محمد رضا کلینی به وزیرو عضو کابینه دولت چه گفت؟! پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
تجلیل از خبرنگاران کیش توسط شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش
گام بلند مناطق آزاد برای ورود به بازارهای آفریقا
برگزاری اولین دوره انتخابات نظام پزشكي جزیره کیش
بررسی وعده های معاون اول
برگزاری همایش هتلداری در هزاره سوم در جزیره کیش
دوره‌های آشنایی با آسیب‌های ابتلا به اعتیاد در دوره‌های آموزشی کارت کیشوندی نیز در کیش
عضویت شرکت عمران، آب و خدمات کیش در انجمن مدیریت سبز ایران
تجلیل از خبرنگاران و رسانه های کیش
نگاهی به وعده ها و سخنان سخنگوی دولت در سفر اول به جزیره کیش
دستورالعمل واردات کالای ملوانی؛ امیدهای تازه برای مرزنشینان
برگزاری بخشی از جشنواره فجر و رویدادهای بین‌المللی در جزیره کیش
کتاب «فرصت‌های اولویت‌دار سرمایه‌گذاری» در مناطق آزاد منتشر شد
بررسی مشکلات و مسائل سرمایه‌گذاران در بازدید میدانی معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد کیش
ضرورت ارائه خدمات شبانه روزی در بندرگاه های کیش

  آخرين اخبار
تجلیل از خبرنگاران کیش توسط شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش
گام بلند مناطق آزاد برای ورود به بازارهای آفریقا
برگزاری اولین دوره انتخابات نظام پزشكي جزیره کیش
بررسی وعده های معاون اول
برگزاری همایش هتلداری در هزاره سوم در جزیره کیش
شنبه 25 مرداد 1404 ، 22 صفر 1447 ، 16 آگوست 2025 ، شماره 4768 (2152 دوره جدید)
دوره‌های آشنایی با آسیب‌های ابتلا به اعتیاد در دوره‌های آموزشی کارت کیشوندی نیز در کیش
عضویت شرکت عمران، آب و خدمات کیش در انجمن مدیریت سبز ایران
تجلیل از خبرنگاران و رسانه های کیش
نگاهی به وعده ها و سخنان سخنگوی دولت در سفر اول به جزیره کیش
  پربيننده ترين اخبار
تجلیل از خبرنگاران توسط جامعه بازاریان و بازرگانان کیش
نگاهی به وعده ها و سخنان سخنگوی دولت در سفر اول به جزیره کیش
مالکان خودرو با پلاک منطقه آزاد می‌توانند نسبت به دریافت پلاک ملی اقدام نمایند
ضرورت ارائه خدمات شبانه روزی در بندرگاه های کیش
نظارت جدی بر کنترل کیفی خدمات در مراکز پذیرایی کیش
آغاز اجرای پروژه بازسازی و نوسازی شبکه روشنایی در جزیره زیبای کیش
نقش پررنگ مناطق آزاد در تقویت "اقتصاد دریا محور"
مناطق آزاد می تواند آزمایشگاه حکمرانی کشور باشد
جزئیات کامل ورود خودروهای مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی
راهبردهای بهره‌گیری از مدیر عامل بومی در شکوفایی اقتصادی قشم
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

محمد رضا کلینی به وزیرو عضو کابینه دولت چه گفت؟!

در نشست فعالین حوزه گردشگری و تفریحات کیش با سید رضا صالحی امیری وزیر گردشگری و میراث فرهنگی که برای بررسی مسائل و مشکلات حوزه گردشگری کیش به جزیره سفر کرده بود فعالان صنوف مختلف کیش و حوزه گردشگری و تفریحات جزیره مسائل و مشکلات خود را بیان کردند اما محمد کلینی یکی از سرمایه گذاران این حوزه سخنان متفاوتی در این نشست داشت.

  

به گزارش خبرنگار اقتصاد کیش کلینی در این نشست بااحترام به همه مطالبات  و خواسته های مطرح شده در جلسه پیرامون گرانی آب و برق و گاز ، عدم اجراء قانون مناطق آزاد ، لزوم حذف مالیات بر ارزش افزوده ، افزایش پروازها وفلان بند و تبصره و قانون  و.... گفت : همه اینها درست ولی باور بفرمایید مشکل اصلی ما هیچ کدام از اینها نیست!

کلینی گفت : اجازه بدهید من حرف دل کیشوندان و همه اینهایی که اینجا جمع شده اند و این را نگفته اند را عنوان کنم . وی افزود : همه اینها مشروط به این است که مسافر وارد کیش بشود ، اگر مسافر وارد کیش بشود نه بند می خواهیم نه تبصره ، نه ماده ! گران هم بکنید از پس مخارج مان بر می آئیم . اما با کدام مسافر؟  کلینی افزود: امروز رتبه دوم گردشگری ترکیه طبق آخرین آمار اعلام شده  مربوط به ایرانیان است . تمام مسافرینی  که خوب پول خرج می کنند  به خارج از کشور می روند ! وی گفت : انتظار ما از شما بعنوان عضو کابینه دولت که میدانیم عضو موثر و تاثیر گذاری هم هستید ایجاد گشایشی در مسائل اجتماعی و فرهنگی در کیش است . کیش باید به گونه ای باشد که بتواند پذیرای همه فرهنگ های اجتماعی و سلایق مردم  کشورمان باشد. وی گفت :  مسائل داخلی کیش را با حضور مدیر عامل محترم در درون کیش  خودمان حل می کنیم ، شما لطفا در کابینه دولت این مسئله اساسی و مهم را  نه تنها برای کیش که برای کل هموطنانی که قصد مسافرت به کیش را دارند  حل کنید . وی افزود: جناب وزیر ،اگر به فکر رونق و حیات کیش هستید ،ورود و خروج مسافر به کیش شرط حیات کیش  است و موجب  رونق آن می شود . این سرمایه گذار حوزه گردشگری و هتلداری کیش از وزیر گردشگری خواست در هیئت دولت موضوع  بسترسازی های  لازم برای ایجاد گشایش های اجتماعی و فرهنگی در کیش بعنوان یک منطقه توریستی مطرح  شود .  وی گفت : مطمعن باشید مردم ما آنقدر هوشیار و آگاه هستند که همه ارزش های اجتماعی و دینی را پاس بدارند و رعایت کنند اما باور کنید برای هموطنی که 361 روز در سرزمین اصلی به گونه ای دیگر و مطابق سلایق خود زندگی می کند در سفر 4 روزه به کیش  نمی توان تحول ایجاد کرد .وی افزود : اگر خواستار جلوگیری از خروج ارز از کشور و هدایت گردشگران بجای خارج به داخل کشور هستید مطمعن  باشید جزیره کیش بهترین ظرفیت و موقعیت برای این موضوع است و حیف است از آن استفاده نشود .

=موضوع گشایش های اجتماعی و فرهنگی در کیش  بخاطر موقعیت های توریستی آن علیرغم اینکه همه حاضرین در نشست های متعدد سرمایه گذاران و فعالین اقتصادی کیش  با مسئولان کشوری براهمیت  آن  در رونق گردشگری و اقتصادی کیش واقف هستند ولی تا کنون  کمتر اشاره ای به آن نشده است موضوع مهمی است که محمد رضا کلینی در گفتگو با وزیر گردشگری مطرح کرد  .


 شماره خبر : 7602         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.