جذب سرمایه های داخلی و خارجی در اولویت برنامه ها قرار دارد پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
هزینه های بیمارستان کیش
تصمیم بر اساس واقعیت ها یا گزارش آدم های پیرامونی!
عملکرد ما باید در آسایش و رفاه مردم نمود پیدا کند
بر ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مسافران تاکید داریم
آيا دوران مديراني از جنس پورزادي و پورعلی در کیش پايان يافته است!
گام بلند دوومیدانی‌کاران کیش در مسابقات قهرمانی کشوربا هدایت علی خدیور
برگزاری میز خدمت وزارت اقتصاد برای حمایت از کسب و کارها در کیش
بندر عباس شهر من ، قلب من
تردد خودروهای حمل‌ونقل عمومی با پلاک منطقه آزاد تهران مجاز شد
جهش سرمایه‌گذاری و تغییر ریل در حرکت مناطق آزاد
علی واعظ هم راهی بازیهای آسیایی ژاپن می شود
نقش عکاسی در معرفی جزیره کیش
انرژی خورشیدی؛ فرصت مغفول کیش
چه بر سر فوتبال این شهر آوردید!

  آخرين اخبار
هزینه های بیمارستان کیش
تصمیم بر اساس واقعیت ها یا گزارش آدم های پیرامونی!
عملکرد ما باید در آسایش و رفاه مردم نمود پیدا کند
بر ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مسافران تاکید داریم
پنجشنبه 1 مرداد 1405 ، 8 صفر 1448 ، 23 جولای 2026 ، شماره 4955( 2339 دوره جدید)
آيا دوران مديراني از جنس پورزادي و پورعلی در کیش پايان يافته است!
گام بلند دوومیدانی‌کاران کیش در مسابقات قهرمانی کشوربا هدایت علی خدیور
برگزاری میز خدمت وزارت اقتصاد برای حمایت از کسب و کارها در کیش
چهارشنبه 31 تیر 1405 ، 7 صفر 1448 ، 22 جولای 2026 ، شماره 4954( 2338 دوره جدید)
بندر عباس شهر من ، قلب من
  پربيننده ترين اخبار
حسین فروزان گزینه اول دبیری شورایعالی مناطق آزاد
نگاهی حقوقی به ماجرای تردد خودروهای مناطق آزاد
پاسخ به یک پرسش بله عزیزم داریم!
شنبه 27 تیر 1405 ، 3 صفر 1448 ، 18 جولای 2026 ، شماره 4950 ( 2334 دوره جدید)
انرژی خورشیدی؛ فرصت مغفول کیش
علت عدم پیشرفت و عدم توسعه میدان گازی کیش ثروت سوزی در دل خلیج فارس ودر مجاورت جزیره کیش
چه بر سر فوتبال این شهر آوردید!
بررسی تأسیسات راهبردی آب و برق کیش و تأکید بر پایداری خدمات در جزیره
یکشنبه 28 تیر 1405 ، 4 صفر 1448 ، 19 جولای 2026 ، شماره 4951( 2335 دوره جدید)
نقش عکاسی در معرفی جزیره کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش :
جذب سرمایه های داخلی و خارجی در اولویت برنامه ها قرار دارد

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش، در بازدید از یک پروژه مشارکتی، بر احیا برند این مجموعه از طریق اعتماد سازی برای مخاطبان گروه هدف تاکید کرد.

  

به گزارش اقتصاد کیش؛ امین میرزایی مدیرعامل شرکت  سرمایه گذاری و توسعه کیش ضمن اشاره به جایگاه و نقش اساسی شرکت سرمایه گذاری در جذب سرمایه های داخلی و خارجی، بر تقویت و احیا برند این مجموعه با در نظر گرفتن کیفیت به عنوان شرط اصلی اعتماد سازی تاکید کرد.

میرزایی اظهار داشت: شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش به عنوان مرجع و بستری امن برای سرمایه گذاری گروه هدف، علاوه بر تسهیل شرایط سرمایه گذاری، دقت در انتخاب شرکاء و جدیت در اجرای پروژه ها را در دستور کار قرار داده است.

وی همچنین ایجاد درآمدهای پایدار و تعامل سازنده با سرمایه گذاران را از اهداف اصلی و خطی مشی این مجموعه برشمرد.

در ادامه حسین دلدار فکور، مدیر فنی مهندسی شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش  در تشریح روند اجرایی پروژه گفت: این طرح یکی از ابر پروژه های جزیره زیبای کیش به شمار می رود که توسط شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش به صورت مشارکت در ساخت با بخش خصوصی اجرا شده است.

وی افزود: این پروژه در دو بخش ویلایی به مساحت 25 هزار متر مربع و پنج برج هجده طبقه به مساحت 98 هزار متر مربع با 36هزار متر مربع مشاعات طراحی و اجرا شده که این عدد جز مشاعات قابل توجه برای پروژه مسکونی محسوب می شود.

دلدار خاطرنشان کرد: بخش ویلایی این پروژه شامل 162 واحد در قالب 70 واحد چهار طبقه بوده و سال نود دو به بهره برداری رسید و تحویل خریدار شده است.

مدیر فنی مهندسی شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش بیان داشت: سه برج از پنج برج نیز در سال 1401 تکمیل و به بهره برداری شده و عملیات اجرایی دو برج باقی مانده نیز به همت مسئولان هر دو شرکت مشارکت کننده در ساخت تا پایان سال جاری به اتمام خواهد رسید.

حسین دلدار در پایان تصریح کرد: تمامی واحد های بخش ویلایی این پروژه سال 92 تا 93 واگذار شده و تقریبا 90 درصد سه برج ساخته و تحویل خریدار شده است، واحدهای باقیمانده برج ها نیز از طریق فراخوان شرکت سرمایه گذاری و توسعه کیش واگذار خواهد شد.

===در این خبر در حالی صحبت از معرفی و تقویت برند این پروژه شده است که هیچ نامی از برند و پروژه ذکر نشده است و معلوم نیست وقتی مدیران ارشد شرکت مشارکت کننده در این پروژه حاضر به ذکر نام این برند نیستند چگونه این برند می خواهد تقویت شود!

 


 شماره خبر : 7679         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.