بایستی مشوق ها و مزایای مناطق آزاد بیشتر شود پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
برگزاری لیگ داخلی رشته های مختلف ورزشی در کیش
از همه توان بخش خصوصی برای برگزاری مطلوب جشنواره تابستانی استفاده خواهد شد
ترخیص ۱۱۸ هزار تن کالای اساسی از مناطق آزاد در ۱۲ روز جنگ
نقش اداره مالیات، در مسیر جذب سرمایه‌گذاران بسیار حیاتی است
بازدید معاون اقتصادی منطقه آزاد کیش از پروژه ها ی جزیره
انتصاب سرپرست جدید مدیریت حسابرسی مالیاتی منطقه آزاد کیش
برگزاری آزمون سراسری ۱۴۰۴ همزمان با سراسر کشور در جزیره کیش
جزیره کیش؛ مشکلات مستاجران و نبود نظارت کافی بر نرخ مسکن
توسعه زیرساخت‌های ارتباطی تله کیش در جزیره کیش
رقابت ۷۲ دانش آموز کیش در آزمون ورودی مدارس سمپاد
قدردانی «رضا مسرور» از نقش‌آفرینی فعالین اقتصادی و گردشگری کیش
نقش محوری مناطق آزاد در تأمین کالاهای اساسی کشور در شرایط بحرانی
بازدید دبیر شورایعالی مناطق آزاد از از اراضی مستعد ایجاد منطقه آزاد مشترک میان ایران و آذربایجان
مرداد ، آغاز جشنواره تابستانی کیش

  آخرين اخبار
برگزاری لیگ داخلی رشته های مختلف ورزشی در کیش
از همه توان بخش خصوصی برای برگزاری مطلوب جشنواره تابستانی استفاده خواهد شد
نگاهی به نقش مدیران در روزهای بحران جنگی و اقتصادی
چهارشنبه 25 تیر 1404 ،20محرم 1447، 16 جولای 2025، شماره 4747(2131 دوره جدید)
ترخیص ۱۱۸ هزار تن کالای اساسی از مناطق آزاد در ۱۲ روز جنگ
نقش اداره مالیات، در مسیر جذب سرمایه‌گذاران بسیار حیاتی است
بازدید معاون اقتصادی منطقه آزاد کیش از پروژه ها ی جزیره
انتصاب سرپرست جدید مدیریت حسابرسی مالیاتی منطقه آزاد کیش
برگزاری آزمون سراسری ۱۴۰۴ همزمان با سراسر کشور در جزیره کیش
سه شنبه 24 تیر 1404، 19 محرم 1447، 15 جولای 2025، شماره 4746(2130 دوره جدید)
  پربيننده ترين اخبار
شنبه 21 تیر1404، 16 محرم 1447، 12 جولای 2025، شماره 4743(2127 دوره جدید)
مسافر ، خون در رگ های کیش لزوم بازسازی اعتماد گردشگری کیش
انتصاب سرپرست جدید مدیریت حسابرسی مالیاتی منطقه آزاد کیش
سه شنبه 24 تیر 1404، 19 محرم 1447، 15 جولای 2025، شماره 4746(2130 دوره جدید)
جزیره کیش؛ مشکلات مستاجران و نبود نظارت کافی بر نرخ مسکن
نقش اداره مالیات، در مسیر جذب سرمایه‌گذاران بسیار حیاتی است
بازدید دبیر شورایعالی مناطق آزاد از از اراضی مستعد ایجاد منطقه آزاد مشترک میان ایران و آذربایجان
ترخیص ۱۱۸ هزار تن کالای اساسی از مناطق آزاد در ۱۲ روز جنگ
بازدید معاون اقتصادی منطقه آزاد کیش از پروژه ها ی جزیره
مرداد ، آغاز جشنواره تابستانی کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

دبیر شورایعالی مناطق آزاد در جمع ائمه جمعه مناطق آزاد کشور تاکید کرد؛
بایستی مشوق ها و مزایای مناطق آزاد بیشتر شود

مشاور رئیس جمهور و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی تاکید کرد؛ اشرافیت گرایی در مدیریت این مناطق جایی ندارد.

  

به گزارش  اقتصاد کیش  سعید محمد در سومین گردهمایی ائمه جمعه مناطق آزاد کشور گفت: حضرت آقا در بیانات سال های قبل اهدافی همچون تولید، صادرات و ارز آوری را از جمله موارد مورد انتظار مناطق آزاد بیان کرده بودند، این در حالیست که کلا 2 درصد صادرات، 7 درصد سرمایه گذاری و 1 درصد از تولید کشور برای این مناطق است که نشان می دهد تا کنون این مناطق آنطور که باید به اهداف خود نرسیده اند.
وی یادآور شد: اکثر کشورها از ظرفیت مناطق آزاد بیشترین بهره را برای منافع کشورشان برده اند، 75 درصد از اقتصاد چین در مناطق آزاد
 این کشور است و مناطق آزاد موتور پیشران امارات هستند، عمده مشوق های معمول مناطق آزاد در سطح دنیا هم مشوق های مالیاتی و گمرگی است.
مشاور رئیس جمهور بیان کرد: هم اکنون 2500 واحد تولیدی در مناطق آزاد و ویژه فعالیت دارند که اکثرا از مجموعه های خوب کشور هستند، ولی بخاطر حذف مشوق ها همه گرفتار شده اند، با حذف مشوق ها دیگر مجموعه ای به مناطق آزاد نخواهد آمد، آنها که آمده اند هم خواهند رفت، برای ادامه فعالیت مناطق آزاد باید به اصل قانون اداره کرد این مناطق رجوع کرد.
سعید محمد افزود: هم اکنون برخی واحدهای تولیدی
 در مناطق آزاد دو بار مالیات بر ارزش افزوده می دهند، یکبار پس از خرید مواد اولیه که قصد ورود آنها را به منطقه دارند و یکبار حین خروج محصول تولید شده در منطقه، شرکتی بود که سه بار مالیات می داد، این در حالیست که تولید کنندگان در سرزمین اصلی یکبار مالیات بر ارزش افزوده می دهند.
وی یادآور شد: مطابق قانون، دولت باید هزینه تاسیس زیر ساخت های مناطق آزاد را تامین کند اما تاکنون صورت نگرفته، 7 منطقه آزاد جدید هم تاسیس شده است.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی ویژه اقتصادی
 گفت: ماده 65 از قوانین مناطق آزاد مترقی جهان الگو گرفته شده است و مطابق آن همه امورات مناطق آزاد بجز موارد نظامی و امنیتی با مدیرعامل منطقه است. دو مرتبه این موضوع در حضور رئیس جمهور مطرح شده که هر دو بار تایید و حمایت کرده است، ولی دستگاه ها به شرایط کنونی خو دارند و اختیارات را واگذار نمی کنند، طبق قانون باید بنادر، شهرهای جدید و دستگاه های خدمت رسان در مناطق آزاد تحویل ما بشوند.
سعید محمد تصریح کرد: هم اکنون بیست و چند دستگاه در مرزها حضور دارند، عملکرد هماهنگ هم ندارند لذا در عمل مانع تولید و صادرات شده اند.
مشاور رئیس
 جمهور، بیان کرد: بویژه در حوزه موضوعات فرهنگی مناطق به کمک شما نیازمندیم، باید راهکارهای مناسب و غیر کلیشه ای برای موضوعات یافت، تا باورها تقویت نشوند مشکلاتی از جنس فرهنگی حل نخواهند شد.
سعید محمد تصریح کرد: در مناطق آزاد همواره عمده توجه معطوف به توسعه اقتصادی بوده لذا ابعاد فرهنگی و اجتماعی صدمه دیده اند، هرجا صنعت و اقتصاد بدون پیوست ها حضور یافته آسیب های فرهنگی و اجتماعی ایجاد کرده، به مجموعه در حال احداث پتروشیمی چابهار گفتیم باید تا حد ممکن از بومیان منطقه استفاده کنند، مهاجرت کمتر تبعات و آسیب های اجتماعی کمتر را در پی خواهد داشت.
وی اظهار داشت: مسئولان در مناطق آزاد از مردم دور افتاده اند، در سفرها اکثرا سعی می شود دیدارهای مردمی داشته باشیم افراد می آیند و بعضا با نگاه در ابتدا منفی مشکلات خود را مطرح می کنند، طبیعی هم هست زیرا طی بیست سال گذشته مدیرعامل منطقه را هم ندیده اند چه رسد به دبیر شورایعالی مناطق، ولی بسیاری از مشکلاتی که دارند حتی بدون هزینه کردهای خاص نیز قابل حل شدن هستند و کارها جلو می رود.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی ویژه اقتصادی بیان کرد تصریح کرد: روحیه اشرافی گری نباید در مناطق آزاد جایی داشته باشد، برای تردد کاروان راه بیندازیم، آسانسور شخصی داشته باشیم که کم کم کارمندان مجموعه خودمان هم مدیران را نبیند .سعید محمد افزود: وضعیت بهداشت و درمان در مناطق آزاد اصلا مطلوب نیست، کیش که نگین مناطق آزاد کشور است تنها یک بیمارستان خصوصی دارد که آنجا هم تعرفه ها اینقدر بالا هستند که مردم عادی امکان استفاده ندارند، بدنبال اخذ مجوز تاسیس بیمارستان علوم پزشکی در مناطق اروند و چابهار هستیم تا وضعیت درمانی بهتر شود، طرح هایی برای ایجاد بیمارستان و دهکده های سلامت در مناطق آزاد نیز در دست بررسی هستند.
وی گفت: به پرسنل مان در منطقه آزاد اروند گفتیم به ساختمان قدیمی بروند تا ساختمان جدید برای تحصیل 2 هزار دانشجوی عراقی و ارز آوری حاصل از حضور آنان استفاده شود که برخی مخالفت ها راه افتاد، در حالی که پول فروش آن ساختمان صرف ایجاد جاده، لوله کشی و تاسیس سیستم دفع فاضلاب برای مردم همان منطقه خواهد شد.تاریخ انتشار 29 دی 1400

 شماره خبر : 3278         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.