وی
افزود: در این مدت به منظور ارتقای کیفیت نان تولیدی از ۹۸۶ مورد نانواییهای
این جزیره نمونهبرداری شد.
نبی
زاده اضافه کرد:این نمونه برداریها در زمینه آرد و خمیر، درصد سبوس گیری، بلانکت،
جوش شیرین و رطوبت نانهای تولیدی اخذ شدهاست.
وی
با اشاره به ۵۱ مورد شکایت ثبت شده در سامانه ۱۲۴، بیشترین تخلفات
نانواییها در کیش را کم فروشی و برخورد نامناسب با مشتریان عنوان کرد و گفت: وزن
چانه استاندارد نان سنگک ۶۰۰ گرم، لواش ۱۶۰ گرم، بربری ۴۲۵گرم و تافتون ۲۰۵ گرم است و نانوایی
ها ملزم به رعایت آن هستند.
وی
تاکید کرد: کیشوندان و گردشگران در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی نانوایی ها، می
توانند مراتب را با شماره ۱۲۴ اطلاع دهند.
جزیره
کیش دارای ۲۷ واحد سنتی نانوایی که شامل ۸ واحد بربری، ۷ واحد سنگک و ۱۰ واحد لواش و ۲ واحد تافتون و ۴ واحد تولید نان
فانتزی است و حدود ۱۵۰ نفر در این نانواییها مشغول ارائه خدمات به مردم هستند.
|