به
گزارش اقتصاد کیش،
دکتر محمدرضا رضانیا گفت: رعایت اصول بهداشت فردی، مواد غذایی و رفع نواقص بحرانی
و کاهش نواقص غیر بحرانی در صنوف برای فراهم کردن شرایط و محیط سالم در ایام نوروز
الزامی است.
رییس
مرکز بهداشت کیش با اشاره به بازرسی ۱۲
بازرس بهداشتی در کیش، افزود: با توجه به حضور گسترده میهمانان نوروزی و گردشگران،
بازرسان روزانه در قالب ۶ تیم
دو نفره از اماکن حساس در ایام نوروز بازدید خواهند کرد.
وی
افزود: انتظار میرود اصناف و فعالان گردشگری خود برای ارتقای سلامت جزیره نسبت به
رعایت دستورالعملهای بهداشتی اقدام و مسافران را به رعایت این موازین و استفاده
از ماسک دعوت کنند.
دکتر
رضانیا خاطرنشان کرد: مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی و اماکن عمومی، رستوران،
اغذیه فروشی، هتل، فستفود، نانوایی، بیرونبرها از واحدهای زیر مجموعه طرح
بازرسی بهداشتی هستند.
وی
افزود: بر اساس این طرح، تمامی متصدیان و شاغلان در مراکز عرضه کننده مواد غذایی و
صنوف حساس، باید نسبت به رعایت دستورالعملهای بهداشتی، از جمله استفاده از ماسک و
رعایت بهداشت فردی، استفاده از دستکش و کلاه و روپوش، دارا بودن کارت تندرستی توجه
جدی داشته باشند و رعایت بهداشت عمومی و بهسازی محل از مهمترین نکات بهداشتی است.
|