کسی بفکر حل مشکلات گردشگری کیش نیست پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  

  خبرهای برگزيده
اشتغال در جزیره، فرصتی برای دیگران و انتظار برای کیشوندان
خدمات دهی 135 پزشک متخصص مقیم و پروازی در بیمارستان تخصصی کیش
نوروز فصلی برای بهتر دیده شدن جزیره کیش است
مسیر تحول اقتصادی کشور از مناطق آزاد می‌گذرد
تأکید بر رویکرد حمایتی و تسهیل‌گر سازمان منطقه آزاد کیش در حوزه سرمایه‌گذاری
کیش در مسیر اقتصاد هنر
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
تجلیل از مهدی نوری رئیس بانک سینا کیش در گردهمایی روسای موفق شعب بانک ‌سینا در کشور
شروع خوبی بود
ارتقاء خدمات مسافری دریایی و تقویت زیرساخت‌های پشتیبانی در دستور کار است
جزیره کیش سکویی مؤثر برای بازنمایی سینمای ایران
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
زیر ساخت های لازم برای افزایش اقامت هموطنان در کیش فراهم است

  آخرين اخبار
اشتغال در جزیره، فرصتی برای دیگران و انتظار برای کیشوندان
خدمات دهی 135 پزشک متخصص مقیم و پروازی در بیمارستان تخصصی کیش
نوروز فصلی برای بهتر دیده شدن جزیره کیش است
مسیر تحول اقتصادی کشور از مناطق آزاد می‌گذرد
تأکید بر رویکرد حمایتی و تسهیل‌گر سازمان منطقه آزاد کیش در حوزه سرمایه‌گذاری
دوشنبه 20 بهمن 1404 - 20 شعبان 1447 - 9 فوریه 2026 - شماره 4884 ( 2268 دوره جدید)
کیش در مسیر اقتصاد هنر
بلندگوی قدرت یا ابزار اصلاح جامعه؟
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  پربيننده ترين اخبار
کیش در مسیر اقتصاد هنر
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
یکشنبه 19 بهمن 1404 - 19 شعبان 1447 - 8 فوریه 2026 - شماره 4883 ( 2267 دوره جدید)
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
بلندگوی قدرت یا ابزار اصلاح جامعه؟
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
سه شنبه 14 بهمن 1404 - 14 شعبان 1447 - 3 فوریه 2026 - شماره 4881 (2265 دوره جدید)
پیوند دریا، مرجان و دانش بومی در تاب‌آوری جزیره‌ای
لزوم نظارت بیشتر بر پخت و عرضه نان در کیش
"اعتراض "فرصتی برای گفتگو و اصلاح
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

علی صدوق سرمایه گذار و مالک هتل ترنج کیش:
کسی بفکر حل مشکلات گردشگری کیش نیست

علی صدوق، مالک هتل ترنج در خصوص وضعیت این روزهای صنعت گردشگری کیش گفت: مشکل اصلی روشن است، ماهم بارها گفته‌ایم اما گوش شنوایی وجود ندارد. البته مشکل به زودی حل می‌شود اما در این چندماه مشکلات جدی داشته‌ایم.

  


وی  افزود: پروازهای چارتری لغو شد و بلیط پرواز به کیش به سختی یافت می‌شود. البته از مهر این ممنوعیت برداشته می‌شود، فصل های سیزن (پرسفر) کیش هم آغاز می‌شود. به زودی کیش مملو از مسافر خواهد شد و وضعیت برعکس خواهد شد.  

صدوق گفت: بارها گفته شده که پروازهای چارتری باید مجددا از سر گرفته شود اما کو گوش شنوا؟ !کسی اهمیتی نمی‌دهد. میهمانان تماس می‌گیرند و می‌گویند برای تور، همایش، افراد شرکت اتاق می‌خواهند اما موفق نشده‌اند بلیط پرواز به کیش را پیدا کنند. حتی خود من هم زمانی که از اصفهان قصد داشتم به کیش سفر کنم بلیط پیدا نمی‌کردم و در لیست انتظار بودم. وای به حال مسافران.

صدوق  افزود: حتی در تعطیلات هم کیش خلوت بود. بلیطی نبود که مسافر بتواند به کیش سفر کند. اکنون مسافران را بین هتل‌ها تقسیم می‌کنند و در هر هتل 10 نفر را اسکان می‌دهند تا ظرفیت اشغال به 35 درصد برسد. هتل‌ها اتاق خالی دارند اما بلیط پیدا نمی‌شود.

مالک هتل ترنج افزود : تخفیفی برای اتاق‌ها در نظر نگرفتیم. بسیاری از تبلیغاتی که در سایت‌ها می‌شود دروغ است. مثلا یک سایتی تور اصفهان به کیش را 9 میلیون و 900 هزارتومان گذاشته بود اما زمانی که تماس گرفتم گفتند بلیط نیست وتور برگزار نمی‌شود. ممکن است تورهای ارزان با قیمت‌های باورنکردنی ببینید اما این تورها واقعی نیستند.

وی  افزود: ایرلاین‌ها نباید بلیط پروازها را گران‌تر از قیمت مصوب بفروشند، قیمت مصوب نیز برایشان مقرون به صرفه نیست. به همین دلیل بسیاری از هواپیماها را به بهانه تعمیر نگه داشته‌اند چراکه پرواز برایشان نمی‌صرفد. بلیط تهران به کیش یک میلیون و 800 هزارتومان است. این قیمت منطقی نیست. مسافت تهران تا کیش با مسافت تهران به ارمنستان یکسان است. اما بلیط ارمنستان 4 میلیون و 500 هزارتومان است. برای همین هم ایرلاین‌ها به جای کیش به ارمنستان و کشورهای همسایه پرواز برگزار می‌کنند.

صدوق گفت: بلیط تهران به شیراز 900 هزارتومان است. برای همین اصلا پیدا نمی‌شود. زمانی که بلیط‌ها به صورت چارتری فروخته شود، مشخص نیست که قیمت بلیط را چقدر در نظر گرفته‌اند. بلیط یک میلیون و800 هزارتومانی می‌شود 2 میلیون و 200 هزارتومان . برای ایرلاین‌ها هم به صرفه است. حتی کیش ایر هم که قرار بود تنها به کیش پروزا داشته باشد 80 درصد از پروازهای خود را به این جزیره کنسل کرده است. به جای کیش به مقاصد خارجی پرواز دارد.

او افزود: به زودی های سیزن کیش می‌شود و پروازهای چارتری هم از سفر گرفته می‌شود اما در این مدت فشار زیادی به فعالان گردشگری و اقتصادی کیش وارد شد.

 شماره خبر : 5599         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.