میانگین بهتر مناطق آزاد در توسعه فضای کسب و کار، در کشور پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
کیش همدل و مهربان در میانه بحران ...
ارتقاء شبکه فاضلاب شهری جزیره کیش
پالایشگاهی صادرات‌محور برای توسعه اقتصاد جنوب ایران
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
آغاز پویش ملی خانه‌ات آباد در جزیره کیش
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش
ارزش تعامل بین دستگاهها به میزان خدمت رسانی به مردم است
بررسی نظام مسائل مناطق آزاد در نشست دبیر شورای‌عالی با هیأت رئیسه فراکسیون مناطق آزاد مجلس
ابراز رضایت مدیرعامل منطقه آزاد کیش از ذخیره کالاهای اساسی در کیش و تاکید بر نظارت مستمر بر قیمت ها
تاکید دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد بر تسریع در ترخیص کالا از گمرکات مناطق آزاد
واردات خودروهای با حجم موتور بالای ۲۵۰۰ سی‌سی آزاد شد!
آماده‌ایم فصل نوینی را در روابط با همسایگان در حوزه خلیج فارس آغاز کنیم

  آخرين اخبار
چهارشنبه 18 تیر 1404، 13محرم1447، 9جولای 2025، شماره 4742
کیش همدل و مهربان در میانه بحران ...
ارتقاء شبکه فاضلاب شهری جزیره کیش
راهکارهای برون رفت از وضعیت رکودی جزیره کیش
راهبرد لازم در شرایط توقف جنگ
پالایشگاهی صادرات‌محور برای توسعه اقتصاد جنوب ایران
گردشگری کیش، ستون اقتصاد جزیره؛ در انتظار تدبیر و حمایت
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
سه شنبه 17تیر 1404،12 محرم 1447،8 جولای 2025،شماره 4741
تجربه جنگ تحمیلی صهیونی 12 روزه برای کیش
  پربيننده ترين اخبار
تجربه جنگ تحمیلی صهیونی 12 روزه برای کیش
راهبرد لازم در شرایط توقف جنگ
قوانین حمایتی از مناطق آزاد نباید دستخوش تفسیرها و اقدامات سلیقه‌ای شود
موظفیم با جدیت مضاعف به امور مردم بپردازیم
تجلیل از همراهان پویش همدلی در جزیره کیش
دوشنبه 16 تیر 1404، 11 محرم 1447، 7جولای 2025،شماره3740
سه شنبه 17تیر 1404،12 محرم 1447،8 جولای 2025،شماره 4741
بخشودگی اجار‌ه ‌بهای تیرماه شرکت ‌ها و واحدهای مستقر در برج نوآوری کیش
گردشگری کیش، ستون اقتصاد جزیره؛ در انتظار تدبیر و حمایت
آغاز پویش ملی خانه‌ات آباد در جزیره کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

عبدالملکی در نشست امضای تفاهم نامه دبیرخانه شورایعالی با اتاق بازرگانی تهران عنوان کرد:
میانگین بهتر مناطق آزاد در توسعه فضای کسب و کار، در کشور

در راستای ترویج، تسهیل و جذب سرمایه و فناوری‌های خارجی و همچنین تسهیل تجارت خارجی با هدف بین‌المللی‌سازی مناطق آزاد و اتخاذ راهکارهای عملیاتی و تسهیل همکاری‌های مشترک در چارچوب ضوابط، قوانین و مقررات جاری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور، ظهر امروز تفاهم نامه ای بین دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران به امضا رسید.

  


به گزارش  اقتصاد کیش  در این نشست، مشاور رییس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور، ضمن بیان نتایج مطالعه انجام گرفته در معاونت اقتصادی دبیرخانه شورایعالی از طریق شاخص جهانی که کشور های مختلف را از نظر سهولت راه اندازی کسب و کار بررسی و دسته بندی می کند، گفت: مناطق آزاد به نسبت میانگین کل کشور از وضعیت مطلوب تری در توسعه فضای کسب و کار برخوردار هستند و نگاه ما به سمت کشورهای پیشگام در این حوزه است.

حجت الله عبدالملکی، همچنین در این نشست، ضمن معرفی اجمالی بسته های سرمایه گذاری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اظهار داشت: مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به 5 دلیل توامان، بهشت سرمایه گذاری هستند. وی پایین بودن هزینه تولید، وجود زیرساخت خوب و مطلوب، دسترسی مناسب به بازارها، سهولت کسب و کار و مشوق ها و معافیت های مالیاتی و گمرکی را 5 دلیلی خواند که به طور همزمان در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ایران وجود دارند و به همین دلایل، موقعیتی کم نظیر برای سرمایه گذاری در منطقه هستند.

محمود نجفی عرب، رییس اتاق بازرگانی تهران نیز با اشاره به رویکرد توسعه محور دبیرخانه شورایعالی در دولت سیزدهم برای جذب سرمایه را ارزنده خواند و امضای این تفاهم نامه را گامی برای هم افزایی در انتقال مدیریت، انتقال تکنولوژی و تامین مالی قلمداد کرد.

این تفاهم نامه دربرگیرنده موضوعاتی همانند همکاری در برگزاری دوره‌های آموزشی مورد نیاز فعالان اقتصادی و تجار مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، همکاری، برنامه‌ریزی و مشارکت در برگزاري نمايشگاهها و رویدادهای تجاری و سرمایه گذاری، همکاری در تامین مالی و سرمایه گذاری پروژه‌های دارای مطالعات امکان‌سنجی تایید شده توسط موسسات خوشنام بین‌المللی از طریق صندوق توسعه ملی، برگزاري رویدادهای معرفی فرصت های سرمایه گذاری در کشورهای هدف با مشاركت بخش خصوصي کشورهای مورد نظر، تسهیل فرآیندهای تجاری و سرمایه‌گذاری از طریق ایجاد میز خدمت مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در پنجره واحد شروع کسب‌و‌کار اتاق تهران، مشارکت علمی و پژوهشی در بررسی ابعاد مختلف ایجاد منطقه آزاد مشترک، پنل مشاوره آنلاین کسب وکار و دیگر حوزه های آموزش، جذب سرمایه و افزایش به کارگیری نیروی کار جوان در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور بود.

 شماره خبر : 5918         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.