عملیات توسعه جاده ساحلی از میدان طلوع تا میدان غروب کیش به طول ۱۳ کیلومتر آغاز شد. پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
قفل اداره مناطق آزاد با شاه کلید "اجرای قانون" باز می شود
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
قصد ایجاد دست انداز در مسیر توسعه گردشگری کیش را نداریم ‌
نشست هم‌اندیشی بورس بین‌الملل مناطق آزاد با حضور سهامداران داخلی برگزار شد
دومین مانور زلزله در جزیره کیش برگزار شد
-سخنگوی دولت دو ماه پیش در سفر به کیش چه گفت ؟
آنچه در نهمین سفر استانی رییس جمهور پزشکیان به استان هرمزگان گذشت ...
جزیره کیش در ایمنی شهری و ارتقای فرهنگ ایمنی پیشتاز است
پس از 10 سال جزیره کیش میزبان رویداد TEDx می شود
مدیریت بحران کیش نیازمند ارتقاء و سرمایه گذاری بیشتری است
بازگشت وسایل نقلیه شارژی به پیست های دوچرخه ؟!
تدوین سند جامع آموزش کیش در دستور کار قرار دارد
پیام مدیرعامل شرکت آب و برق کیش به مناسبت روز آتش‌نشان

  آخرين اخبار
تاریکی در مسیر پیاده روی
قفل اداره مناطق آزاد با شاه کلید "اجرای قانون" باز می شود
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
دوشنبه 14 مهر 1404 - 13 ربیع الثانی 1447 - 6 اکتبر 2025 - شماره 4801( 2185 دوره جدید)
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
قصد ایجاد دست انداز در مسیر توسعه گردشگری کیش را نداریم ‌
نشست هم‌اندیشی بورس بین‌الملل مناطق آزاد با حضور سهامداران داخلی برگزار شد
استفاده بهینه از مصالح نوین در ساخت و ساز های جزیره ی زیبای کیش
دومین مانور زلزله در جزیره کیش برگزار شد
-سخنگوی دولت دو ماه پیش در سفر به کیش چه گفت ؟
  پربيننده ترين اخبار
پس از 10 سال جزیره کیش میزبان رویداد TEDx می شود
مدیریت بحران کیش نیازمند ارتقاء و سرمایه گذاری بیشتری است
بازگشت وسایل نقلیه شارژی به پیست های دوچرخه ؟!
هتل آریا باستان کیش، برنده نخستین نشان «هتل سبز ایران» شد.
پیام مدیرعامل شرکت آب و برق کیش به مناسبت روز آتش‌نشان
چهارشنبه 9 مهر 1404 - 8 ربیع الثانی 1447 - 1 اکتبر 2025 - شماره 4798 ( 2182 دوره جدید)
جزیره کیش در ایمنی شهری و ارتقای فرهنگ ایمنی پیشتاز است
سه شنبه 8 مهر 1404 - 7 ربیع الثانی 1447 - 30 سپتامبر 2025 - شماره 797 4 (2181 دوره جدید)
مشکلات سرویس مدارس
الزام ثبت کد ملی در پذیرش مسافران شناورهای تفریحی کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

آغاز بزرگترین طرح توسعه مسیرهای ساحلی در جزیره کیش
عملیات توسعه جاده ساحلی از میدان طلوع تا میدان غروب کیش به طول ۱۳ کیلومتر آغاز شد.

به گزارش اقتصاد کیش، با احداث باند دوم این محور ، گام بزرگ و ماندگار دیگری در ساماندهی سواحل و تقویت زیرساخت های مواصلاتی جزیره کیش برداشته می شود.

  

غلامحسین مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه سردار  حاج قاسم سلیمانی، در تشریح برنامه ساماندهی سواحل و توسعه مسیرهای ساحلی گفت: یکی از ارزشمند ترین داشته های این جزیره مرجانی، برخورداری از 42 کیلومتر ساحل است که به سبب ایجاد زیبایی های بصری و بکر بودن، اهمیت بسزایی دارد.

دکتر  مظفری با اشاره به اینکه در گذشته تداخل در طرح های اجرا شده، موجب مسدود شدن برخی نقاط ساحلی شده است ،افزود: با زحمات و تلاش های عزیزان ما در شرکت عمران، آب و خدمات، مسیرهای اصلی سواحل تا حدود زیادی بازگشایی و با آزاد شدن حدود 38 هکتار از مناطق تصرف شده همجوار طرح های عمرانی، جاده کمربندی ساحلی کامل شد.

وی با تاکید بر کیفیت اجرا، توجه به قوانین و چارچوب های اساسی در اجرای هر طرح عمرانی ، سهولت در رفت و آمد و برخورداری از زیبایی مسحور کننده آبهای خلیج فارس را از مزیت اصلی اجرای این طرح برشمرد.

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، در ادامه با اشاره به اینکه مبنای هرکاری باید مطالعات علمی، دقیق و روشن باشد، عنوان کرد: مطالعات مشاور پروژه بر روی 42 کیلومتر مسیر ساحلی حدود 9 ماه به طول انجامید تا حریم ساحل به خوبی حفظ شود. امیدواریم در آینده نیز مبنای کار بر این اساس گذاشته و اهداف مد نظر در تکمیل زیرساخت‌ها و استفاده حداکثری از ظرفیتهای دریا و ساحل دنبال شود.

مظفری ضمن اشاره به اینکه امروز گام نخست توسعه مسیرهای تردد مناطق ساحلی از میدان طلوع آغاز می شود، تصریح کرد: در گام های بعدی نیز پس از تایید مشاور وارد فاز دوم مطالعات می شویم تا مکان یابی پروژه های ساحلی مبنی بر ایجاد اماکن اقامتی و رفاهی با سازه های مناسب در دستور کار قرار گیرد که این طرحی کم نظیر در کشور است و برای نخستین بار انجام می شود.

وی در بخش دیگر سخنان خود اظهار داشت: با توجه به واگذاری اراضی منطقه غرب و جنوب جزیره در بحث ساخت اماکن اقامتی، این طرح توسعه ای، زیر ساخت های اصلی اجرای طرح های بزرگ دیگر را فراهم می کند.

 هم چنین ابوالفضل طیبی مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات نیز در این خصوص  گفت: با احداث مسیرهای جدید و توجه ویژه به زیرساخت های مورد نیاز در جزیره نظیر راهسازی، احداث بوستان‌ها ، زیباسازی جزیره، ایجاد اسکله های تفریحی جدید، فصل تازه ای از پیشرفت و رونق جزیره با تاکید بر تقویت گردشگری دریا محور و ساحلی آغاز شده و مردم کیش و گردشگران از مواهب آن برخوردار خواهند شد.

به گفته طیبی، احداث باند دوم این مسیر مهم و پر تردد موجب اطمینان بخشی بیشتر و سلامت سرنشینان در مسیر می شود.

 

 شماره خبر : 1381         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.