بررسی طرح پیشنهادی برگزاری دهمین نمایشگاه هوایی در کیش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
تأمین رفاه کیشوندان و ارتقای کیفیت زندگی شهری از اولویت های این شرکت است
تشکیل شورای دیپلماسی اقتصادی با محوریت مناطق آزاد
ترویج نیکوکاری ، تجلیل از ملی پوشان و جلوه زیبای همبستگی دولت و بخش خصوصی در کیش
توسعه گردشگری ورزشی، رویکرد راهبردی سازمان منطقه آزاد کیش است
جشن با شکوه نیکوکاری در فوتبال کیش با حضور ملی پوشان ایران
کیش، میزبان سمپوزیوم آموزشی گردشگری؛ گامی نو برای هم‌افزایی منطقه‌ای و تقویت برند گردشگری کیش در سطح بین المللی
پالایشگاه میدان گازی کیش به زودی احداث می شود
ضرورت توسعه زیرساخت‌های ورزشی جزیره کیش
گام بلند کیش برای تبدیل شدن به قطب سرمایه‌گذاری بین‌المللی
در بسته های اینترنت تله کیش افزایش تعرفه نداشته ایم
بازدید هیأت سرمایه‌گذاری پاکستان از جاذبه‌های گردشگری جزیره کیش
نشست مشترک کبیری ، افشین و شریعتمداری برای تقویت اقتصاد دانش بنیان در کیش
تاکید بر توسعه گردشگری دریایی و اقتصاد دریا محور
برگزاری نشست هم اندیشی بررسی تخلفات صنفی، اقدامات نظارتی و اصلاح فرآیندها در جزیره کیش

  آخرين اخبار
تأمین رفاه کیشوندان و ارتقای کیفیت زندگی شهری از اولویت های این شرکت است
تشکیل شورای دیپلماسی اقتصادی با محوریت مناطق آزاد
ترویج نیکوکاری ، تجلیل از ملی پوشان و جلوه زیبای همبستگی دولت و بخش خصوصی در کیش
یکشنبه 21 اردیبهشت 1404 ، 13 ذی القعده 1446 ، 11 می 2025 ، شماره 4708 (2092 دوره جدید)
توسعه گردشگری ورزشی، رویکرد راهبردی سازمان منطقه آزاد کیش است
جشن با شکوه نیکوکاری در فوتبال کیش با حضور ملی پوشان ایران
کیش، میزبان سمپوزیوم آموزشی گردشگری؛ گامی نو برای هم‌افزایی منطقه‌ای و تقویت برند گردشگری کیش در سطح بین المللی
پالایشگاه میدان گازی کیش به زودی احداث می شود
ضرورت توسعه زیرساخت‌های ورزشی جزیره کیش
گام بلند کیش برای تبدیل شدن به قطب سرمایه‌گذاری بین‌المللی
  پربيننده ترين اخبار
برگزاری چهارمین کنگره بین‌المللی "وانا" در جزیره کیش
معرفی فرصت ها و ظرفیت ها ؛ قدم اول برای شروع فرایند سرمایه گذاری است
زمین برای منزل مسکونی کمترین حق جوانان کیش است
امین افقی مدیرعامل منطقه آزاد مازندران شد
شبکه‌سازی علمی فرصتی برای تعامل متخصصان داخلی و پژوهشگران خارجی
جزیره زیبای کیش، پیشتاز گردشگری رویدادمحور در ایران
سه شنبه 16 اردیبهشت 1404 ، 8 ذی القعده 1446 ، 6 می 2025 ، شماره 4705 ( 2089 دوره جدید)
بخش خصوصی می تواند در پروژه های زیر ساختی مناطق آزاد مشارکت داشته باشد
بابک زنجانی توبه و رد مال کرده و فعالیت اقتصادی‌اش منعی ندارد
فضای آموزشی کیش افزایش خواهد یافت
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

با حضور مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش صورت گرفت
بررسی طرح پیشنهادی برگزاری دهمین نمایشگاه هوایی در کیش

طرح پیشنهادی بیژن بنکدار دبیر اجرایی دهمین نمایشگاه هوایی کیش از سوی سازمان منطقه آزاد کیش مورد بررسی قرار می گیرد.

  

به گزارش اقتصاد  کیش، جعفر آهنگران رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در جلسه ای با بیژن بنکدار دبیر اجرایی دهمین نمایشگاه هوایی کیش لازمه برگزاری این رویداد ملی را ارائه طرح پیشنهادی از سوی دبیر اجرایی نمایشگاه عنوان کرد.

آهنگران افزود: پس از تدوین طرح پیشنهادی دهمین نمایشگاه هوایی و ارائه آن به معاونت گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش؛ شیوه برگزاری این رویداد مهم مورد بررسی قرار می گیرد.

وی با بیان این که تا کنون 9 دوره افتخار آمیز نمایشگاه هوایی در جزیره کیش برگزار شده و این رویداد مورد استقبال شمار زیادی از مردم از سراسر کشور قرار گرفته است، گفت: با گذشت 20 سال تا کنون اعتباری برای برگزاری چنین رویداد ملی پیش بینی نشده و باید با جذب اسپانسری قوی این رویداد ملی هر چه با شکوه تر در جزیره برگزار شود.

 بیژن بنکداردبیر اجرایی دهمین نمایشگاه هوایی کیش در این جلسه، اظهار داشت: دهمین رویداد مهم هوایی کیش در آبان سال آینده پیش بینی شده که نمایش هوایی با حضور شرکت های داخلی و خارجی، شرکت های دانش بنیان و بازدید عموم مردم؛ مهمترین بعد نمایشگاه محسوب می شود که در طول 20 سال این مهم در کیش پایه گذاری شده است.

وی بر لزوم اهمیت تبلیغات گسترده، برنامه ریزی، هماهنگی های بین المللی و فراهم کردن امکانات مورد نیاز برای برگزاری دهمین نمایشگاه هوایی کیش اشاره داشت و تصریح کرد: با تدوین طرح پیشنهادی، برنامه ریزی و تشکیل کمیته های مختلف می توانیم در این زمینه گام های موثری برداریم.

دبیر اجرایی دهمین نمایشگاه هوایی کیش با اشاره به این که زمان برگزاری نمایشگاه هوایی کیش آبان سال آینده پیش بینی شده، گفت: باید جلسات به صورت مداوم تشکیل شود و با حمایت های لازم می توانیم این رویداد مهم را بهتر از گذشته در جزیره کیش برگزار کنیم.

بیژن بنکدار در رابطه با برگزاری نمایشگاه هوایی کیش و ایجاد تعامل میان شرکت های خارجی و علاقمندی روس ها برای شرکت در این رویداد مهم، اظهار داشت: طی هماهنگی با سفیر روسیه تیم های نمایشی با امکانات و تجهیزات لازم در دهمین نمایشگاه هوایی کیش حضور خواهند داشت.

بنکدار امکانات هوایی منطقه آزاد کیش را برای برگزاری این رویداد مهم مثبت ارزیابی کرد و افزود: جزیره کیش از امکانات و زیرساخت های مطلوبی برخوردار است و می تواند میزبان شایسته ای برای برگزاری دهمین نمایشگاه هوایی باشد.

وی در ادامه سخنان خود تاکید کرد: در شرایط تحریم های ظالمانه می توانیم گام های موثری برای تحولات اقتصادی، بین المللی، صنعت گردشگری و هوانوردی ایجاد کنیم.

عزت الله محمدی سرپرست شرکت توسعه مدیریت بنادر و فرودگاه های منطقه آزاد کیش با بیان این که نمایشگاه هوانوردی صدر صد تحریم است و هنوز به درآمد زایی نرسیده، اظهار داشت: با توجه به این که دهمین نمایشگاه هوایی کیش یک رویداد ملی است باید از پشتیبانی سرزمین اصلی بهره مند شود.

محمدی خاطر نشان کرد: دهمین نمایشگاه هوایی کیش یک رویداد ملی و فرا ملی است و باید دولت از این رویداد مهم حمایت کند.تاریخ انتشار 21 مهر 1400

 

 شماره خبر : 2714         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.