در نوروز شاهد افزایش ورود گردشگران بودیم پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
دوره‌های آشنایی با آسیب‌های ابتلا به اعتیاد در دوره‌های آموزشی کارت کیشوندی نیز در کیش
عضویت شرکت عمران، آب و خدمات کیش در انجمن مدیریت سبز ایران
تجلیل از خبرنگاران و رسانه های کیش
نگاهی به وعده ها و سخنان سخنگوی دولت در سفر اول به جزیره کیش
دستورالعمل واردات کالای ملوانی؛ امیدهای تازه برای مرزنشینان
برگزاری بخشی از جشنواره فجر و رویدادهای بین‌المللی در جزیره کیش
کتاب «فرصت‌های اولویت‌دار سرمایه‌گذاری» در مناطق آزاد منتشر شد
بررسی مشکلات و مسائل سرمایه‌گذاران در بازدید میدانی معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد کیش
ضرورت ارائه خدمات شبانه روزی در بندرگاه های کیش
جزیره کیش میزبان بزرگ‌ترین گردهمایی اقتصادی ایران در آبان ماه
جزئیات کامل ورود خودروهای مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی
تجلیل از خبرنگاران توسط جامعه بازاریان و بازرگانان کیش
مناطق آزاد می تواند آزمایشگاه حکمرانی کشور باشد
نقش پررنگ مناطق آزاد در تقویت "اقتصاد دریا محور"

  آخرين اخبار
دوره‌های آشنایی با آسیب‌های ابتلا به اعتیاد در دوره‌های آموزشی کارت کیشوندی نیز در کیش
عضویت شرکت عمران، آب و خدمات کیش در انجمن مدیریت سبز ایران
تجلیل از خبرنگاران و رسانه های کیش
نگاهی به وعده ها و سخنان سخنگوی دولت در سفر اول به جزیره کیش
دستورالعمل واردات کالای ملوانی؛ امیدهای تازه برای مرزنشینان
برگزاری بخشی از جشنواره فجر و رویدادهای بین‌المللی در جزیره کیش
چهارشنبه 22 مرداد 1404 ، 19 صفر 1447 ، 13 آگوست 2025 ، شماره 4767 (2151 دوره جدید)
الزامی شدن آموزش کادرمراکز خدماتی
کتاب «فرصت‌های اولویت‌دار سرمایه‌گذاری» در مناطق آزاد منتشر شد
بررسی مشکلات و مسائل سرمایه‌گذاران در بازدید میدانی معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد کیش
  پربيننده ترين اخبار
سمایی جایگزین صالحی در مدیریت امور مالی شرکت عمران، آب و خدمات کیش شد
نگاهی به وعده ها و سخنان سخنگوی دولت در سفر اول به جزیره کیش
تجلیل از خبرنگاران توسط جامعه بازاریان و بازرگانان کیش
پیام فرمانده انتظامي ويژه و درياباني کيش بمناسبت روز خبرنگار
مالکان خودرو با پلاک منطقه آزاد می‌توانند نسبت به دریافت پلاک ملی اقدام نمایند
شنبه 18 مرداد 1404 ، 15 صفر 1447 ، 9 آگوست 2025 ، شماره 4763 ( 2147 دوره جدید)
نقش پررنگ مناطق آزاد در تقویت "اقتصاد دریا محور"
راهبردهای بهره‌گیری از مدیر عامل بومی در شکوفایی اقتصادی قشم
ضرورت ارائه خدمات شبانه روزی در بندرگاه های کیش
نظارت جدی بر کنترل کیفی خدمات در مراکز پذیرایی کیش
آغاز اجرای پروژه بازسازی و نوسازی شبکه روشنایی در جزیره زیبای کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش :
در نوروز شاهد افزایش ورود گردشگران بودیم

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در گفت وگو با خبرنگاران از افزایش 16 درصدی آمار ورود مسافران و ثبت رکورد های هوایی و دریایی درجابجایی مسافران خبرداد.

  

به گزارش اقتصاد  کیش، محمد کبیری با اشاره به رشد 16 درصدی ورود گردشگران درمقایسه با مدت مشابه درسال گذشته گفت: علاوه بررشد آمار ورود گردشگران داخلی، دربخش گردشگران خارجی نیز در بازه زمانی ۲۵ اسفند تا ۱۴ فروردین، امسال شاهد ۴۴ درصد افزایش ورود گردشگر خارجی بودیم.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود: امسال با تمهیدات پیش بینی شده در ستاد نوروزی وشرکت بنادروفرودگاه های کیش با افزایش تعداد شناورها، رکورد جابجایی 6 هزار و 700 مسافر و خودرو در کمتر از ۲۴ ساعت ثبت شد و همچنین فرودگاه کیش نیز تا ساعت 24 جمعه 15 فروردین برای اولین بار رکورد تردد ۱۵۲ پرواز را به ثبت رساند.

وی با اشاره به افزایش رضایتمندی عمومی درایام نوروز از میزبانی شایسته کیشوندان تقدیر کرد و اظهار داشت: با توجه به تشکیل زودهنگام ستاد سفرهای نوروزی کیش سه ماه پیش از آغاز سال جدید، به واسطه انسجامی که امسال در ستاد نوروزی شاهد بودیم و براساس نظرسنجی ها وبازدیدهای میدانی انجام شده شاهد رضایتمندی گردشگران بودیم و آمارهای نوروز امسال از افزایش اقامت هتلی نسبت به اقامت چادری خبر می دهند .

افزایش پروازها در نوروز

کبیری درادامه درپاسخ به سوال خبرنگاران درخصوص افزایش پروازها برای انتقال مسافران نوروزی گفت: با ایرلاین‌ها مختلف مذاکره شده است . 12 پرواز به پروازهای فرودگاه کیش افزوده شد وبرای روزهای آتی نیزاین مذاکرات درحال انجام است . همچنین درکنار افزایش تعداد پروازها به منظور افزایش ظرفیت حمل مسافر با کمک یکی از ایرلاین ها نسبت به انتقال مسافران با بویینگ 747 اقدام شد که ظرفیت جایجایی این هواپیمای پهن پیکر سه برابر هواپیماهای ام دی است و این روند با برقراری پروازهای فوق العاده تا سه روز آینده ادامه دارد.

فرودگاه کیش پذیرای 2 هزارو 200 پرواز

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش درادامه از انجام 2 هزار و 200 پرواز در فرودگاه کیش در بازه زمانی 24 اسفند 1403 تا 15 فروردین 1404 خبرداد و افزود: این آمار طی سه روز آینده باتوجه به برقراری پروازهای فوق العاده افزایش می یابد.

نوروز بدون مشکل آب وبرق برای کیش

کبیری درخصوص مدیریت تامین آب وبرق درنوروز امسال نیز گفت: پس از سالها، نوروز 1404اولین نوروزی است که مشکل آب و برق نداشتیم. در سه ماه گذشته در پی برنامه ریزی که انجام شد فشار کاری زیادی روی مدیران سازمان برای تامین آب وبرق و افزایش ظرفیت درایام نوروز بود که با پیگیریهای انجام شده توسط سازمان و شرکت آب و برق کیش و شرکت ماهتاب ، قطعی آب و برق به دلیل کمبود درایام نوروز نداشتیم.

وی افزود: یکی از اقداماتی که در رفع مشکلات هرساله نوروزی کیش به ما کمک کرد تهیه چک لیستی از مسائل ومشکلات سال های قبل بود و همین موضوع باعث شد در حوزه های آب وبرق، حمل ونقل، بندر و فرودگاه با اقدامات انجام شده خدمات دهی تسهیل وتسریع شود. تلاش ما این است درایام تابستان نیز بتوانیم با تکرار این تجربه مدیریتی، ایام خوبی را سپری کنیم.

ساماندهی موتورهای شارژی با  همکاری همه

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش درخصوص موضوع موتورهای شارژی تاکید کرد: با وجود تلاش های شبانه روزی پلیس راهور، نیروی انتظامی، بیمارستان کیش و تمامی نهادهای مرتبط برای اجرای مقررات و کاهش سوانح وآسیب های ناشی از تصادفات به ویژه در خصوص موتورهای شارژی، اما نیاز است قوانین سختگیرانه تری در خصوص استفاده از موتورها اعمال شود و از طرفی با جایگزینی اسکوترهای برقی ودوچرخه ها، نسبت به کاهش استفاده از موتورهای شارژی اقدام کنیم که این موضوع وطرح ساماندهی موتورهای شارژی و ترافیک شهری به فوریت دردستور کار شورای تامین قرار دارد .

 


 شماره خبر : 8023         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.