دستگیری کلاهبردار ۳۰۰ میلیاردی در کیش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
هزینه های بیمارستان کیش
تصمیم بر اساس واقعیت ها یا گزارش آدم های پیرامونی!
عملکرد ما باید در آسایش و رفاه مردم نمود پیدا کند
بر ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مسافران تاکید داریم
آيا دوران مديراني از جنس پورزادي و پورعلی در کیش پايان يافته است!
گام بلند دوومیدانی‌کاران کیش در مسابقات قهرمانی کشوربا هدایت علی خدیور
برگزاری میز خدمت وزارت اقتصاد برای حمایت از کسب و کارها در کیش
بندر عباس شهر من ، قلب من
تردد خودروهای حمل‌ونقل عمومی با پلاک منطقه آزاد تهران مجاز شد
جهش سرمایه‌گذاری و تغییر ریل در حرکت مناطق آزاد
علی واعظ هم راهی بازیهای آسیایی ژاپن می شود
نقش عکاسی در معرفی جزیره کیش
انرژی خورشیدی؛ فرصت مغفول کیش
چه بر سر فوتبال این شهر آوردید!

  آخرين اخبار
هزینه های بیمارستان کیش
تصمیم بر اساس واقعیت ها یا گزارش آدم های پیرامونی!
عملکرد ما باید در آسایش و رفاه مردم نمود پیدا کند
بر ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مسافران تاکید داریم
پنجشنبه 1 مرداد 1405 ، 8 صفر 1448 ، 23 جولای 2026 ، شماره 4955( 2339 دوره جدید)
آيا دوران مديراني از جنس پورزادي و پورعلی در کیش پايان يافته است!
گام بلند دوومیدانی‌کاران کیش در مسابقات قهرمانی کشوربا هدایت علی خدیور
برگزاری میز خدمت وزارت اقتصاد برای حمایت از کسب و کارها در کیش
چهارشنبه 31 تیر 1405 ، 7 صفر 1448 ، 22 جولای 2026 ، شماره 4954( 2338 دوره جدید)
بندر عباس شهر من ، قلب من
  پربيننده ترين اخبار
حسین فروزان گزینه اول دبیری شورایعالی مناطق آزاد
نگاهی حقوقی به ماجرای تردد خودروهای مناطق آزاد
پاسخ به یک پرسش بله عزیزم داریم!
شنبه 27 تیر 1405 ، 3 صفر 1448 ، 18 جولای 2026 ، شماره 4950 ( 2334 دوره جدید)
انرژی خورشیدی؛ فرصت مغفول کیش
بررسی تأسیسات راهبردی آب و برق کیش و تأکید بر پایداری خدمات در جزیره
علت عدم پیشرفت و عدم توسعه میدان گازی کیش ثروت سوزی در دل خلیج فارس ودر مجاورت جزیره کیش
یکشنبه 28 تیر 1405 ، 4 صفر 1448 ، 19 جولای 2026 ، شماره 4951( 2335 دوره جدید)
چه بر سر فوتبال این شهر آوردید!
نقش عکاسی در معرفی جزیره کیش
سه شنبه 30 تیر 1405 ، 6 صفر 1448 ، 21 جولای 2026 ، شماره 4953( 2337 دوره جدید)
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

فرمانده انتظامی ویژه کیش خبر داد :
دستگیری کلاهبردار ۳۰۰ میلیاردی در کیش

فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش از کشف و دستگیری متهم به یک فقره کلاهبرداری به ارزش ۳۰۰ میلیارد ریال خبر داد.

  

سرهنگ علی اصغر جمالی افزود: شهروندی با مراجعه به اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداري پلیس آگاهی اعلام کرد برای اخذ تسهیلات ارزی با هدف سرمایه گذاری در حوزه گردشگری به یکی از بانک های جزیره کیش مراجعه می کند.
فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش افزود: این سرمایه گذار در رفت و آمدهای خود به بانک با فردی که خودش را کارشناس امور سرمایه گذاری معرفی می کند، آشنا می شود.
وی با اشاره به اینکه برای دریافت تسهیلات بانکی نیاز به ارائه ضمانت نامه است، گفت: این سرمایه گذار با حضور در دفترخانه اسناد رسمي، وکالت تام الاختیار سند يک قطعه زمين زراعي 10 هکتاري به ارزش 300 میلیارد ريال و حساب بانکی خود را به عنوان ضمانت بانکی و انجام امو اداری در اختیار کلاهبردار قرار می دهد.
این مقام انتظامی با بیان اینکه کلاهبردار مورد نظر به بهانه های مختلف و با سوء استفاده از اطمینان مال باخته، رمزهای همراه و اینترنت بانک وی را  دریافت کرده است، افزود: سرمایه گذار پس از مدتی با پیامک غیرفعال شدن همراه بانک و اینترنت بانک مواجه و موضوع را به اطلاع کلاهبردار می رساند.
فرمانده انتظامی ویژه کیش گفت: کلاهبردار به سرمایه گذار اطمینان خاطر می دهد که برای جلوگیری از کلاهبرداری های اینترنتی، دسترسي به اينترنت و همراه بانک را غير فعال کرده و پس از واریز تسهیلات دوباره آن را فعال خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه کلاهبردار با سوء استفاده از اعتماد سرمایه گذار و جعل نامه سربرگ یکی از بانک ها پرینت حسابش را ارائه و از واریز مبلغ 50 میلیارد ريال به این حساب مطلع می کند، افزود: متهم همچنین ادعا می کند که توانسته حواله قدرت جذب 200 میلیارد ريالی برای سرمایه گذاری در جزیره کیش را با حمایت از بانک مرکزي دریافت کند.
سرهنگ جمالی با بیان اینکه فرد مال باخته مدتی بعد هنگامی که به بانک مراجعه می کند، متوجه می شود اساساً وجهي به حسابش واريز نشده و به جعلی بودن پرينت حساب، نامه های ارائه شده و اعتماد بی جای خود به فرد کلاهبردار پی می برد، گفت: موضوع با حمایت دستگاه قضائی به صورت جدي در دستور کار پليس آگاهی کیش قرار می گیرد.
وی با اشاره به اینکه ابتدا متهم ممنوع الخروج و پس از اقدامات اطلاعاتی محل تردد و پاتوق کلاهبردار شناسایی که در یک عملیات غافلگيرانه دستگير می شود، افزود: در بررسی تکمیلی پرونده مشخص می شود که کلاهبردار علاوه بر قصد فروش زمین به بهانه های مختلف مبلغ یک میلیارد ریال نیز از مال باخته دریافت کرده است.
فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش با بیان اینکه سند و وکالت نامه به شاکی عودت شده است، خاطر نشان کرد: متهم دستگیر شده برای انجام مراحل قانونی به دادسرا معرفی شد.

 

 شماره خبر : 946         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.