شعار و بس! "”
نقد ابزاری برای رشد و توسعه
مسئولیت؛ امانتی برای خدمت
منتقد دشمن نیست ، همراه است

  آخرين اخبار
طرح تشکیل «شورای همکاری مناطق آزاد ایران و کشورهای عضو CIS»
هتل گلدیس؛ روایت ماندگاری یکی از نخستین هتل‌های کیش در فراز و فرود صنعت گردشگری
چهارشنبه 8 بهمن 1404 - 8 شعبان 1447 - 28 ژانویه 2026 - شماره 4877(2261 دوره جدید)
دروغ، آفت بزرگ مدیریت
اعلام برنامه امتحانات دانشجویان پردیس بین الملل کیش دانشگاه صنعتی شریف،
راه اندازی مرکز مشاوره حضوری دولتی سلامت روان در کیش
برنامه سازمان منطقه آزاد کیش چیست؟
انتشار کتابی با روایت کودکانه از گردشگری کیش
سه شنبه 7 بهمن 1404 - 7 شعبان 1447 - 27 ژانویه 2026 - شماره 4876 ( 2260 دوره جدید)
شایستگی؛ مهم ترین سرمایه‌ جزیره کیش
  پربيننده ترين اخبار
فرصتها و چالشها در مسیر ارتقاء طراحی‌های نوین معماری کیش
مسئولیت؛ امانتی برای خدمت
صدور مجوز برای ایجاد منطقه آزاد مشترک ایران و ترکیه
یکشنبه 5 بهمن 1404 - 5 شعبان 1447 - 25 ژانویه 2026 - شماره 4874 ( 2258 دوره جدید)
منتقد دشمن نیست ، همراه است
طرح تشکیل «شورای همکاری مناطق آزاد ایران و کشورهای عضو CIS»
لزوم توجه به رضایتمندی جامعه محلی در مناطق آزاد
فراتر از اصلاح قوانین، این "فکر و رویکرد" مدیران است که باید اصلاح شود
شنبه 4 بهمن 1404 - 4 شعبان 1447 - 24 ژانویه 2026 - شماره 4873 ( 2257 دوره جدید)
نقد ابزاری برای رشد و توسعه
نقد، ابزار توسعه و مشارکت جمعی
راه اندازی مرکز مشاوره حضوری دولتی سلامت روان در کیش
انتشار کتابی با روایت کودکانه از گردشگری کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

دبیر شورای عالی مناطق آزاد:
مشکل خاصی در مناطق آزاد وجود ندارد

مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: چهار هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال، جذب سرمایه‌گذاری طی ۶ ماه امسال در مناطق آزاد صورت گرفت.

  


حجت عبدالملکی در جریان بازدید از منطقه آزاد اروند اظهار  داشت : بسته‌های سرمایه‌گذاری از ابتدای امسال در مناطق آزاد به سرمایه‌گذاران ایرانی و خارجی معرفی شده است و جذب سرمایه گذاری در مدت زمان یاد شده یک جهش فوق‌العاده است.

وی با اشاره به اینکه مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بهشت سرمایه‌گذاری هستند افزود: این مناطق با دسترسی مناسب به بازارها، دارای هزینه تولید پایین‌تر و به جهت مدیریت و فرماندهی دارای هماهنگی لازم هستند.

عبدالملکی ادامه داد: همچنین سهولت کسب و کار در این مناطق برقرار است و دارای معافیت‌های گمرکی و مالیاتی هستند.

مشاور رییس جمهور گفت: وجود این موارد به صورت همزمان در کمتر نقاطی از دنیا مشاهده می‌شود و این موارد باعث شده مناطق آزاد به بهشت سرمایه‌گذاری تبدیل شوند.

وی منطقه آزاد اروند را یکی از مناطق مستعد بین مناطق آزاد و ویژه کشور دانست و گفت: جذب و تقاضا برای سرمایه در این منطقه افزایش یافته و تلاش بر این است که رسیدگی به طرح‌ها و تقاضاهای سرمایه‌گذاری در کمترین زمان ممکن در اروند صورت گیرد تا در جذب سرمایه‌گذار گام‌های بلندتری برداشته شود.

عبدالملکی توضیح داد: در بازدیدهای صورت گرفته تمامی موانع و مشکلات سرمایه گذاران بررسی می‌شود و نیازمندی‌های آنها تامین خواهد شد.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی شرایط صنایع مستقر در منطقه آزاد اروند به لحاظ تولید و اقتصادی را مناسب عنوان کرد و گفت: این منطقه در سال جدید برنامه خوبی برای توسعه زیرساخت‌ها در شهرک‌های صنعتی آبادان و خرمشهر را دنبال می‌کند تا زمینه برای استقرر واحدهای صنعتی بیشتر مهیا شود.

وی اضافه کرد: در مدیریت جدید منطقه آزاد اروند، مسئله تعارض حاکمیتی بسیار کم شده و با تعامل و همدلی بین منطقه آزاد اروند و مسئولان محلی‌، مسئله تعارض حاکمیتی نسبت به گذشته کاهش یافته است.

عبدالملکی تصریح کرد: از لحاظ قانونی بر اساس ماده ۶۵ برنامه دائمی توسعه کشور، بالاترین مقام دولتی در مناطق آزاد، مدیران عاملان مناطق آزاد بوده و سایر دستگاه‌ها تابع آن هستند.

مشاور رییس جمهور اظهار کرد: در یک سال اخیر هماهنگی بسیار خوبی بین دستگاه‌های محلی با مناطق آزاد ایجاد شده و از طریق همدلی و هماهنگی بین دستگاهی در حال پیشرفت هستند.

وی گفت: اکنون مشکل خاصی در مناطق آزاد وجود ندارد ضمن اینکه کابینه ریاست جمهوری در حال بررسی اجرای ماده۶۵ در مناطق آزاد است تا تعارضات در این مناطق برای همیشه رفع شود.

 شماره خبر : 5954         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.