بازدید مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش از ایستگاه آتش نشانی کیش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
همشهری بازی در کیش!
سند اقتصاد دیجیتال مناطق آزاد گامی در جهت بهره‌گیری هدفمند از ظرفیت‌های جدید
روش و سیاستی خطرناک در انتصابات!"
زمستان کیش؛ فرصتی برای جبران رکود تابستان و رشد اقتصاد گردشگری کیش
روابط‌محوری؛ مانع پنهان توسعه و عدالت سازمانی
برگزاری ۲۳ نشست تخصصی در حاشیه سومین نمایشگاه پتروکم کیش
معرفی تیم برتر مردان در رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی
پیشتازی زنان کیش در عرصه رسانه
سازمان برای مردم یا مردم برای سازمان؟!
لزوم توجه به شایستگی ها در تفویض اختیار
مسول ، امانتدار سرمایه مردم
فساد اداری بلای جان پیشرفت جامعه
مسئولیت، ابزاری است برای ارائه خدمت نه امتیازشخصی!
مطالبه گری و انتقاد سازنده حق قانوني مردم است

  آخرين اخبار
همشهری بازی در کیش!
سند اقتصاد دیجیتال مناطق آزاد گامی در جهت بهره‌گیری هدفمند از ظرفیت‌های جدید
روش و سیاستی خطرناک در انتصابات!"
زمستان کیش؛ فرصتی برای جبران رکود تابستان و رشد اقتصاد گردشگری کیش
روابط‌محوری؛ مانع پنهان توسعه و عدالت سازمانی
برگزاری ۲۳ نشست تخصصی در حاشیه سومین نمایشگاه پتروکم کیش
معرفی تیم برتر مردان در رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی
دوشنبه 15 دی 1404 - 15 رجب 1447 - 5 ژانویه 2026 - شماره 4864 ( 2248 دوره جدید)
پیشتازی زنان کیش در عرصه رسانه
سازمان برای مردم یا مردم برای سازمان؟!
  پربيننده ترين اخبار
سه شنبه 9 دی 1404 - 9 رجب 1447 - 30 دسامبر 2025 - شماره 4861 ( 2245 دوره جدید)
کتاب «الگوی حکمرانی مناطق آزاد ایران» به قلم رضا مسرور منتشر شد
بوم؛ عرصه نمایش روح هنرمند است
مردم کیش، صاحب سازمان منطقه آزاد هستند
تشکیل جلسه ستاد خدمات سفر مناطق آزاد کشور
چرا زیرساختهای کیش در بارندگی و طوفان تاب نمی آورد؟
انتصابات سیاسی و حزبی بلای جان کیش!
سازمان تیمی که باید برای کیش بازی کند
چهارشنبه 10 دی 1404 - 10 رجب 1447 - 31 دسامبر 2025 - شماره 4862 ( 2246 دوره جدید)
بازدید مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش از مدرسه زندگی دیپلمات کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

بازدید مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش از ایستگاه آتش نشانی کیش

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در دیدار با آتش نشانان کیش از تشکیل کارگروه بررسی علل آتش سوزی های اخیر و آسیب شناسی این مهم با محوریت موسسه علوم و فنون کیش خبر داد. به گزارش اقتصاد کیش، رحیم سرهنگی با حضور در ایستگاه آتش نشانی مرکزی، با رئیس و کارکنان زحمتکش این واحد دیدار و از زحمات، حضور به موقع و سرعت عمل نیروهای آتش نشانی در هنگام وقوع حوادث و نیز تلاش آنان در ارتقای ایمنی جزیره کیش قدردانی کردند.

  

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش پس از بازدید از بخش های مختلف ایستگاه آتش نشانی کیش و تجهیزات این مرکز در نشستی صمیمی با کارکنان از نزدیک با شرایط کاری و مشکلات آنان آشنا شد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در این نشست به تبیین اهمیت کار آتش نشانان و مسئولیت سختی که بر عهده آنان است پرداخت و گفت: تامین ایمنی ساکنان و شهروندان مسئولیت سنگینی است و اقدامات ارزشمند و امداد رسانی به موقع آتش نشانان در حوادث، در راستای تثبیت آنچه که از نظم ، امنیت و آسایش کیش در ذهن ها متصور است؛ می باشد.

وی با یادآوری حس مسئولیت پذیری و توان عملیاتی آتش نشانان کیش در آتش سوزی های اخیر افزود: اقدامات پیشگیرانه ای که منجر به کاهش حوادث می شود بر کسی پوشیده نیست از اینرو با تشکیل کارگروهی با محوریت موسسه علوم و فنون کیش، باید علل آتش سوزی های اخیر مورد بررسی و آسیب شناسی قرار گرفته و نتایج آن به عنوان عوامل بازدارنده آتش سوزی، در جامعه آگاهی رسانی شود.

سرهنگی آتش نشانان را قهرمانان فصل تابستان جزیره کیش عنوان کرد و گفت: از خداوند متعال برای شما موفقیت و سلامتی در ماموریت هایتان را خواستارم.

همچنین محمد مهدی احمدی سرپرست شرکت عمران، آب و خدمات نیز در این نشست با اشاره به لزوم آموزش و تکمیل نیازمندی های سخت افزاری و بروزرسانی تجهیزات در کنار افزایش توان تخصصی و فنی نیروها، از خرید دو دستگاه خودرو سنگین و نیمه سنگین آتش نشانی در پاییز امسال و نیز برخی اقلام مورد نیاز آتش نشانان خبر داد.

سهراب رضایی رییس اداره آتش نشانی کیش نیز در ابتدای این نشست با ارائه گزارش عملکرد چهار ماهه این اداره از اطفاء ۱۷۲ مورد آتش سوزی و خدمات رسانی در 271 مورد از سوانح مختلف خبر داد و گفت: آتش نشانان در این مدت توانستند در اطفاء 9 حریق خودرو، ۷۸ مورد آتش سوزی ضایعات گیاهی و سطل های زباله و ۷ مورد آتش سوزی که بواسطه نشت گاز از کپسول های پیک نیکی رخ داد؛ نقش آفرینی کنند.

رییس اداره آتش نشانی کیش از کیشوندان خواست بواسطه این که ۵۱ مورد از آتش سوزی های اخیر بواسطه اتصال برق سیستم خنک کننده رخ داده است؛ هنگام خروج از منزل اسپیلت های خود را خاموش کنند.

گفتنی است وضعیت استخدامی آتش نشانان و راهکارهای افزایش انگیزه آنان در ارائه خدمات، لزوم بازنگری در نمودار تشکیلات اداری اداره آتش نشانی و وضعیت معیشتی آنان از جمله موارد بود که در این نشست مطرح شد و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش دستورات لازم را برای بررسی و رفع مشکلات بازگو شده، صادر کردند.

 


 شماره خبر : 6896         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.