کیش ایر یکی از زیر ساخت های مهم کیش است پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
هزینه های بیمارستان کیش
تصمیم بر اساس واقعیت ها یا گزارش آدم های پیرامونی!
عملکرد ما باید در آسایش و رفاه مردم نمود پیدا کند
بر ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مسافران تاکید داریم
آيا دوران مديراني از جنس پورزادي و پورعلی در کیش پايان يافته است!
گام بلند دوومیدانی‌کاران کیش در مسابقات قهرمانی کشوربا هدایت علی خدیور
برگزاری میز خدمت وزارت اقتصاد برای حمایت از کسب و کارها در کیش
بندر عباس شهر من ، قلب من
تردد خودروهای حمل‌ونقل عمومی با پلاک منطقه آزاد تهران مجاز شد
جهش سرمایه‌گذاری و تغییر ریل در حرکت مناطق آزاد
علی واعظ هم راهی بازیهای آسیایی ژاپن می شود
نقش عکاسی در معرفی جزیره کیش
انرژی خورشیدی؛ فرصت مغفول کیش
چه بر سر فوتبال این شهر آوردید!

  آخرين اخبار
هزینه های بیمارستان کیش
تصمیم بر اساس واقعیت ها یا گزارش آدم های پیرامونی!
عملکرد ما باید در آسایش و رفاه مردم نمود پیدا کند
بر ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مسافران تاکید داریم
پنجشنبه 1 مرداد 1405 ، 8 صفر 1448 ، 23 جولای 2026 ، شماره 4955( 2339 دوره جدید)
آيا دوران مديراني از جنس پورزادي و پورعلی در کیش پايان يافته است!
گام بلند دوومیدانی‌کاران کیش در مسابقات قهرمانی کشوربا هدایت علی خدیور
برگزاری میز خدمت وزارت اقتصاد برای حمایت از کسب و کارها در کیش
چهارشنبه 31 تیر 1405 ، 7 صفر 1448 ، 22 جولای 2026 ، شماره 4954( 2338 دوره جدید)
بندر عباس شهر من ، قلب من
  پربيننده ترين اخبار
حسین فروزان گزینه اول دبیری شورایعالی مناطق آزاد
نگاهی حقوقی به ماجرای تردد خودروهای مناطق آزاد
پاسخ به یک پرسش بله عزیزم داریم!
شنبه 27 تیر 1405 ، 3 صفر 1448 ، 18 جولای 2026 ، شماره 4950 ( 2334 دوره جدید)
انرژی خورشیدی؛ فرصت مغفول کیش
بررسی تأسیسات راهبردی آب و برق کیش و تأکید بر پایداری خدمات در جزیره
یکشنبه 28 تیر 1405 ، 4 صفر 1448 ، 19 جولای 2026 ، شماره 4951( 2335 دوره جدید)
علت عدم پیشرفت و عدم توسعه میدان گازی کیش ثروت سوزی در دل خلیج فارس ودر مجاورت جزیره کیش
چه بر سر فوتبال این شهر آوردید!
سه شنبه 30 تیر 1405 ، 6 صفر 1448 ، 21 جولای 2026 ، شماره 4953( 2337 دوره جدید)
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

محمد کبیری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش:
کیش ایر یکی از زیر ساخت های مهم کیش است

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: سهم کیش ایر به تنهایی خدمات دهی به 40 درصد مسافران کیش است؛ واگذاری کیش ایر بدون توجه به ضرورت های کیش به معنای تعطیلی جزیره کیش است.

  

به گزارش اقتصاد  کیش، محمد کبیری در بیست وسومین شورای معاونین ومدیران کیش گفت: کارزاری که در مورد کیش ایر راه اندازی شده است چیزی نیست که بشود به آن بی توجهی کرد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود: کیش یک جزیره است و بیش از 80 درصد ترددها درکیش از طریق خطوط هوایی انجام می شود . براساس آمارهای 5 سال گذشته و از حدود یک ونیم میلیون سفر سالیانه، سهم کیش ایر درخدمات دهی به مسافران کیش 40 درصد در بین 38 ایرلاین است که نشان می دهد این 38 شرکت هوایی نیمی از خدمات دهی به مسافران هوایی کیش را برعهده دارند و کیش ایر به تنهایی به نیمی دیگر از مسافران کیش خدمات می دهد.

وی تصریح کرد: واگذاری کیش ایر بدون توجه به ضرورت های کیش به معنای تعطیلی جزیره کیش است و به عنوان مسئول منطقه آزاد کیش اعلام می کنم اگر در فرایند واگذاری کیش ایر بی توجهی شود این اتفاق خواهد افتد.

کبیری تاکید کرد: باور داریم به اینکه دولت نباید تصدی گری کند اما کیش ایر برای جزیره کیش یک زیرساخت است. امروز کیش ایر و هزینه های زیاد پروازها تبدیل به دغدغه اصلی مردم جزیره کیش شده است.همه ما امروز شاهد هستیم با واگذاری آب و برق کیش به بخش خصوصی و عدم توسعه زیرساخت ها به ویژه در حوزه شبکه توزیع این جزیره با چه مشکلاتی مواجه شده است و اگر این موضوع در مورد کیش ایر هم اتفاق بیفتد گردشگری واقتصاد کیش فلج می شود.

وی تصریح کرد: درحالیکه همه انتظار داشتند شهریور ماه جزیره کیش، ماه رکود باشد و همه توقع داشتند پروازها به جای کیش به مقاصدی مثل ترکیه معطوف شود اما نه تنها سهم گردشگری ما کم نشد که با اقدامات انجام شده درجشنواره تابستانی و همت جمعی، با افزایش تقاضا برای سفر به کیش مواجه شدیم تا جاییکه ضمن ثبت یک رکورد سفر در تابستان 10 پرواز دیگر به مقصد جزیره کیش افزوده شد.

کبیری درپایان با اشاره به پیگیری این موضوع از طریق وزارت اقتصاد گفت: با توجه به رویکرد مثبت و دغدغه مند وزیر اقتصاد این موضوع را با ایشان طرح می کنیم تا در جهت حفظ این زیرساخت حیاتی برای کیش و پیشگیری از تعطیلی اقتصاد وگردشگری این جزیره ، موضوع را به جناب آقای رئیس جمهور هم منتقل کنند.

 


 شماره خبر : 8740         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.