محمد إبراهيم انصارى لارى ….آغاز فصلی جدید در حکمرانی پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
انجمن سرمایه‌گذاران و کارآفرینان کیش میزبان سومین نشست مدیران سرمایه‌گذاری مناطق آزاد کشور
تقویت هم‌فکری و هم‌گرایی میان فعالان اقتصادی لازمه پیشرفت است
کیش اینوکس باید موتور تبدیل ایده به سرمایه و تولید باشد
رونمایی از سکوی ملی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان مناطق آزاد ایران
ابهامات مالیات بر ارزش افزوده مناطق آزاد در کمیسیون اقتصادی دولت بررسی می شود
جزیره کیش و خلیج فارس نماد پیوند ایران با جهان است
بازگشت هواپیمای EP-LCQ به ناوگان پروازی شرکت هواپیمایی کیش
بررسی موضوعات کلان اقتصادی مناطق آزاد در نشست کارگروه اقتصادی دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد
فناوری‌های نو، فرصت تازه جهش اقتصادی ایران
تشکیل منطقه آزاد مالی ایران با محوریت کیش
بازگشت کیش به محور سیاست ارزی کشور می‌تواند به ثبات بازار ارز کمک کند
بهره برداری از سکوی دیجیتال مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در اینوکس 2025 کیش
مناطق آزاد نسل نو، مسیر رشد پایدار اقتصاد و بورس بین‌الملل ایران
مناطق آزاد محور توسعه زیرساخت‌های دریایی و لجستیکی کشور

  آخرين اخبار
انجمن سرمایه‌گذاران و کارآفرینان کیش میزبان سومین نشست مدیران سرمایه‌گذاری مناطق آزاد کشور
تقویت هم‌فکری و هم‌گرایی میان فعالان اقتصادی لازمه پیشرفت است
کیش اینوکس باید موتور تبدیل ایده به سرمایه و تولید باشد
رونمایی از سکوی ملی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان مناطق آزاد ایران
ابهامات مالیات بر ارزش افزوده مناطق آزاد در کمیسیون اقتصادی دولت بررسی می شود
جزیره کیش و خلیج فارس نماد پیوند ایران با جهان است
چهارشنبه 21آبان 1404، 21 جمادی الاول 1447، 12نوامبر2025، شماره 4828
بازگشت هواپیمای EP-LCQ به ناوگان پروازی شرکت هواپیمایی کیش
بررسی موضوعات کلان اقتصادی مناطق آزاد در نشست کارگروه اقتصادی دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد
فناوری‌های نو، فرصت تازه جهش اقتصادی ایران
  پربيننده ترين اخبار
اصلاح قانون مناطق آزاد پس از 32 سال اجرا
نمایش توانمندی‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری مناطق آزاد در رویداد کیش اینوکس 2025
راهیابی دو اثر از کیش به مرحله نهایی سی و هفتمین جشنواره تئاتر هرمزگان
توجه به نیروهای انسانی محلی و ساکن راهکار حل مشکل نیروی متخصص در کیش
آغاز عملیات اجرایی سه پروژه عمرانی و سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد اینچه‌برون
توسعه همکاری‌های فرهنگی، گردشگری ایران و ترکمنستان
کیش به منشور کیفیت خدمات گردشگری نیاز دارد
حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی از برنامه‌های تحول‌آفرین دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد
افتتاح رسمی ساختمان مرکزی و دفاتر سه‌گانه منطقه آزاد مازندران
پیش ‌نشست علمی شمس‌الدین کیشی در خانه بومیان کیش برگزارشد
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

محمد إبراهيم انصارى لارى ….آغاز فصلی جدید در حکمرانی

سخنان رییس جمهور در مراسم تنفیذ حاوی نکات بسیار مهم و کلیدی بود. به خصوص وقتی رشته کلام از محدوده متن فراتر میرفت و چهارچوب پیش نوشته ها را رها ميكرد سخنان ایشان جذاب تر و شنیدنی ترمي شد. هر چند روح کلی نطق ایشان از رویکردی کاملا مردمی برخوردار بود اما دو فراز درخشان سخنان رییس جمهور زمانی بود که رضایت مردم را شاخص موفقیت دانست و نیز جاییکه رای ندادن انبوه ایرانیان را از سر دغدغه ى تغییر برای ایران اعلام كرد. این نوع توجه به مردم که به کلی با مردم داری مرسوم و رایج متفاوت است را باید مردم باوری پزشکیان دانست.

  

آنچه در طول سالیان اخیر به خصوص در دوره هر چند کوتاه اما پر خسارت حاکمیت یکدست به صورت شگفت انگیز و معناداری به حاشیه رانده شده و سعی بر فراموشی و تغافل ازآن  میشد. مردم باوری غیر از مردم داری است. مردم داری شیوه ای است که بسیاری ازسياست مداران و دولتمردان برای کسب محبوبیت و فراز آمدن بر قدرت یا فرار از مسولیت و پنهان کردن شکست ها و ناکامی ها در هنگام قدرت بدان متوسل میشوند و این شیوه می تواند غالبا به دروغ و فریب و ریا آلوده شود اما مردم باوری یک فرهنگ است که دروغ و فریب و تظاهر در آن راهی ندارد. یک سیاستمدار و یا یک دولت مردم دار فقط آن دسته از مردمی رابه رسمیت می شناسد که هوادار و طرفدار او باشند . در راهپیمایی ها و مناسبت های رسمی و آیینی که او دعوت می کند شرکت داشته باشند و آنها را صرفا برای تایید و تصويب و تکبیر گفته ها برنامه ها و قطعنامه های خود می خواهد . اما سیاستمدار مردم باور همه مردم را ارج می نهد همه مردم را باور دارد و مردم را برای پرسش و پاسخ، نقد و نظارت و چون و چرا هم می خواهد و خود را در برابر همه مردم پاسخگو می داند . پزشکیان رضایت همه مردم را می خواهد . نه فقط آنها که به او رای دادند و نه فقط آنها که در انتخابات شرکت کرده اند بلکه به دغدغه بیش از پنجاه درصدی که نیامدند و رای ندادند نیز عمیقا باور دارد و خود را در برابر آنها مسئول میداند و از قضا مردم باوری او نیز ریشه در آموزه های دینی دارد و این سخن عمیق و ظریف امام علی را به یاد می آورد که فرمود : " عنوان العقل مداراه الناس " و این سخن پیامبر (ص) که فرمود : " مداراه الناس نصف الایمان " در هر دوى این عبارت ها از ناس یعنی مردم سخن به میان آمده است نفرموده اند مداراه المسلم یا مداراه المومن . مدارای با مردم نشانه عقلانیت و معادل نصف ایمان محسوب شده است. پرپيدا ست كه مدارا با مردمی موضوعیت دارد که با ما متفاوت اند چه در اندیشه ها و سلایق و چه در شیوه زندگی وگرنه مدارا با مریدان، پیروان و مطیعان که موضوعیتی ندارد آنها همیشه هستند و با یک اشاره به سر خواهند دوید. مدارا در قاموس فرهنگ مردم باوری است که معنا پیدا می کند. در شیوه های مرسوم مردم داری کافی است به هر روشی ولو غیر اصیل و به هر راهی ولو پر فریب مردم را برای مدتی داشته باشی تا زمانیکه به آنها نیاز داری و بعد می توانی رفتاری حتی کاملا مغایر و برعکس هم با آنها داشته باشی . چگونگی بر خورد با زنان و دختران به اصطلاح بد حجاب و یا بی حجاب را در ایام انتخابات و پیش و پس از آن به یاد بیاوریم که نمونه كوچك اما بارز و روشن از مردم داری غیر اصیل و فریبکارانه است. پزشکیان در اولین نطق رسمی خود در محضر رهبر انقلاب و کثیری از مسولان کشوری و لشکری و در برابر میلیون ها ایرانی که تماشاگر این مراسم بودند به درستی بر رضایت مردم انگشت گذارد و دغدغه ی انبوه ایرانیانی که رای ندادند را به رسمیت شناخت و مهم تر  اینکه رهبری فرزانه انقلاب نیز این گفته ها را عمیق ، درست و از سر ایمان و صداقت رییس جمهور ارزیابی کردند.فصلی جدید آغاز شده است، فصل بازگشت صادقانه به مردم و رویکرد عادلانه و خردمندانه در حکمرانی .


 شماره خبر : 6852         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.