ابراهیم ارزانی پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  

  خبرهای برگزيده
اشتغال در جزیره، فرصتی برای دیگران و انتظار برای کیشوندان
خدمات دهی 135 پزشک متخصص مقیم و پروازی در بیمارستان تخصصی کیش
نوروز فصلی برای بهتر دیده شدن جزیره کیش است
مسیر تحول اقتصادی کشور از مناطق آزاد می‌گذرد
تأکید بر رویکرد حمایتی و تسهیل‌گر سازمان منطقه آزاد کیش در حوزه سرمایه‌گذاری
کیش در مسیر اقتصاد هنر
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
تجلیل از مهدی نوری رئیس بانک سینا کیش در گردهمایی روسای موفق شعب بانک ‌سینا در کشور
شروع خوبی بود
ارتقاء خدمات مسافری دریایی و تقویت زیرساخت‌های پشتیبانی در دستور کار است
جزیره کیش سکویی مؤثر برای بازنمایی سینمای ایران
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
زیر ساخت های لازم برای افزایش اقامت هموطنان در کیش فراهم است

  آخرين اخبار
اشتغال در جزیره، فرصتی برای دیگران و انتظار برای کیشوندان
خدمات دهی 135 پزشک متخصص مقیم و پروازی در بیمارستان تخصصی کیش
نوروز فصلی برای بهتر دیده شدن جزیره کیش است
مسیر تحول اقتصادی کشور از مناطق آزاد می‌گذرد
تأکید بر رویکرد حمایتی و تسهیل‌گر سازمان منطقه آزاد کیش در حوزه سرمایه‌گذاری
دوشنبه 20 بهمن 1404 - 20 شعبان 1447 - 9 فوریه 2026 - شماره 4884 ( 2268 دوره جدید)
کیش در مسیر اقتصاد هنر
بلندگوی قدرت یا ابزار اصلاح جامعه؟
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  پربيننده ترين اخبار
کیش در مسیر اقتصاد هنر
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
یکشنبه 19 بهمن 1404 - 19 شعبان 1447 - 8 فوریه 2026 - شماره 4883 ( 2267 دوره جدید)
بلندگوی قدرت یا ابزار اصلاح جامعه؟
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
تأکید بر رویکرد حمایتی و تسهیل‌گر سازمان منطقه آزاد کیش در حوزه سرمایه‌گذاری
نوروز فصلی برای بهتر دیده شدن جزیره کیش است
سه شنبه 14 بهمن 1404 - 14 شعبان 1447 - 3 فوریه 2026 - شماره 4881 (2265 دوره جدید)
پیوند دریا، مرجان و دانش بومی در تاب‌آوری جزیره‌ای
مسیر تحول اقتصادی کشور از مناطق آزاد می‌گذرد
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

تحقق یک رؤیا
ابراهیم ارزانی

تحقق یک رؤیا ، شاید این واقعی ترین عنوانی باشد که باید بکار برد! سال ها بود جوانان و ورزشکاران بومی و محلی کیش نه تنها به صرف بومی و محلی بودن بلکه بواسطه استعداد و توانایی های بیشماری که در خود می دیدند پیگیر احداث زمین های ورزش های ساحلی کیش بودند. پیگیری مطالبه شان مدیران و شاید مدیران عامل زیادی را گذراند اما به نتیجه نرسید...

  

منطقه جنوب سرشار از استعداد در ورزش و بخصوص رشته  فوتبال است. نمی خواهیم مجدداً تکرار کنیم و بنویسیم در سال های اخیر و حتی هم اکنون بسیاری از ملی پوشان تیم های ورزشی کشورهای حوزه خلیج فارس از امارات و بحرین و ... از بچه های همین منطقه جنوب، شهرها و بنادر حوزه همجوار جزیره کیش هستند که اکنون با ملیت های دیگر در میادین بین المللی حضور دارند و به افتخارات زیادی دست یافته اند.

جای دوری نرویم در همین  جزیره خودمان  در همین وضعیت فعلی و امروزمان ،همین علی خدیور دیگر باید چکار کند تا ثابت کند که شایستگی  و استعداد دارد و فقط نمونه کوچکی است از این  منطقه  که سرشار از استعداد و نبوغ است. آنها که سال ها پیش رفته اند به کنار! آیا همین علی خدیور به اندازه ای که تاکنون افتخارآفرینی کرده و مدال آورده به «او» اهمیت داده ایم؟!! رسیدن به پیراهن پرافتخار تیم ملی دو و میدانی کشور، در اختیار داشتن رکورد کشور در 2 رشته دو و میدانی و راه یایی به المپیک آسیایی و دهها مدال و افتخار از مسابقات مهم کشوری و بین المللی ! آیا در حال حاضر خدیور به اندازه استعداد نه به اندازه افتخارات و مدالش مورد توجه و حمایت است؟! چه بستر و شرایطی را برای تداوم افتخار آفرینی هایش مهیا کرده ایم ؟ یک جوان دیگر مگر باید چگونه شایستگی و استعداد و توانائیش   را نشان دهد؟! چگونه فریاد بزند من هستم من حمایت می خواهم و  اگر حمایت کنید برای کیش و کشور افتخار می آفرینم!

بارها شخصا  شاهد بوده ام با بعض و چشم گریان گفته است:  بخدا پیست دو و میدانی را درست کنید، من 10 تا «خدیور» از همین بچه های بومی به شما  تحویل میدهم یا حداقل یک پیست کوچک و مناسب در همین استادیوم سفین درست شود! تا من با بچه ها کار و تمرین کنم .

تا حالا نشده اما این درخواست اکنون زمزمه هایی از تحقق آن به گوش می رسد . تحقق رؤیایی که میتواند ورزش بومیان کیش را متحول کند و  چهره های جدیدی را از نسل فرزندان کیش به ورزش کشور معرفی کند تا با پرچم 3رنگ جمهوری اسلامی ایران در میادین  مختلف افتخارآفرینی کنند.

اما رؤیای بزرگتر احداث زمین های ورزش های ساحلی در منطقه پراستعداد سفین است. درخواست و مطالبه ای که سال ها بی حاصل و بی نتیجه مانده بود و اکنون در حال ساخت و آماده سازی است. بوسیله مدیرعامل جوانی که ظاهراً عزم کرده حوزه ورزشی کیش و بخصوص ورزش بومیان  کیش را متحول کند و سامان دهد. موضوعی که خیلی پیش از این توسط خیلی از حوزه های دیگر هم می شد صورت گیرد و تحقق یابد و نشد و نیافت.

ظاهراً دکتر مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش «طیبی» را بعنوان برگ برنده خود برای ماههای پایانی دولت دکتر روحانی در جزیره کیش نگه داشته بوده  تا آن را بموقع" رو "کند!

مهندس طیبی اما نه تنها در حوزه ورزش  که در بسیاری از حوزه های  دیگر منجمله حوزه های زیرساختی جزیره و خدمات شهری و زیباسازی در مدت کوتاه حضور خود بعنوان مدیرعامل کارهای ارزشمند و ارزنده ای انجام داده است که آثار آن بوضوح در سطح شهر دیده می شود. او که پیش از این مدتها در بدنه سازمان حضور داشت و با اوضاع و شرایط کیش بخوبی آشنا شده بود، حالا در مقام مدیریت شرکت عمران آب و خدمات کیش خدمات ارزنده ای را در حال انجام دارد که اگرچه  در بخشی از حوزه های منطقه آزاد کیش ، برخی  از انتظارات یا تحقق نیافته است یا برای مردم قابل لمس نبوده ، اما کارهای عمرانی سطح جزیره و نوسازی چهره شهر بخوبی برای عموم مردم قابل مشاهده است و بسیاری از امورات بر زمین مانده اکنون به همت و درایت این مدیرعامل جوان در راه تحقق و اجرایی شدن است.

امید است این روند هم چنان ادامه داشته باشد و مطالبات و رؤیاهای نه تنها ورزشکاران بومی و محلی کیش بلکه تمام کیشوندان و گردشگران در پدید آمدن بهترین شرایط و آسایش  برای زندگی در کیش و رونق جزیره فراهم گردد.

 شماره خبر : 1335         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.