ورود بیش از ۲۵۴ هزار مسافر در تعطیلات نوروزی به کیش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
هزینه های بیمارستان کیش
تصمیم بر اساس واقعیت ها یا گزارش آدم های پیرامونی!
عملکرد ما باید در آسایش و رفاه مردم نمود پیدا کند
بر ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مسافران تاکید داریم
آيا دوران مديراني از جنس پورزادي و پورعلی در کیش پايان يافته است!
گام بلند دوومیدانی‌کاران کیش در مسابقات قهرمانی کشوربا هدایت علی خدیور
برگزاری میز خدمت وزارت اقتصاد برای حمایت از کسب و کارها در کیش
بندر عباس شهر من ، قلب من
تردد خودروهای حمل‌ونقل عمومی با پلاک منطقه آزاد تهران مجاز شد
جهش سرمایه‌گذاری و تغییر ریل در حرکت مناطق آزاد
علی واعظ هم راهی بازیهای آسیایی ژاپن می شود
نقش عکاسی در معرفی جزیره کیش
انرژی خورشیدی؛ فرصت مغفول کیش
چه بر سر فوتبال این شهر آوردید!

  آخرين اخبار
هزینه های بیمارستان کیش
تصمیم بر اساس واقعیت ها یا گزارش آدم های پیرامونی!
عملکرد ما باید در آسایش و رفاه مردم نمود پیدا کند
بر ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مسافران تاکید داریم
پنجشنبه 1 مرداد 1405 ، 8 صفر 1448 ، 23 جولای 2026 ، شماره 4955( 2339 دوره جدید)
آيا دوران مديراني از جنس پورزادي و پورعلی در کیش پايان يافته است!
گام بلند دوومیدانی‌کاران کیش در مسابقات قهرمانی کشوربا هدایت علی خدیور
برگزاری میز خدمت وزارت اقتصاد برای حمایت از کسب و کارها در کیش
چهارشنبه 31 تیر 1405 ، 7 صفر 1448 ، 22 جولای 2026 ، شماره 4954( 2338 دوره جدید)
بندر عباس شهر من ، قلب من
  پربيننده ترين اخبار
حسین فروزان گزینه اول دبیری شورایعالی مناطق آزاد
نگاهی حقوقی به ماجرای تردد خودروهای مناطق آزاد
پاسخ به یک پرسش بله عزیزم داریم!
شنبه 27 تیر 1405 ، 3 صفر 1448 ، 18 جولای 2026 ، شماره 4950 ( 2334 دوره جدید)
انرژی خورشیدی؛ فرصت مغفول کیش
چه بر سر فوتبال این شهر آوردید!
بررسی تأسیسات راهبردی آب و برق کیش و تأکید بر پایداری خدمات در جزیره
علت عدم پیشرفت و عدم توسعه میدان گازی کیش ثروت سوزی در دل خلیج فارس ودر مجاورت جزیره کیش
یکشنبه 28 تیر 1405 ، 4 صفر 1448 ، 19 جولای 2026 ، شماره 4951( 2335 دوره جدید)
نقش عکاسی در معرفی جزیره کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش اعلام کرد:
ورود بیش از ۲۵۴ هزار مسافر در تعطیلات نوروزی به کیش

در بازه نوروز بیش از ۴۷۹هزار بلیت برای مراکز تفریحی و گردشگری کیش فروش رفته است.

  

به گزارش  اقتصاد کیش، علی حسنلو در گفتگوی خبری ۲۰ سیمای کیش ، با اشاره به بازه زمانی ۲۴ اسفند پارسال تا پایان ۱۵ فروردین امسال، گفت: ما در فروش مراکز گردشگری تک برند ۴۴درصد رشد، در کشتی‌های تفریحی ۷۴درصد رشد در کشتی‌های آکواریوم ۷۹ درصد رشد، در کلوپ‌ها ۷درصد رشد، در پلاژ بانوان ۴۵درصد رشد، در پلاژ آقایان ۵۱درصد رشد و در کنسرت‌ها ۲۵درصد رشد را تجربه کردیم و تنها در جنگ‌ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸درصد کاهش را تجربه کردیم.

وی افزود: این در حالی بود که شکایات سامانه۱۲۴ نسبت به سال گذشته ۲۶درصد کاهش داشته است.

معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به چالش تغییرات مدیریتی پیش از تعطیلات نوروزی، تأکید کرد: با ورود آقای کبیری به عنوان مدیرعامل، برنامه‌ریزی و هماهنگی ستاد تسهیلات سفر به صورت فشرده آغاز شد و با پیگیری مستمر عملکرد تمام کمیته‌ها، چک‌لیست وظایف هر حوزه تنظیم شد و برنامه‌ها هر هفته بررسی و آمادگی‌ ها پایش شد.

حسنلو افزود : به عنوان مثال تمهیدات لازم برای تأمین منابع آب، برق، آرد، سوخت و مواد غذایی با پیش‌بینی رشد احتمالی ۳۰ درصدی مسافر تامین شد در حالی که می‌دانستیم این عدد محقق نخواهد شد و ایده‌آل بود اما زیرساخت جزیره برای این میزان برنامه‌ریزی شد و برای همین با همت همکاران ما و شرکت آب و برق که زحمات فراوانی متحمل شدند مشکل زیرساختی نداشتیم.

علی حسنلو گفت: امسال همکاران ما امکانات کمپ اسکان موقت چادری را هم افزایش دادند و فروشگاه، نانوایی، آشپزخانه سیار، حمام و سرویس بهداشتی، تجهیز شد تا علاوه بر ایجاد تجربه‌ای متفاوت و رضایت‌بخش برای مسافران، ترافیک شهری با مراجعات غیرضروری افزایش پیدا نکند.

علی حسنلو به افزایش ورود گردشگر خارجی در تعطیلات نوروز اشاره کرد و گفت: با شروع عید سعید فطر، گردشگران خارجی مقیم در هتل‌های کیش رشد کرد و در مقایسه با مدت مشابه پارسال رشد کرد در حالی که در نوروز سال ۱۴۰۳ فقط ۵۴۹گردشگر خارجی وارد کیش شده بود امسال به ۳۰۱۰ رسید و بالطبع پرواز‌های خارجی با مبدأ یا مقصد کیش نسبت به پارسال ۴۰ درصد افزایش یافت.

معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش افزود : ما بلافاصله پس از ستاد نوروزی در ۱۶فروروین چهارمین جلسه ستاد رویدادها را برای نهایی کردن جشنواره تابستانی برگزار کردیم که به زودی جزئیات آن اعلام خواهد شد. اما به صورت کلی برنامه‌ای طراحی شده که با افزایش پرواز‌های داخلی و خارجی، طراحی و اجرای رویداد‌های متنوع، ارائه بسته‌های تشویقی سفر، جوایز مشوق، سفر قسطی، تسهیلات خرید و ... گردشگری کیش در شش ماهه ابتدایی رونق پیدا کند.


 شماره خبر : 8031         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.