توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
هزینه های بیمارستان کیش
تصمیم بر اساس واقعیت ها یا گزارش آدم های پیرامونی!
عملکرد ما باید در آسایش و رفاه مردم نمود پیدا کند
بر ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مسافران تاکید داریم
آيا دوران مديراني از جنس پورزادي و پورعلی در کیش پايان يافته است!
گام بلند دوومیدانی‌کاران کیش در مسابقات قهرمانی کشوربا هدایت علی خدیور
برگزاری میز خدمت وزارت اقتصاد برای حمایت از کسب و کارها در کیش
بندر عباس شهر من ، قلب من
تردد خودروهای حمل‌ونقل عمومی با پلاک منطقه آزاد تهران مجاز شد
جهش سرمایه‌گذاری و تغییر ریل در حرکت مناطق آزاد
علی واعظ هم راهی بازیهای آسیایی ژاپن می شود
نقش عکاسی در معرفی جزیره کیش
انرژی خورشیدی؛ فرصت مغفول کیش
چه بر سر فوتبال این شهر آوردید!

  آخرين اخبار
هزینه های بیمارستان کیش
تصمیم بر اساس واقعیت ها یا گزارش آدم های پیرامونی!
عملکرد ما باید در آسایش و رفاه مردم نمود پیدا کند
بر ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مسافران تاکید داریم
پنجشنبه 1 مرداد 1405 ، 8 صفر 1448 ، 23 جولای 2026 ، شماره 4955( 2339 دوره جدید)
آيا دوران مديراني از جنس پورزادي و پورعلی در کیش پايان يافته است!
گام بلند دوومیدانی‌کاران کیش در مسابقات قهرمانی کشوربا هدایت علی خدیور
برگزاری میز خدمت وزارت اقتصاد برای حمایت از کسب و کارها در کیش
چهارشنبه 31 تیر 1405 ، 7 صفر 1448 ، 22 جولای 2026 ، شماره 4954( 2338 دوره جدید)
بندر عباس شهر من ، قلب من
  پربيننده ترين اخبار
حسین فروزان گزینه اول دبیری شورایعالی مناطق آزاد
نگاهی حقوقی به ماجرای تردد خودروهای مناطق آزاد
پاسخ به یک پرسش بله عزیزم داریم!
شنبه 27 تیر 1405 ، 3 صفر 1448 ، 18 جولای 2026 ، شماره 4950 ( 2334 دوره جدید)
انرژی خورشیدی؛ فرصت مغفول کیش
بررسی تأسیسات راهبردی آب و برق کیش و تأکید بر پایداری خدمات در جزیره
یکشنبه 28 تیر 1405 ، 4 صفر 1448 ، 19 جولای 2026 ، شماره 4951( 2335 دوره جدید)
علت عدم پیشرفت و عدم توسعه میدان گازی کیش ثروت سوزی در دل خلیج فارس ودر مجاورت جزیره کیش
چه بر سر فوتبال این شهر آوردید!
سه شنبه 30 تیر 1405 ، 6 صفر 1448 ، 21 جولای 2026 ، شماره 4953( 2337 دوره جدید)
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در نشست با اعضا انجمن سرمایه گذاران و کار آفرینان کیش:
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش تأکید کرد: توسعه جزیره در گرو همگرایی همه ذی‌نفعان است و با ایجاد درآمدهای پایدار، اجرای پروژه‌های زیربنایی و تقویت برند کیش می‌توان آینده‌ای روشن برای این منطقه رقم زد.

  

به گزارش  اقتصاد  کیش، محمد کبیری در نشست با اعضا انجمن سرمایه گذاران و کار آفرینان کیش با قدردانی از صبوری و همراهی بخش خصوصی گفت: توسعه کیش تاکنون بر پایه مشارکت و تعامل میان دولت و سرمایه‌گذاران پیش رفته و هر زمان این همگرایی بیشتر بوده، دستاوردهای ارزشمندی حاصل شده است.

وی با اشاره به محدودیت منابع انسانی، مالی و زمانی سازمان اظهار داشت: فشار کاری مجموعه در ماه‌های اخیر بسیار بالا بوده اما دستاوردهای خوبی نیز به همراه داشته است.

کبیری ضمن تقدیر از تلاش معاونان و مدیران سازمان  منطقه آزاد کیش افزود: برند کیش سرمایه‌ای ملی است که باید با دقت حفظ و تقویت شود و همه بخش‌ها در این مسیر مسئولیت دارند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در ادامه با اشاره به مشکلات پرونده‌های سنواتی و زمان‌بر بودن روندهای اداری گفت: بیش از ۶۰ درصد وقت معاونت عمرانی صرف رسیدگی به این پرونده‌ها می‌شود ولی عزم سازمان بر تعیین‌تکلیف این موضوعات است و تاکنون بخش زیادی از آنها جمع‌بندی و مسیر بازگشت سرمایه‌ها مشخص شده است.

کبیری در سخنان خود بر ضرورت ایجاد درآمدهای پایدار برای سازمان تأکید کرد و افزود: جشنواره تابستانی کیش نمونه‌ای موفق از این همدلی بود که باید به یک ساختار نهادمند و پایدار تبدیل شود که هدف ازاین کار این است که مشارکت‌ها به افراد وابسته نباشد و در قالب نهادی ماندگار دنبال شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش تقویت رسانه‌ها را یکی از ارکان اصلی معرفی برند کیش دانست و افزود: رسانه‌ها خط مقدم برندینگ جزیره هستند و تقویت آنها سرمایه‌گذاری برای آینده کیش است. به گفته او، افزایش تاب‌آوری جزیره در جذب گردشگر و سرمایه‌گذار ارتباط مستقیمی با نقش رسانه‌ها دارد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش همچنین به اجرای طرح «پنجره واحد» که در کیش با عنوان «چَت بات کیش» نیز شناخته می‌شود اشاره کرد و گفت: این پروژه در سه فاز هجده‌ماهه اجرا خواهد شد و فاز نخست از پایان مهر آغاز می‌شود. هدف این طرح، کوتاه‌کردن زمان فرایندها و افزایش شفافیت در فعالیت‌های سازمان است.

وی با بیان اینکه بخش عمده مشکلات مناطق آزاد به چهار حوزه مالیات، تأمین اجتماعی، گمرک و نظام بانکی بازمی‌گردد، افزود: این موضوعات در حال پیگیری جدی هستند و رایزنی‌های مستمر با نهادهای مسئول ادامه دارد.

کبیری با تأکید بر ضرورت سرمایه‌گذاری کلان در زیرساخت‌های حیاتی گفت: در پنج سال آینده حداقل ۳۰ تا ۵۰ هزار میلیارد تومان منابع برای توسعه آب، برق، مسکن، حمل‌ونقل، ارتباطات، آموزش و سلامت نیاز است.

 وی تصریح کرد: اگر این زیرساخت‌ها تأمین نشود، توسعه گردشگری و اقتصادی کیش با چالش جدی روبه‌رو خواهد شد.

وی در حوزه آموزش و سلامت نیز به اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های پیش‌رو اشاره کرد و گفت: تقویت منابع انسانی، نوسازی مدارس، تأمین رفاه معلمان و تدوین سند جامع آموزش کیش از اولویت‌های اصلی سازمان است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش همچنین با اشاره به پروژه‌های کلان از جمله میدان گازی کیش، بر ضرورت تثبیت منافع پایدار برای جزیره تأکید کرد و افزود: اگر این منافع در همین دوره مدیریتی محقق نشود، در آینده سهمی برای کیش در نظر گرفته نخواهد شد.

کبیری در پایان خاطرنشان کرد: توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی همه ذی‌نفعان است و سازمان منطقه آزاد کیش آماده است در کنار سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی، مسیر رشد و شکوفایی این جزیره را هموار سازد.

 


 شماره خبر : 8813         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.