برای عبور از ناترازی ها نیازمند تغییرات اساسی در نگرش ها هستیم پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
مدل اداره مناطق آزاد باید مبتنی بر اقتصاد داده‌محور و فناوری‌های نوین باشد
منطقه آزاد مشترک ایران و ترکیه در مسیر تحقق
اتمام مرحله اول طرح اصلاح خط اصلی شبکه توزیع آب کیش
وقتی یکی از کلیدی ترین نهادهای کیش همچنان بدون مدیر اداره می شود!
تسریع دراصلاح سیستم‌های اعلان و اطفای حریق بازارها و آموزش نیروهای حفاظتی
کیش در سایه بوروکراسی؛ دبی در اوج حکمرانی چابک
رکوردشکنی کیش بتن جنوب در استاندارد، کیفیت و سلامت
درخشش دانش‌آموزان مبین خلیج فارس کیش در جشنواره جوان خوارزمی
تکمیل همکاری وزارت صمت شرط اجرای کامل مصوبه تبدیل پلاک خودروهای مناطق آزاد به پلاک ملی
نمایشگاه کتاب کیش فرصتی برای غنی‌سازی فضای فرهنگی جزیره
موسیقی بانوان؛ تجلی هنر اصیل ایرانی در جزیره کیش
قوانین دست و پاگیر، بهره‌وری اقتصادی مناطق آزاد را کاهش داده است
فروش ۳۵ هزار جلد کتاب در ششمین نمایشگاه کتاب کیش
اعلام 20 طرح سرمایه گذاری بی‌نام هر منطقه در مناطق آزاد تا دو هفته آینده

  آخرين اخبار
مدل اداره مناطق آزاد باید مبتنی بر اقتصاد داده‌محور و فناوری‌های نوین باشد
منطقه آزاد مشترک ایران و ترکیه در مسیر تحقق
اتمام مرحله اول طرح اصلاح خط اصلی شبکه توزیع آب کیش
وقتی یکی از کلیدی ترین نهادهای کیش همچنان بدون مدیر اداره می شود!
تسریع دراصلاح سیستم‌های اعلان و اطفای حریق بازارها و آموزش نیروهای حفاظتی
کیش در سایه بوروکراسی؛ دبی در اوج حکمرانی چابک
رکوردشکنی کیش بتن جنوب در استاندارد، کیفیت و سلامت
درخشش دانش‌آموزان مبین خلیج فارس کیش در جشنواره جوان خوارزمی
سه شنبه 11 آذر 1404 - 11 جمادی الثانی 1447 - 2 دسامبر 2025 - شماره 4841 ( 2225 دوره جدید)
تکمیل همکاری وزارت صمت شرط اجرای کامل مصوبه تبدیل پلاک خودروهای مناطق آزاد به پلاک ملی
  پربيننده ترين اخبار
چها رشنبه 5 آذر 1404 ، 5 جمادی الثانی 1447 ، 26 نوامبر 2025 ، شماره 4837( 2221 دوره جدید)
انتقاد شدید امام‌جمعه اهل‌سنت قشم از شرایط سخت واگذاری زمین به جوانان در مناطق آزاد
تأکید امام جمعه اهل سنت کیش بر ترویج فرهنگ مطالعه در جامعه
ابراهیم ارزانی عضو شورایعالی ورزش مناطق آزاد و ویژه اقتصادی شد
لزوم بازنگری جایگاه کتاب در زندگی
برگزاری اولین نشست تخصصی انجمن و کمیته‌های هیئت انجمن‌های ورزشی کیش
رویدادی فرهنگی با ابعاد ملی برای کیشوندان
حل مشکلات صیادان غرب هرمزگان در اولویت جدی مجلس است
کیش می تواند الگوی ملی استانداردسازی و کیفیت در مناطق آزاد باشد
شنبه 8 آذر 1404 - 8 جمادی الثانی 1447 - 29 نوامبر 2025 - شماره 4838( 2222 دوره جدید)
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

دبیر کل انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان کیش:
برای عبور از ناترازی ها نیازمند تغییرات اساسی در نگرش ها هستیم

مهندس محسن قریب؛ دبیر کل انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان کیش با اشاره به مشکلات کلان مناطق آزاد گفت: برای عبور از ناترازی ها نیازمند تغییرات اساسی در رویکرد اقتصادی حکمرانی وجود دارد. وی گفت : ابرناترازی، ناترازی نوع حکمرانی است که باعث تشدید ناترازی ها در همه بخش ها شده است و در اشل کوچکتر در مناطق آزاد نیاز به یک دبیر خانه تراز داریم.

  

به گزارش خبرنگار اقتصاد کیش؛

مهندس محسن قریب؛ دبیرکل  انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان کیش در نشست  سرمایه گذاران کیش با دبیر شورایعالی مناطق آزاد با قدردانی از تشکیل شورای گفت و گو در مناطق آزاد با ارحجیت بخش خصوصی سخنانی را در باب حوزه کلان مناطق آزاد مطرح کرد؛ وی گفت: اقتصاد ایران در طی سالیان گذشته از ناترازی ها و نوسانات شدیدی لطمه خورده و تحت تاثیر شدید این ناترازی ها قرار دارد و برای عبور از این ناترازی ها نیازمند تغییرات اساسی در نگرش ها و رویکرد اقتصادی حکمرانی وجود دارد، چون با این فرمان قطعا ناترازی ها افزایش پیدا خواهد کرد. قریب گفت:  در میان همه این ناترازی ها؛ ابرناترازی، ناترازی نوع حکمرانی است که باعث تشدید ناترازی ها در همه بخش ها شده است . برای رفع این معضلات نیاز به دولت تراز وجود دارد و در اشل کوچکتر در مناطق آزاد نیاز به یک دبیرخانه تراز داریم. دبیر کل انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان کیش افزود: در طی حداقل دو سال گذشته دبیرخانه در توهم به سر می برد و مباحثی مثل بین المللی بودن مناطق آزاد نشانگر این توهمات بود. باید گفت با این توهمات به جایی نمی رسیم و برای اینکه تصمیم درست گرفته شود و به مقصد اصلی برسد؛ توسل به مدیریت عقلانی باید داشت و امیدوار هستیم با حضور مدیریت جدید دبیرخانه که خاک خورده و از جنس مناطق آزاد هستند و با مدیریت عقلانی، دبیرخانه ترازی داشته باشیم تا ناترازی های مناطق به سامان برسد . وی به لزوم تشکیل جلساتی با حضور مدیران مناطق برای رفع مشکلات آن ها اشاره کرد و گفت : امروز باور و درک مشترکی از مناطق آزاد از سوی مسئولان دولتی وجود ندارد هر چقدر توان و کوشش به خرج دهیم که این باور عمومی بوجود آید به همان میزان مشکلات کاهش پیدا خواهد کرد و دائما دچار هجمه های قانونی و غیر قانونی نخواهیم شد. قریب با بیان اینکه  مناطق آزاد روز به روز تضعیف می شوند و باید کوشش کنیم در جلسات مختلف این مسئله و خلاء اطلاعاتی را کاهش دهیم افزود : به دلیل عدم اجرای قانون چگونگی اداره مناطق آزاد  این مناطق مزینی نسبت به سرزمین اصلی ندارند و وظیفه ما حراست و صیانت از قانون مناطق آزاد و حفظ حریم این قانون است .وی گفت :  سیطره مقررات حاکم بر این قانون شده است و مانند پوستین وارونه موضوعیت مناطق را از بین برده است. دبیرکل  انجمن سرمایه گذاران و کارآفرینان کیش به لحاظ آسیب شناسی برای مناطق آزاد پیشنهاد داد: اعضای هیئت مدیره توسط مدیرعامل معرفی شوند  و دبیرخانه حکم بزند تا معاونان همراه و همکار باشند. در کیش گاها اختلاف نظرات شدید میان مدیر عامل و معاونان بوجود می آید  و موجب می شود  کارها قفل شود و با آرامش کارها پیش نرود. وی با تاکید بر اینکه  معاون از جاهای دیگر توصیه و معرفی نشود اظهار امیدواری کرد: با ثبات مدیریت ها در مناطق شاهد رخدادهای خوب باشیم تا با  نظارت عالیه دبیرخانه و اختیارات کامل سازمان ها از بی تصمیمی رهایی پیدا کنیم.


 شماره خبر : 7428         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.