توسعه هرمزگان در دستور کار و اولویت دولت قرار دارد پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
قفل اداره مناطق آزاد با شاه کلید "اجرای قانون" باز می شود
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
قصد ایجاد دست انداز در مسیر توسعه گردشگری کیش را نداریم ‌
نشست هم‌اندیشی بورس بین‌الملل مناطق آزاد با حضور سهامداران داخلی برگزار شد
دومین مانور زلزله در جزیره کیش برگزار شد
-سخنگوی دولت دو ماه پیش در سفر به کیش چه گفت ؟
آنچه در نهمین سفر استانی رییس جمهور پزشکیان به استان هرمزگان گذشت ...
جزیره کیش در ایمنی شهری و ارتقای فرهنگ ایمنی پیشتاز است
پس از 10 سال جزیره کیش میزبان رویداد TEDx می شود
مدیریت بحران کیش نیازمند ارتقاء و سرمایه گذاری بیشتری است
بازگشت وسایل نقلیه شارژی به پیست های دوچرخه ؟!
تدوین سند جامع آموزش کیش در دستور کار قرار دارد
پیام مدیرعامل شرکت آب و برق کیش به مناسبت روز آتش‌نشان

  آخرين اخبار
تاریکی در مسیر پیاده روی
قفل اداره مناطق آزاد با شاه کلید "اجرای قانون" باز می شود
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
دوشنبه 14 مهر 1404 - 13 ربیع الثانی 1447 - 6 اکتبر 2025 - شماره 4801( 2185 دوره جدید)
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
قصد ایجاد دست انداز در مسیر توسعه گردشگری کیش را نداریم ‌
نشست هم‌اندیشی بورس بین‌الملل مناطق آزاد با حضور سهامداران داخلی برگزار شد
استفاده بهینه از مصالح نوین در ساخت و ساز های جزیره ی زیبای کیش
دومین مانور زلزله در جزیره کیش برگزار شد
-سخنگوی دولت دو ماه پیش در سفر به کیش چه گفت ؟
  پربيننده ترين اخبار
پس از 10 سال جزیره کیش میزبان رویداد TEDx می شود
مدیریت بحران کیش نیازمند ارتقاء و سرمایه گذاری بیشتری است
بازگشت وسایل نقلیه شارژی به پیست های دوچرخه ؟!
هتل آریا باستان کیش، برنده نخستین نشان «هتل سبز ایران» شد.
پیام مدیرعامل شرکت آب و برق کیش به مناسبت روز آتش‌نشان
چهارشنبه 9 مهر 1404 - 8 ربیع الثانی 1447 - 1 اکتبر 2025 - شماره 4798 ( 2182 دوره جدید)
جزیره کیش در ایمنی شهری و ارتقای فرهنگ ایمنی پیشتاز است
سه شنبه 8 مهر 1404 - 7 ربیع الثانی 1447 - 30 سپتامبر 2025 - شماره 797 4 (2181 دوره جدید)
مشکلات سرویس مدارس
الزام ثبت کد ملی در پذیرش مسافران شناورهای تفریحی کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

معاون رییس‌جمهوری:
توسعه هرمزگان در دستور کار و اولویت دولت قرار دارد

معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه گفت: توسعه ملی از طریق توسعه هرمزگان در دستور کار و اولویت مسوولان کشور قرار دارد که برای توسعه هرمزگان باید مناطق محروم و مستعد استان مانند مکران شناسایی شود.

  

محمدباقر نوبخت روز گذشته  در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه هرمزگان اظهار داشت: مکران مستعد و کم نظیر در جهان و بی نظیر در ایران است و توسعه آن گامی برای توسعه کشور است.

وی ادامه داد: توجه به مکران یعنی توجه به هرمزگان و ازت جهت همه مواردی که از سوی استاندار هرمزگان و نماینده شرق این استان مطرح کردند 

رییس جمهوری چند مرتبه به هرمزگان سفر کرده که این سفرها ۹۹ مصوبه با رقم ۲۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار داشته است.

وی اضافه کرد: تا کنون سه هزار و ۸۹۰ میلیارد تومان برای این طرح‌ها پرداخت شده و به دلایل گوناگون بایستی ۷۸۰ میلیارد تومان دیگر هم پرداخت کنیم.

معاون رییس‌جمهوری ابراز داشت: ۴۳ طرح در این استان در دست اقدام بوده که تا پایان سال باید به اتمام برسند که برای آنها یک هزار و ۳۲۴ میلیارد تومان برای آن‌ها بایستی هزینه شود و تا کنون ۵۵۰ میلیارد تومان آن را پرداخت کردیم و ۸۵۰ میلیارد تومان دیگر باید پرداخت کنیم.

نوبخت ادامه داد: این را در برنامه قرار دادیم تا قبل از پایان دوره خدمت دولت دوازدهم بتوانیم ۴۳ طرح یاد شده را به پایان برسانیم.

وی افزود: تفاهم نامه‌ای در کنار این‌ها با استاندار هرمزگان برای تکمیل ۴۶ طرح به امضا رسیده  که پنج هزار و ۱۲۸ فرصت شغلی ایجاد خواهند کرد.

رییس سازمان برنامه و بودجه بیان داشت: برای این طرح‌ها یک هزار و ۴۵۰ میلیارد تومان بایستی هزینه شود تا هرمزگان بتواند مسیر توسعه را بهتر بپیماید.

نوبخت اشاره کرد: همه کارهای صورت گرفته در شرایط محاصره اقتصادی است و با توجه به اینکه کشور توانمند و درحال توسعه هستیم چرخ توسعه درحال حرکت است.

وی عنوان کرد: همچنین وظایف خود را در قبال کادر اداری و بازنشستگان انجام دادیم و می‌خواهیم به دشمن پیام دهیم ملت ایران استوار پای تعهد و  آرمان و نظام خود ایستاده است.

وی افزود: مسیر توسعه را با همه این سختی ها و مشکل‌ها و محاصره و جنگ اقتصادی می‌پیماییم.

معاون رییس‌جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود ابراز داشت: احداث ۱۰۰ هزار واحد مسکونی با همکاری کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و پشتیبانی سازمان برنامه و بودجه در کشور آغاز شده است.

نوبخت بیان داشت: احداث سه هزار واحد از این منازل افراد کم بضاعت برای هرمزگان در نظر گرفته شده که امروز تفاهم نامه آن به امضا رسید.

وی ادامه داد: این واحدهای مسکونی ظرف ۶ ماه آینده تکمیل و براساس اولویت کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی تحویل می‌شود.

 خط انتقال گوره به جاسک مهمترین طرح کشور است

 

محمد باقر نوبخت  هم چنین  در جریان بازدید از پروژه احداث مخازن ذخیره سازی نفت خام به ظرفیت ۱۰ میلیون بشکه در بندرجاسک به روش BOT اظهار داشت: هیچ یک از طرح‌های در دست اجرا به اندازه این خط لوله که می‌توان با آن تنگه هرمز را دور زد دارای اهمیت نیست.

وی ادامه داد: گزارش داده شده از روند اجرای طرح هزار کیلومتری خط لوله گوره به جاسک امید بخش بوده و اقدام‌های خوبی انجام شده است و با تکمیل آن می‌توان تنگه هرمز را پشت سر گذاشت و از ظرفیت ملی دریای عمان به خوبی استفاده کرد.

وی اضافه کرد: آینده با همه سختی‌هایی که اکنون وجود دارد متعلق به ملت ایران بوده و اجرای این طرح با توجه به فرصت فراروی کشور بسیار با اهمیت خواهد شد.

معاون رییس جمهوری خاطر نشان کرد: کار با قوت در حال نزدیک شدن به مراحل پایان خود بوده و این سفر و گزارش اقدام‌های انجام شده در اینجا خستگی مرکز را برطرف کرد.

نوبخت بیان داشت: به امید روزی که خبر بهره برداری کامل این طرح را رسانه‌ها به همه مردم و ایرانیانی برسانند که در خارج به توسعه کشور دل بسته اند.

طرح انتقال نفت خام گوره به جاسک، طرحی ملی و راهبردی است که با حمایت دولت و راهبری شرکت ملی نفت ایران و با هدف ایجاد ظرفیت انتقال یک میلیون بشکه نفت خام در روز، ذخیره‌سازی و صادرات آن از طریق پایانه جدید جاسک، تضمین استمرار صادرات نفت خام، تمرکززدایی از پایانه‌های صادراتی و متنوع‌سازی آن و توسعه پایدار و اشتغال‌زایی در سواحل مکران اجرا می‌شود.

اهم پروژه‌های این طرح ملی را می‌توان به تأمین و احداث یک‌هزار کیلومتر خط لوله ۴۲ اینچ سازگار با نفت ترش، احداث پنج تلمبه‌خانه و سه ایستگاه بین‌راهی خط لوله و برق‌رسانی به آنها، احداث ایستگاه‌های دریافت و ارسال توپک و ترمینال پایانی، احداث مخازن ذخیره‌سازی به ظرفیت ۱۰ میلیون بشکه در منطقه جاسک و احداث تأسیسات دریایی شامل سه گوی شناور، حوضچه آرامش و تأسیسات جانبی آن در سواحل مکران اشاره کرد.

آغاز  عملیات اجرایی ساخت سه هزار واحد مسکونی در هرمزگان

 

عملیات اجرایی ساخت سه هزار واحد مسکونی برای اقشار آسیب پذیر با حضور معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه بودجه، روسای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی ، کمیته امداد امام خمینی (ره) ، استاندار وجمعی از مسوولان در شرق استان آغاز شد.

استاندار هرمزگان دراین مراسم گفت: کلنگ زنی ۳۰۰ واحد مسکونی روستایی در بشاگرد به نمایندگی از سه هزار مسکن در مناطق محروم شرق این استان امروز آغاز شد.

فریدون همتی افزود: تسهیلات برای هر واحد روستایی ۵۰۰میلیون ریال در نظر گرفته شده که ۳۰۰میلیون ریال آن بلاعوض و نقشه ساختمان، نظارت ساختمان و صدور پروانه ساخت برای این واحدها نیز رایگان است.

وی ادامه داد: در سفر یک روزه دکتر نوبخت همچنین بازدید از مناطق سیل زده روستای سدیج ، پایانه نفتی جاسک به‌عنوان آخرین حلقه زنجیره انتقال نفت خام گوره به جاسک  شرکت در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان و جهش تولید  از دیگر برنامه این سفر است که امید می رود در این نشست ضمن تشریح وضعیت استان ، اعتبارات لازم برای عملیاتی شدن طرح ها تصویب شود.

 

 

 

 

 شماره خبر : 1441         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.