اعطاء حکم ریاست شورای پدافند غیرعامل کیش به مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
تجلیل از خبرنگاران کیش توسط شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش
گام بلند مناطق آزاد برای ورود به بازارهای آفریقا
برگزاری اولین دوره انتخابات نظام پزشكي جزیره کیش
بررسی وعده های معاون اول
برگزاری همایش هتلداری در هزاره سوم در جزیره کیش
دوره‌های آشنایی با آسیب‌های ابتلا به اعتیاد در دوره‌های آموزشی کارت کیشوندی نیز در کیش
عضویت شرکت عمران، آب و خدمات کیش در انجمن مدیریت سبز ایران
تجلیل از خبرنگاران و رسانه های کیش
نگاهی به وعده ها و سخنان سخنگوی دولت در سفر اول به جزیره کیش
دستورالعمل واردات کالای ملوانی؛ امیدهای تازه برای مرزنشینان
برگزاری بخشی از جشنواره فجر و رویدادهای بین‌المللی در جزیره کیش
کتاب «فرصت‌های اولویت‌دار سرمایه‌گذاری» در مناطق آزاد منتشر شد
بررسی مشکلات و مسائل سرمایه‌گذاران در بازدید میدانی معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد کیش
ضرورت ارائه خدمات شبانه روزی در بندرگاه های کیش

  آخرين اخبار
تجلیل از خبرنگاران کیش توسط شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش
گام بلند مناطق آزاد برای ورود به بازارهای آفریقا
برگزاری اولین دوره انتخابات نظام پزشكي جزیره کیش
بررسی وعده های معاون اول
برگزاری همایش هتلداری در هزاره سوم در جزیره کیش
شنبه 25 مرداد 1404 ، 22 صفر 1447 ، 16 آگوست 2025 ، شماره 4768 (2152 دوره جدید)
دوره‌های آشنایی با آسیب‌های ابتلا به اعتیاد در دوره‌های آموزشی کارت کیشوندی نیز در کیش
عضویت شرکت عمران، آب و خدمات کیش در انجمن مدیریت سبز ایران
تجلیل از خبرنگاران و رسانه های کیش
نگاهی به وعده ها و سخنان سخنگوی دولت در سفر اول به جزیره کیش
  پربيننده ترين اخبار
نگاهی به وعده ها و سخنان سخنگوی دولت در سفر اول به جزیره کیش
تجلیل از خبرنگاران توسط جامعه بازاریان و بازرگانان کیش
مالکان خودرو با پلاک منطقه آزاد می‌توانند نسبت به دریافت پلاک ملی اقدام نمایند
نظارت جدی بر کنترل کیفی خدمات در مراکز پذیرایی کیش
آغاز اجرای پروژه بازسازی و نوسازی شبکه روشنایی در جزیره زیبای کیش
نقش پررنگ مناطق آزاد در تقویت "اقتصاد دریا محور"
ضرورت ارائه خدمات شبانه روزی در بندرگاه های کیش
راهبردهای بهره‌گیری از مدیر عامل بومی در شکوفایی اقتصادی قشم
مناطق آزاد می تواند آزمایشگاه حکمرانی کشور باشد
جزئیات کامل ورود خودروهای مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

اعطاء حکم ریاست شورای پدافند غیرعامل کیش به مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش

با حضور معاون فنی وزیربنایی سازمان پدافند غیرعامل کشور، حکم ریاست شورای پدافند غیرعامل کیش به محمد کبیری اعطاء شد.

  

به گزارش اقتصاد  کیش، در این نشست که با حضور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش ، امام جمعه جزیره ، مسئولان نظامی و انتظامی و روسای ادارت و نهادهای عضو شورای پدافند غیرعامل کیش برگزار شد معاون فنی و زیربنایی سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: موضوع پدافند غیرعامل کمک میکند اطمینان خاطر داشته باشیم در حوادث و بحران‌ها بر اساس پیش بینی هایی که انجام داده ایم بتوانیم در کمترین زمان ممکن حوادث را مدیریت کرده و پیامدهایش را خنثی کنیم.

مصطفی طرزی افزود: درجزایر به واسطه محصور بودن و دوری از سرزمین اصلی ضرورت دارد با اقدامات پیشگیرانه و مدیریت جهادی پیش‌بینی‌های دقیقی داشته و با برنامه‌ریزی‌های کلان با حوادث و اتفاقات مواجه نشویم و یا در صورت مواجهه در کمترین زمان ممکن امکان مقابله داشته باشیم.

وی اظهار داشت: موضوع تامین نیازهای اساسی کیشوندان و گردشگران این منطقه بر عهده حاکمیت است که به استناد ماده ۶۵ قوانین حاکمیتی بر عهده سازمان منطقه آزاد کیش است و سازمان پدافند غیرعامل نیز با رویکرد تهدید محور بودن برخی موضوعات و پیامدهایی که برای مردم به همراه دارد، آماده کمک است.

طرزی بیان داشت: به عنوان سازمان پدافند غیرعامل آمادگی داریم موضوعاتی که از سمت سازمان منطقه آزاد کیش و مدیرعامل این منطقه منتقل شود را در عالی‌ترین سطح حاکمیتی با هدف کمک به رفع مشکلات مردم منطقه پیگیری کنیم.

امام جمعه کیش نیز در این نشست با اشاره به اهمیت موضوع پدافند غیرعامل گفت: برنامه‌ریزی و آمادگی برای پیشگیری و دفاع از تهدیدات و مشکلات یک ضرورت عقلی و شرعی است .

حجت الاسلام بی نیاز افزود: مسئله پدافند غیرعامل در جزیره زیبای کیش به جهت محصور بودن در دریا موضوع بسیار مهمی است و به جهت ظرفیت‌های بالایی که وجود دارد نیاز به حساسیت و دغدغه بیشتری نسبت به بحث پدافند غیرعامل در جزیره کیش است زیرا در ارتقاء آسایش و امنیت کشور تاثیر زیادی دارد.

وی تاکید کرد: مدیریت فعلی با برنامه‌ریزی در صدد رفع مشکلاتی است که طی سالها برطرف نشده از جمله موضوع آب و برق که بارها در خطبه‌های نماز جمعه و در جلسات مختلف دغدغه این مردم مطرح شده است اما با توجه به پیگیریهای مدیرعامل سازمان مطنقه آزاد کیش، به مدد برنامه‌ریزی خوبی که انجام شده در آینده نزدیک از حالت ریسک پذیری خارج شده و شاهد امنیت پایدار در این زمینه خواهیم بود.

 


 شماره خبر : 7874         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.