مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش : پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
پرونده کلاهبرداری دو شرکت‌ واردکننده خودرو روی میز دستگاه قضایی کیش
قهرمانان مسابقه اتومبیل رانی جایزه بزرگ کیش معرفی شدند
ارائه 17000 عنوان کتاب ، حضور 300 ناشر و تخفیف 50 درصدی جهت کیشوندان
تأکید بر تسریع در تصویب و اجرای طرح جامع توسعه دریا‌محور
رکود بازار مسکن در کیش و راهکارهای پیشنهادی برای خروج از آن
جزیره کیش؛ میزبان ششمین دوره نمایشگاه کتاب
بهره‌برداری از اولین بوتیک‌هتل در جزیره کیش
سهم فرهنگ و جامعه در نقشه توسعه کیش و سرنوشت آن
١٧٠٠٠ عنوان كتاب در نمايشگاه كتاب كيش عرضه مي شود
نخستین کلینیک تخصصی دندان‌پزشکی شبانه‌روزی در جزیره کیش بهره برداری شد
تکمیل ظرفیت پردیس بین الملل کیش دانشگاه صنعتی شریف برای نیمسال بهمن ۱۴۰۴
آماده گسترش همکاری‌های همه‌جانبه با منطقه آزاد کیش هستیم
امنیت و همدلی عامل اصلی رونق و پیشرفت کیش است
انتصاب سرپرست جدید مدیریت صدا اداره کل صداوسیمای کیش

  آخرين اخبار
پرونده کلاهبرداری دو شرکت‌ واردکننده خودرو روی میز دستگاه قضایی کیش
قهرمانان مسابقه اتومبیل رانی جایزه بزرگ کیش معرفی شدند
ارائه 17000 عنوان کتاب ، حضور 300 ناشر و تخفیف 50 درصدی جهت کیشوندان
تأکید بر تسریع در تصویب و اجرای طرح جامع توسعه دریا‌محور
رکود بازار مسکن در کیش و راهکارهای پیشنهادی برای خروج از آن
چهارشنبه 28 آبان 1404 - 28 جمادی الاول 1447 - 19 نوامبر 2025 - شماره 4833 ( 2217 دوره جدید)
سازمان بخشنامه کند
جزیره کیش؛ میزبان ششمین دوره نمایشگاه کتاب
بهره‌برداری از اولین بوتیک‌هتل در جزیره کیش
سهم فرهنگ و جامعه در نقشه توسعه کیش و سرنوشت آن
  پربيننده ترين اخبار
رونمایی از «دیبا کارت» در کیش؛ گامی برای رونق گردشگری و تقویت تعاملات مالی
برگزاری نشست مشترک دبیرخانه شورای‌عالی و گمرک برای رفع موانع گمرکی مناطق آزاد
تکمیل ظرفیت پردیس بین الملل کیش دانشگاه صنعتی شریف برای نیمسال بهمن ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره موسیقی بانوان نواحی ایران در جزیره کیش
اعتماد به بخش خصوصی؛ شرط اصلی موفقیت مناطق آزاد است
«اقامتِ خوب، بهترین تبلیغ برای یک مقصد گردشگری است»
امنیت و همدلی عامل اصلی رونق و پیشرفت کیش است
توجه به موسیقی بانوان توجه به هویت ایرانیان است
شنبه 24 آبان 1404،24 جمادی الاول 1447،15 نوامبر 2025، شماره 4829
5 مسیر خارجی به پروازهای فرودگاه بین المللی کیش افزوده می شود
ثبت رایگان معاملات مسکن در دفتر املاک مرکزی جزیره کیش
آماده گسترش همکاری‌های همه‌جانبه با منطقه آزاد کیش هستیم
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش :

توسعه زیرساخت‌های آموزشی کیش از اولویت های منطقه آزاد کیش است مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از تخصیص یک میلیارد و 500 میلیون ریال کمک هزینه آموزشی در جزیره کیش خبر داد

  

به گزارش اقتصاد  کیش، جعفر آهنگران رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش صبح روز گذشته  در مراسم نواخته شدن زنگ مقاومت و مهر که در دبستان پروین اعتصامی برگزار شد از تخصیص 1 میلیارد  و 500 میلیون ریال کمک هزینه توسعه‌ای زیرساخت های آموزشی در این منطقه خبر داد و گفت: 6 میلیارد ریال کمک هزینه به معلمان در راستای آموزش مجازی پرداخت شده است.

جعفر آهنگران در ادامه تصریح کرد: در راستای حمایت از معلمان جزیره تسهیلات بانکی کم بهره در نظر گرفته شده است.

آهنگران در سخنان خود به تخصیص 47 میلیارد تومان اعتبار به فعالیت های عمرانی فرهنگی و آموزشی در سال 1400 اشاره کرد و گفت: از آن جا که با کمبود فضاهای آموزشی از جمله مدارس در کیش مواجه هستیم بخش عمده این اعتبار صرف ساخت، نوسازی و تجهیز مراکز آموزشی در اختیار اداره آموزش و پرورش قرار خواهد گرفت تا در خصوص زیرساخت‌های آموزشی، اقدامات لازم صورت گیرد.

وی با بیان این که علیرغم رونق و پیشرفت جزیره متاسفانه به زیرساخت‌های مهم آموزشی در کیش توجه نشده است، اظهار داشت: با برنامه ریزی های انجام شده اعتباراتی برای ارتقاء و توسعه زیر ساخت های آموزشی در این منطقه اختصاص خواهیم داد.

رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش اظهار داشت: با اختصاص اعتبار؛ 2 مدرسه 18 کلاسه، کمک به احداث مدرسه 9 کلاسه در حال ساخت است.

جعفر آهنگران در خصوص توسعه فیبر نوری تا مراکز و آموزشگاه های جزیره کیش و افزایش خدمات اینترنتی در حوزه آموزش‌های مجازی را از دیگر خدمات ارائه شده توسط سازمان منطقه آزاد کیش  برشمرد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش توسعه زیرساخت‌های آموزشی کیش را از اولویت های این سازمان عنوان کرد و گفت: زیرساخت‌های آموزشی مطالبه به حق مردم و ساکنان جزیره است و باید به آن‌ها رسیدگی شود و هرگونه انتقاد در خصوص عدم توسعه این فعالیت‌ها پذیرفتنی نیست.

رئیس اداره آموزش و پرورش کیش با اشاره به این که سال جاری به دلیل شیوع ویروس کرونا محدودیت هایی در حوزه آموزش و پرورش ایجاد شده است، گفت: اقدامات توسعه ای در حوزه آموزش و پرورش در دستور کار قرار گرفته است.

 

حجت الاسلام حسن زاده امام جمعه کیش نیز  با بیان این که آموزش و پرورش دو وظیفه مهم آموزش و تربیت را بر عهده دارد گفت: این دو وظیفه زمانی اجرایی می‌شود که سعی در جهت تربیت کادر اجرایی و مسوولان کشور باشد.

وی اضافه کرد: معلمان و خانواده آموزش و پرورش به واسطه آموزش و تربیت باید به دنبال هدف بسیار مهمی که تربیت نیروی انسانی و کادر اجرایی کشور است باشد و در صورت دستیابی به این اهداف می‌تواند آینده کشور را تربیت نماید کار مهمی را انجام داده است.

امام جمعه کیش لغو سند 2030 را مهمترین گام برای بازگشت به سبک آموزش اسلامی خواند و گفت: سبک زندگی و آموزش اسلامی نقطه مقابل سبک زندگی غربی بوده و مهمترین حرکتی که در آغاز دولت سیزدهم توسط ریاست جمهوری انجام شد لغو کامل اجرای این سند به عنوان مهمترین گام در راستای بازگشت آموزش و پرورش به سمت آموزش اسلامی بود.

حجه الاسلام حسن زاده گفت: : سند 2030 نقطه مقابل اهداف نظام اسلامی بوده و به صورت مرموزانه وارد ایران شده و زیرکانه در آموزش و پرورش اجرا شد. این سند با آموزه های اسلامی مغایرت داشته بوده و یکی از مهمترین اهداف آن حذف نام شهیدان از جمله سردار شهید سلیمانی و شهید حججی و حذف فرهنگ شهادت و ایثار بوده است.

هم چنین شیخ یعقوب شمس امام جمعه اهل سنت کیش آغاز هفته دفاع مقدس را یادآور دلاور مردی و رشادت های رزمندگان در 8 سال دفاع مقدس دانست و گفت: امروز عزت، سر افرازی، استقلال و سربلندی کشور را مدیون خون شهدا و رشادت های ایثارگران هستیم.

وی همچنین کسب رتبه های علمی، پیشرفت در تکنولوژی، دستاورد های انرژی هسته ای و ... را مرهون  8 سال دفاع مقدس عنوان کرد.

شیخ یعقوب شمس امام جمعه اهل سنت جزیره با تاکید بر این که بخش مهم آبادانی کیش در گرو سرمایه گذاری در حوزه تعلیم و تربیت دانش آموزان است تصریح کرد: امروز زنگ مهر و مقاومت را مدیون خون دانش آموزان شهید هستیم، از خداوند متعال موفقیت همه دانش آموزان را خواهانم و امیدوارم در آموزش و پرورش موفق باشند.تاریخ انتشار 4 مهر 1400

 

 شماره خبر : 2624         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.