توسعه متوازن و پایدار کیش را از دریچه‌ تحقق عدالت همگانی در دستور کار قرار خواهیم داد پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
واردات پارچه از مناطق آزاد محدود می‌شود
درخواست مدیر عامل شرکت آب و برق کیش از کیشوندان برای مدیریت مصرف برق
پایش سطح ایمنی سیستم‌های ایمنی و آتش نشانی بازارهای جزیره کیش در آستانه تابستان
دوره‌های آموزشی شرکت عمران، آب و خدمات کیش گسترش می یابد
آغاز به‌کار رسمی آژانس «تابان تاکسی» در کیش
مناطق آزاد هوشمند، پیشران آینده تجارت ایران است
بخشنامه معافیت تولید کنندگان مناطق آزاد از مالیات بر درآمد ابلاغ شود
معافیت حقوق گمرکی کالا‌های زیرساختی در کیش
رسانه‌های توانمند پلی ارتباطی میان دولت و جامعه محلی هستند
جزیره کیش میزبان مسابقات قهرمانی دوچرخه سواری تریل آسیا
آغاز کارگاه‌های تابستانی دانش‌آموزان در فرهنگسراهای کیش
اعلام همکاری و مشارکت صبا نفت در پروژه های سرمایه گذاری کیش
همه دارندگان مجوز فعالیت اقتصادی می توانند خودرو وارد کنند
افتتاح خانه ادبیات کودک و نوجوان در جزیره کیش

  آخرين اخبار
واردات پارچه از مناطق آزاد محدود می‌شود
اهمیت تاسیس و راه اندازی مرکز مالی بین‌المللی در مناطق آزاد
درخواست مدیر عامل شرکت آب و برق کیش از کیشوندان برای مدیریت مصرف برق
پایش سطح ایمنی سیستم‌های ایمنی و آتش نشانی بازارهای جزیره کیش در آستانه تابستان
دوره‌های آموزشی شرکت عمران، آب و خدمات کیش گسترش می یابد
آغاز به‌کار رسمی آژانس «تابان تاکسی» در کیش
مناطق آزاد هوشمند، پیشران آینده تجارت ایران است
بخشنامه معافیت تولید کنندگان مناطق آزاد از مالیات بر درآمد ابلاغ شود
معافیت حقوق گمرکی کالا‌های زیرساختی در کیش
چهارشنبه 21 خرداد 1404 ، 15 ذی الحجه 1446 ، 11 ژوئن 2025 ، شماره 4730 ( 2114 دوره جدید)
  پربيننده ترين اخبار
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش :
توسعه متوازن و پایدار کیش را از دریچه‌ تحقق عدالت همگانی در دستور کار قرار خواهیم داد

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت : توسعه متوازن و پایدار کیش را از دریچه‌ تحقق عدالت همگانی در دستور کار داریم و در جهت بهبود کیفیت زندگی کیشوندان اقدام خواهیم کرد.

  

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با بیان این که هدف از راه اندازی مناطق آزاد به عنوان پیشران های اقتصادی کشور، تسریع در رشد اقتصادی، جذب سرمایه و حمایت از تولید و خدمات صادرات محور است ، افزود: قرار بود مناطق آزاد با روند اداری ساده و چابک، سرشار از معافیت ها و مشوق های کارا و هدفمند باشند؛ نه آنکه امروز با گرفتن مزیت های این مناطق با فرار سرمایه روبرو شویم.

وی با طرح این پرسش که تفاوت منطقه آزاد با سرزمین اصلی چیست؟؛ افزود: قوانین مناطق آزاد برای تسهیل کسب و کار طراحی شده اند اما باید افسوس خورد که ما داشته های خود را از دست داده‌ایم؛ به قوانین مترقی مناطق آزاد مثل قانون چگونگی اداره مناطق آزاد و ماده 65 قانون احکام دائمی توسعه کشور، سِیلی از مقررات اضافی تحمیل شده است.

دکتر کبیری با تاکید بر این که توسعه در خاک صلح و ثبات جوانه می‌زند و باید برند کیش برای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی یادآور توسعه بر پایه ثبات باشد؛ خاطر نشان کرد: با برنامه و طرحی جامع باید به سمت ایجاد یک منطقه آزاد نسل هفتمی حرکت و در این مسیر با توسعه دیپلماسی اقتصادی و همکاری های تجاری متوازن با همسایگان، کیش را به یک پیشران اقتصادی مبدل کنیم.

وی با بیان این که خوشبختانه با حضور یک اقتصاددان شجاع و آینده نگر بر مسند وزارت اقتصاد و انتصاب مدیری با تجربه به عنوان دبیر شورای عالی مناطق آزاد این امید زنده شده است که کارکرد مناطق آزاد به آنها بازخواهد گشت؛ افزود: برای بهبود شرایط کارآفرینان و سرمایه گذاران سه اولویت توسعه زیر ساخت های کیش، اصلاح فرایندها و مقررات و ارائه بسته های هدفمند حمایتی و تشویقی را را مد نظر قرار خواهیم داد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش افزود : با بازنگری و اصلاح فرایندها و مقررات و توسعه شفافیت از طریق تحقق دولت دیجیتال و ایجاد پنجره واحد، بستری سالم و سهل را برای سرمایه‌گذاران ایجاد می کنیم و در نظر داریم ضمن گفتگو با مسؤولان ذیربط برای تغییرات سیاست های مالیاتی و گمرکی جاری در مناطق آزاد از طریق ارائه بسته های تشویقی و حمایتی هدفمند بخشی از سرمایه گذاری های سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را پوشش دهیم.

وی با ضروری خواندن توسعه زیر ساخت های کیش و سرمایه گذاری در حمل و نقل هوایی، دریایی، انرژی و اینترنت گفت: به لطف حمایت وزیر امور اقتصادی و دارایی، کیش ایر باید به کیش بازگردد.

کبیری با اشاره به سهم 2/1 همت بخش خصوصی کیش از مجموع 175 همت اوراق منتشر شده در چهار سال گذشته، سهم یک درصدی بخش خصوصی کیش را با توجه به ظرفیت بالای منطقه در این زمینه ناچیز دانست و تصریح کرد: ابزارهای جدید تامین مالی نظیرشرکت های سهامی عام پروژه، صندوق های تامین مالی خصوصی و نظایر آن درکیش استفاده نشده است و این نقیصه را با کمک اعضای هیات مدیره جدید که از نامداران بازار سرمایه هستند؛ رفع خواهیم کرد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از سوی دیگر از قصد این سازمان برای رفع موانع راه اندازی بورس بین الملل و بانک آفشور و حرکت به سمت تولیدات و خدمات صادرات محور خبر داد و گفت: در نظر داریم سرمایه های جدید را به سمت اقتصاد خلاق، نوآور و هوش مصنوعی هدایت کنیم.

وی بخش گردشگری را مزیت جاودان کیش دانست و بر لزوم توجه ویژه به نسل سوم این صنعت و گردشگری خلاق که مورد تاکید سازمان جهانی گردشگری است؛ تاکید کرد و یادآور شد: در کوتاه مدت باید به سمت گردشگری رویداد محور و در میان مدت به سمت گردشگری ورزشی و سلامت حرکت کنیم.

"کبیری" با بیان این که توسعه واقعی با انسان معنا پیدا می کند و در این مسیر به بهبود کیفیت زندگی کیشوندان و حفاظت از زیست بوم بی مانند این جزیره متعهدیم؛ گفت: توسعه بدون توجه به فرهنگ، هنر و تامین نیازهای اجتماعی همچون آموزش و پرورش، سلامت، استاندارد و رعایت محیط زیست و جان مرجانی کیش امکان پذیر نیست.

وی ادامه داد: توسعه متوازن و پایدار را از دریچه‌ تحقق عدالت همگانی می خواهیم ؛ همان گفتمانی که مورد تاکید رئیس جمهور است در نتیجه در جهت بهبود کیفیت زندگی کیشوندان که از کمبود هایی در حوزه های سلامت، آموزش، انرژی و سوخت رنج می‌برند؛ گام برخواهیم داشت و پر واضح است که در این مسیر باید به فکر رفاه مادی و معنوی کارکنان سازمان خواهیم بود که این همکاران دغدغه ای جز خدمت نداشته باشند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در پایان یادآور شد: پذیرای ایده های شما هستیم و قرار نیست بدون مشورت همه ذی‌نفعان و سرمایه گذاران و کارآفرینان تصمیم بگیریم؛ کیش خانه امن، زیبا و خاطر انگیزه همه‌ی ما ایرانیان است؛ بیایید دست در دست همدیگر دهیم و بر اساس گفتمان وفاق برای اعتلای این گنجینه ملی تلاش کنیم.


 شماره خبر : 7393         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.