از مشکلات سرمایه‌گذاران در مناطق آزاد گره‌گشایی خواهیم کردم پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
هم‌افزایی وزارت‌راه و دبیرخانه شورای‌عالی برای بهبود وضعیت مسکن و حمل‌ونقل در مناطق آزاد
پیگیری پروژه‌های اولویت‌دار ریلی در دستور کار شورای لجستیک مناطق آزاد
تبدیل مجرم محکوم به اعدام به قهرمان ملی شرم‌آور است
بدنبال کسب میزبانی مسابقات فوتسال کافا در کیش هستیم
پیگیری معافیت مالیات بر ارزش افزوده در مناطق آزاد
پروژه های راکد جزیره با تعامل و تلاش مشترک سازمان و سرمایه گذاران سرعت خواهند گرفت
نمایشگاه بین‌المللی هوش مصنوعی در جزیره کیش برگزار می شود
تکمیل طرح‌های نیمه تمام در اولویت برنامه های سازمان منطقه آزاد کیش است
محمد مهاجری عضو شورای اطلاع رسانی دولت نوشت : خانم وزیر! پیوند وزارتخانه‌تان با بابک زنجانی مبارک
باز شدن پنجره امید و تحول به روی مناطق آزاد
برگزاری نشست تخصصی سازمان‌های سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری های بزرگ کشور در کیش
لزوم تقویت جایگاه برند کیش‌ایر در سطح بین‌المللی
انتصاب رئیس جدید پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران
سرپرست مرکز حراست دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد منصوب شد

  آخرين اخبار
حكمراني جديد اقتصادي لازمه توسعه و رشد مناطق آزاد
هم‌افزایی وزارت‌راه و دبیرخانه شورای‌عالی برای بهبود وضعیت مسکن و حمل‌ونقل در مناطق آزاد
پیگیری پروژه‌های اولویت‌دار ریلی در دستور کار شورای لجستیک مناطق آزاد
تبدیل مجرم محکوم به اعدام به قهرمان ملی شرم‌آور است
بدنبال کسب میزبانی مسابقات فوتسال کافا در کیش هستیم
پیگیری معافیت مالیات بر ارزش افزوده در مناطق آزاد
چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404 ، 24 شوال 1446 ، 23 آوریل 2025 ، شماره 4696 ( 2080 دوره جدید)
پروژه های راکد جزیره با تعامل و تلاش مشترک سازمان و سرمایه گذاران سرعت خواهند گرفت
نمایشگاه بین‌المللی هوش مصنوعی در جزیره کیش برگزار می شود
تکمیل طرح‌های نیمه تمام در اولویت برنامه های سازمان منطقه آزاد کیش است
  پربيننده ترين اخبار
جزئیات کامل واردات خودرو به کیش در مصاحبه با مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد کیش
انتصاب رئیس جدید پردیس بین المللی کیش دانشگاه تهران
انعقاد تفاهم نامه سازمان منطقه آزاد کیش با صندوق بازنشستگی کشور
شنبه 30 فروردین 1404 ، 20 شوال 1446 ، 19 آوریل 2025 ، شماره 4692 ( 2076 دوره جدید)
با احیاء مزیت‌های مناطق آزاد، درآمد پایدار مناطق آزاد تقویت می شود
دانشگاه‌های کیش باید در مسیر توسعه علمی و پژوهشی جزیره حرکت کنند
نخستین رویداد بین‌المللی گردشگری پزشکی مناطق آزاد برگزار می‌شود
کیش می‌تواند مرکز اجرای برنامه‌های ملی و بین‌المللی در حوزه فرهنگ و هنر باشد.
پروژه های راکد جزیره با تعامل و تلاش مشترک سازمان و سرمایه گذاران سرعت خواهند گرفت
شناسایی 14 فضای معماری جدید در کاوش شهر تاریخی حریره کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

رئیس فراکسیون نظارت بر مناطق آزاد و ویژه اقتصادی مجلس شورای اسلامی:
از مشکلات سرمایه‌گذاران در مناطق آزاد گره‌گشایی خواهیم کردم

رئیس فراکسیون نظارت بر مناطق آزاد و ویژه اقتصادی مجلس ازتلاش این فراکسیون برای حل مشکلات مناطق آزاد خبر داد.

  

به گزارش  اقتصاد کیش سعید رحمت‌زاده پشتیری در تشریح جزئیات نخستین جلسه فراکسیون نظارت بر مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در مجلس شورای اسلامی، گفت: نخستین جلسه فراکسیون نظارت بر مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و صنعتی با حضور هیئت رئیسه این فراکسیون در محل کمیسیون اقتصادی برگزار شد.

نماینده مردم «صومعه سرا» در مجلس شورای اسلامی بیان اینکه این جلسه، سرآغاز فعالیت‌های فراکسیون در راستای بررسی، نظارت و گره گشایی از مشکلاتی بود که در محیط مناطق آزاد و ویژه اقتصادی دست و پاگیر سرمایه‌گذاران شده است، ادامه داد: همه اعضای هیئت رئیسه فراکسیون مذکور تلاش می‌کنند تا در مجلس دوازدهم چند مسئله محوری را در حیطه مناطق آزاد، مد نظر قرار داده و آنها را نیز به سامان برسانند.

رحمت‌زاده پشتیری با بیان اینکه اعضای این فراکسیون و همچنین نمایندگان مجلس تلاش خواهند کرد تا از اقدامات پراکنده و متفرقه - دغدغه‌هایی که ممکن است در زمینه مناطق آزاد حتی صحیح به نظر برسد- پرهیز کنند، ادامه داد: از این رو تلاش خواهیم کرد تا مسائل محوری حوزه مذکور را در قالب قانون گذاری، اصلاح قوانین، بازدیدهای میدانی و گزارش‌های نظارتی دنبال کنیم تا در پایان دوره دوازدهم، بهره‌ای را برای رونق اقتصاد و تولید در مناطق آزاد و تجاری رقم بزنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا این فراکسیون، اصلاح قانون مناطق ویژه و آزاد تجاری را مدنظر قرار خواهد داد و یا خیر؟ گفت: در این راستا مقرر شد، به موجب نشستی که با کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس و همچنین کارشناسان دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد برگزار خواهد شد، موارد اصلاح قانون، احصا و شناسایی شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: طبیعتاً ظرفیت‌های مربوطه در دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و همچنین نخبگان فعال در حوزه مناطق آزاد، می‌توان راه پیش رو را ترسیم کرد. بنابراین لازم است با قید فوریت این مسائل محوری احصاء و جزئیات آن در فراکسیون به اشتراک گذاشته شود تا مسیر قانونگذاری و اصلاح قانون نیز دنبال شود.

وی اظهار کرد: همچنین در این فراکسیون مقرر شد تا زمانبندی مشخصی برای بازدید از مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی داشته باشیم تا همکاران ما در مجلس دوازدهم و اعضای فراکسیون مذکور، از نزدیک مشکلات این بخش را مشاهده و پای درد دل‌ها و حرف‌های فعالین اقتصادی در حوزه مناطق آزاد تجاری بنشینند تا تصمیمات بعدی مبتنی بر واقعیات باشد.

رحمت‌زاده پشتیری افزود: همچنین مقرر شد تا جلسه بعدی فراکسیون نظارت بر مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با حضور اعضای این فراکسیون و رضا مسرور، دبیر شورای عالی مناطق آزاد برگزار شود.

 


 شماره خبر : 7648         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.