زیر ساخت های امدادی جزیره کیش باید تقویت شود پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
ماراتن کیش ،جریان زیبایی که فدای حواشی شد
تشکر ، تشکر ، تشکر
برگزاری نشست بررسی مشکلات واردات برای حمایت از فعالان اقتصادی کیش
تأکید معاون خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت بر ضرورت توسعه همکاری‌ها با مناطق آزاد
برگزاری مراسم تجلیل از زنان ارزش‌آفرین کیش
نامه کانون وکلای دادگستری استان هرمزگان پیرامون حوادث اخیر کیش به رئیس قوه قضائیه و رئیس جمهور
خطوط سبز ارزی برای تولیدکنندگان مناطق ویژه اقتصادی ایجاد می‌شود
حضور دادستان کیش در جلسه شورای معاونین و مدیران شرکت عمران، آب و خدمات کیش
نسل زد کیش : چالش‌ها و فرصت‌ها
ارائه دستاورد‌های بیش از ۴۰ کشورجهان در کیش اکسپو ۱۴۰۴
شاخص‌های آماری مناطق آزاد در هشت‌ماهه 1404 منتشر شد
آغاز دوره جدید سیاست‌گذاری فرهنگی در مناطق آزاد با تشکیل شورای‌عالی فرهنگی مناطق
بازدیدهای مستمر معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد کیش از طرح ها و پروژه های در دست اجرا
حضور فعال دبیرخانه و سازمان‌های مناطق آزاد در رویداد کیش اکسپو 2025

  آخرين اخبار
ماراتن کیش ،جریان زیبایی که فدای حواشی شد
تشکر ، تشکر ، تشکر
برگزاری نشست بررسی مشکلات واردات برای حمایت از فعالان اقتصادی کیش
تأکید معاون خدمات تجاری سازمان توسعه تجارت بر ضرورت توسعه همکاری‌ها با مناطق آزاد
برگزاری مراسم تجلیل از زنان ارزش‌آفرین کیش
شنبه 22 آذر 1404 - 22 جمادی الثانی 1447 - 13 دسامبر 2025 - شماره 4848 (2232 دوره جدید)
نامه کانون وکلای دادگستری استان هرمزگان پیرامون حوادث اخیر کیش به رئیس قوه قضائیه و رئیس جمهور
خطوط سبز ارزی برای تولیدکنندگان مناطق ویژه اقتصادی ایجاد می‌شود
حضور دادستان کیش در جلسه شورای معاونین و مدیران شرکت عمران، آب و خدمات کیش
نسل زد کیش : چالش‌ها و فرصت‌ها
  پربيننده ترين اخبار
یکشنبه 16 آذر 1404 - 16 جمادی الثانی 1447 - 7 دسامبر 2025 - شماره 4844( 2228 دوره جدید)
دوشنبه 17 آذر 1404 - 17 جمادی الثانی 1447 - 8 دسامبر 2025 - شماره 4845 ( 2229 دوره جدید)
جزیره کیش قربانی چه چیزی شد؟!
اندر احوالات ماراتن کیش
ماموریت وزیر اقتصاد به دبیر مناطق آزاد برای رسیدگی به حواشی ماراتن کیش
توسعه کیش؛میان عشق به جزیره و نگاه عبوری مدیران
کمبود حمل‌ونقل ارزان برای گردشگران و ساکنان جزیره
جزیره کیش خاستگاه اول فوتبال ساحلی ایران
شاخص‌های آماری مناطق آزاد در هشت‌ماهه 1404 منتشر شد
آغاز دوره جدید سیاست‌گذاری فرهنگی در مناطق آزاد با تشکیل شورای‌عالی فرهنگی مناطق
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

امام جمعه کیش
زیر ساخت های امدادی جزیره کیش باید تقویت شود

امام جمعه کیش گفت: ارتقای زیرساخت های دستگاه های عضو ستاد بحران این جزیره برای پاسخ گویی مناسب در مواقع اضطراری ضروری است.

  

به گزارش  اقتصاد کیش  حجت الاسلام احمد حسن زاده در خطبه های نماز کیش  با تقدیر از عملکرد اعضای ستاد بحران جزیره کیش در زلزله های اخیر اظهار داشت: اینکه زمین لرزه های اخیر در این جزیره خسارتی به بار نیاورند جای مسرت و خوشحالی دارد اما هشداری برای مسوولان در تقویت زیرساخت های امدادی جزیره است.

وی اضافه کرد: به نظر می رسدد تجهیز و گسترش اورژانس، ایجاد اورژانس هوایی، تامین آمبولانس های دریایی، به روز رسانی تجهیزات آتش نشانی و تجهیزات اطفای حریق برای ساختمان های بلند و خرید کشتی آتش خور ویژه بنادر از ضروری ترین اقدامات لازم برای تقویت زیرساخت های ستاد مدیریت بحران جزیره است.

حجت الاسلام حسن زاده با اشاره به حضور اعضای فراکسیون مناطق آزاد مجلس شورای اسلامی در این اظهار داشت:  انتظار می رود این فراکسیون در کنار مشکلات مختلف مناطق آزاد، پیگیری رفع موانع واردات خودرو به این مناطق را نیز به صورت ویژه پیگیری کنند.

امام جمعه کیش با اشاره به ۱۲ تیر ماه سالروز سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران توسط ناوگان نظامی آمریکا در خلیج فارس افزود: در تقویم جمهوری اسلامی این اتفاق روز افشای حقوق بشر آمریکایی نامگذاری شده تا یادآور جنایت های مدعیان حقوش علیه بشریت باشد.

وی اضافه کرد: طی سال های بعد از انقلاب آمریکا با سیاست های ددمنشانه خود به صورت مستقیم و غیر مستیم جنایت های مختلفی را علیه ملت ایران انجام داده که می توان به سرنگونی هواپیمای مسافربری، سوء قصد نافرجام علیه رهبر معظم انقلاب در ۶ تیر ۱۳۶۰، انفجار دفتر حزب مرکزی و شهادت شهید بهشتی و ۷۲ تن از یاران وی در هفتم تیر ۱۳۶۰ و بمباران شیمیایی سردشت اشاره کرد.

وی افزود: جنایت های این رژیم تنها مختص به ملت ایران نبوده بلکه در کشورهای دیگری نیز انجام شده که یکی از آنها به خاک و خون کشیده شدن یک میلیون نفر از مردم عراق در جریان اشغال تویط آمریکای جنایت کار است.

امام جمعه کیش با اشاره به یکم ذی الحجه سالروز ازدواج امام (ع) و حضرت فاطمه (س) اظهار داشت: استحکامات خانواده ها به دلیل هجمه های فرهنگی هم اکنون در حال از بین رفتن است که طبق آموزه های دینی زن و مرد می توانند با ابراز محبت و تقویت دوستی بین همدیگر بنیان خانواده را تقویت کنند.

وی افزود: همچنین طبق آیه ۱۹ سوره نسا تشکر متقابل و برخورد خوب با همسر دیگر راهکاری است که زن و مرد می توانند با اتکا به آن گام مهمی در تقویت روابط خانوادگی بردارند.

12 تیر 1401

 

 شماره خبر : 3830         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.