پرداخت تعرفه مازاد تامین اجتماعی در بیمارستان کیش حذف شد پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
رونمایی از سامانه طرح مسکن بومیان جزیره کیش با حضور وزیر اقتصاد
برای رشد مناطق آزاد باید نظام حکمرانی این مناطق اصلاح شود
فرودگاه کیش امروز از نظر فناوری یکی از هوشمندترین فرودگاه‌های کشور است
بازمهندسی مناطق آزاد برای تبدیل این مناطق به پیشران‌های اصلی رشد و توسعه کشور است
بازدید وزیر اقتصاد از شرکت دانش‌بنیان همانندساز بافت کیش
افتتاح مجموعه طرح‌های جدید فرودگاه بین المللی کیش
مناطق آزاد را آزاد می کنیم
بررسی ظرفیت های دریایی کیش و بنادر همجوار در بازدید هوایی وزیر اقتصاد و دارایی
توسعه اقتصادی ایران تنها از مسیر مناطق آزاد ممکن است
نگاه ویژه به سرمایه گذاری در کیش حمایت از اقتصاد ملی است
آغاز اصلاح مقررات فعالیت مهندسان در مناطق آزاد کشور
آقای وزیر ،در کیش شنونده سخنان
تاکید بر آموزش ، توانمند سازی و بکار گیری نیروهای بومی و محلی
بازدید معاون عمرانی منطقه آزاد کیش از پروژه یاران

  آخرين اخبار
رونمایی از سامانه طرح مسکن بومیان جزیره کیش با حضور وزیر اقتصاد
برای رشد مناطق آزاد باید نظام حکمرانی این مناطق اصلاح شود
فرودگاه کیش امروز از نظر فناوری یکی از هوشمندترین فرودگاه‌های کشور است
بازمهندسی مناطق آزاد برای تبدیل این مناطق به پیشران‌های اصلی رشد و توسعه کشور است
بازدید وزیر اقتصاد از شرکت دانش‌بنیان همانندساز بافت کیش
افتتاح مجموعه طرح‌های جدید فرودگاه بین المللی کیش
مناطق آزاد را آزاد می کنیم
بررسی ظرفیت های دریایی کیش و بنادر همجوار در بازدید هوایی وزیر اقتصاد و دارایی
توسعه اقتصادی ایران تنها از مسیر مناطق آزاد ممکن است
شنبه 10 آبان 1404،10جمادی الاول1447،1نوامبر2025،شماره 4819(2203 دوره جدید)
  پربيننده ترين اخبار
تاکید دادستان کیش بر تسریع در تعیین تکلیف کالاهای متروکه کیش
یکشنبه 4 آبان 1404 - 4 جمادی الاول 1447 - 26 اکتبر 2025 - شماره 4815 ( 2199 دوره جدید)
کیش‌اینوکس 2025؛ بستری برای گفت‌وگو و تاب‌آوری در اقتصاد کشور است
جزیره کیش می تواند مرکزی برای آموزش و مطالعات حوزه نفت باشد
محمد حسین آقایی معاون اقتصادی و فنی شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه‌های کیش شد
اعتماد به نیروهای بومی؛ عدالت مدیریتی در مناطق آزاد
اتصال اداره محیط زیست به سامانه «سرا کیش»؛
شورای عالی مناطق آزاد توانمندسازی جوامع محلی را دنبال می کند
پرستاران پیام‌آوران امید در جامعه هستند
تعهد رسمی ارائه خدمات پس از فروش باطری موتورسیکلت های شارژی درکیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

بر اساس اطلاعیه بیمارستان کیش
پرداخت تعرفه مازاد تامین اجتماعی در بیمارستان کیش حذف شد

بیمارستان کیش در اطلاعیه ای اعلام کرد: با توجه به اتمام قرارداد همکاری بین سازمان تامین اجتماعی و بیمارستان کیش، پرداخت تعرفه مازاد تامین اجتماعی در این بیمارستان حذف شده و از ۱۸ تیرماه نرخ دریافتی از بیماران به صورت عادی خواهد بود.

  

به گزارش  اقتصاد کیش در این اطلاعیه آمده است: بدین وسیله به آگاهی می رساند نظر به نقض مفاد قرارداد ۱۰ ساله بین بیمارستان کیش و سازمان تامین اجتماعی از سوی معاونت درمان این بیمه و به تبع آن عدم تمدید قرار داد از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ و حل نشدن موضوع تا کنون این مرکز درمانی از ۱۸ تیر ماه امسال ناچار به عدم ارایه خدمات درمانی با تعرفه بیمه ای سابق به بیمه شدگان تامین اجتماعی است.

رییس بیمارستان کیش در این خصوص طی یک گفت و گوی خبری با اشاره به قرارداد خرید خدمت درمانی تامین اجتماعی با این بیمارستان از سال ۹۰ گفت: براساس این قرار داد خدمات درمانی به بیمه شدگان تامین اجتماعی در بیمارستان ارایه می‌شد و این قرار داد هرساله آخر خرداد خودکار تمدید می‌شد.

مصطفی نادعلی نژاد افزود: از ابتدای بهمن سال گذشته تامین اجتماعی با ارسال نامه‌ای اعلام کرد که این سیستم را قبول ندارد و اعلام شد تامین اجتماعی براساس قبول تعرفه دولتی خدمات درمانی را در بیمارستان کیش پرداخت خواهد کرد.

وی اضافه کرد: با این شیوه در خصوص خرید خدمات درمانی در کیش، بیمار باید در حدود ۸۰ درصد از هزینه‌های درمانی را پرداخت می‌کرد و تامین اجتماعی چیزی در حدود ۲۰ درصد را پرداخت می‌کرد.

رییس بیمارستان کیش یادآور شد: این نگرش از سوی بیمارستان و سازمان منطقه آزاد کیش پس از ۱۰ سال از تقبل خرید خدمات درمانی به شکل کامل مورد قبول قرار نگرفت.

وی افزود: با توجه به جلسات برگزار شده با مسئولان تامین اجتماعی هرمزگان نسبت به راه اندازی کلینیک درمانی اعلام آمادگی کردیم.

نادعلی نژاد با اشاره به اینکه تامین اجتماعی با برگزاری این جلسات سه نگرش را پیش روی خود دارد: اول اینکه خرید خدمات انجام دهد و در روش دوم با راه اندازی پلی کلینیک خدمات سرپایی را به بیمه شدگان ارائه دهد و خدمات تخصصی و بستری را از بیمارستان کیش خرید خدمت کند و در روش سوم نیز با راه اندازی یک بیمارستان تخصصی کلیه خدمات درمانی و بیمارستانی را به بیمه شدگان خود در جزیره کیش ارائه دهد.

دکتر نادعلی نژاد گفت: براساس آخرین نامه نگاری تامین اجتماعی مقرر شد براساس تعرفه‌های دولتی خرید خدمت را قبول کند و با این روش پرداختی هزینه‌های درمانی از سوی مردم افزایش خواهد یافت.

رییس بیمارستان کیش گفت: براساس نظر مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش تا ۱۸ تیر به تامین اجتماعی فرصت تعیین تکلیف در خصوص ارائه خدمات درمانی به بیمه شدگان خود در جزیره کیش داده شده است و بعد از این تاریخ تعرفه‌ها به حالت قبل از قرارداد خرید خدمت درمانی با تامین اجتماعی بازخواهد گشت.


سه شنبه 14 تیر 1401

 شماره خبر : 3844         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.