طیبی ، مرد عمل و اجرا پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
قفل اداره مناطق آزاد با شاه کلید "اجرای قانون" باز می شود
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
قصد ایجاد دست انداز در مسیر توسعه گردشگری کیش را نداریم ‌
نشست هم‌اندیشی بورس بین‌الملل مناطق آزاد با حضور سهامداران داخلی برگزار شد
دومین مانور زلزله در جزیره کیش برگزار شد
-سخنگوی دولت دو ماه پیش در سفر به کیش چه گفت ؟
آنچه در نهمین سفر استانی رییس جمهور پزشکیان به استان هرمزگان گذشت ...
جزیره کیش در ایمنی شهری و ارتقای فرهنگ ایمنی پیشتاز است
پس از 10 سال جزیره کیش میزبان رویداد TEDx می شود
مدیریت بحران کیش نیازمند ارتقاء و سرمایه گذاری بیشتری است
بازگشت وسایل نقلیه شارژی به پیست های دوچرخه ؟!
تدوین سند جامع آموزش کیش در دستور کار قرار دارد
پیام مدیرعامل شرکت آب و برق کیش به مناسبت روز آتش‌نشان

  آخرين اخبار
تاریکی در مسیر پیاده روی
قفل اداره مناطق آزاد با شاه کلید "اجرای قانون" باز می شود
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
دوشنبه 14 مهر 1404 - 13 ربیع الثانی 1447 - 6 اکتبر 2025 - شماره 4801( 2185 دوره جدید)
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
قصد ایجاد دست انداز در مسیر توسعه گردشگری کیش را نداریم ‌
نشست هم‌اندیشی بورس بین‌الملل مناطق آزاد با حضور سهامداران داخلی برگزار شد
استفاده بهینه از مصالح نوین در ساخت و ساز های جزیره ی زیبای کیش
دومین مانور زلزله در جزیره کیش برگزار شد
-سخنگوی دولت دو ماه پیش در سفر به کیش چه گفت ؟
  پربيننده ترين اخبار
پس از 10 سال جزیره کیش میزبان رویداد TEDx می شود
مدیریت بحران کیش نیازمند ارتقاء و سرمایه گذاری بیشتری است
بازگشت وسایل نقلیه شارژی به پیست های دوچرخه ؟!
هتل آریا باستان کیش، برنده نخستین نشان «هتل سبز ایران» شد.
پیام مدیرعامل شرکت آب و برق کیش به مناسبت روز آتش‌نشان
چهارشنبه 9 مهر 1404 - 8 ربیع الثانی 1447 - 1 اکتبر 2025 - شماره 4798 ( 2182 دوره جدید)
جزیره کیش در ایمنی شهری و ارتقای فرهنگ ایمنی پیشتاز است
سه شنبه 8 مهر 1404 - 7 ربیع الثانی 1447 - 30 سپتامبر 2025 - شماره 797 4 (2181 دوره جدید)
مشکلات سرویس مدارس
الزام ثبت کد ملی در پذیرش مسافران شناورهای تفریحی کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

تحقق زودهنگام وعده های ورزشکاران
طیبی ، مرد عمل و اجرا

جزیره کیش طی چند دهه فعالیت خود مدیران مختلف و متفاوتی را به خود دیده است. مدیرانی با اندیشه هایی کاملا متفاوت ! از مدیران معتقد به پشت میز نشینی صرف و اعتقاد به تنها تز و دستور دادن و مدیران کاملا اجرایی و عملیاتی و صد البته آنچه بیشتر در ذهن و خاطره کیشوندان باقی مانده است

  

مدیران اجرایی و عملیاتی است که پشت میز نشینی صرف  را رها کرده اند و خود شخصا و مستقیما وارد عرصه کار و عمل شده اند و علاوه بر نام نیک ، آثار ماندگار و با ارزشی از دوران مدیریت خود برجای گذاشته اند .

دقیقا بعدازظهرهمان  روزی که یک روزنامه  محلی کیش  از دعوت جوانان و ورزشکاران بومی و محلی کیش از  مهندس طیبی مدیر عامل جوان و پرکار شرکت عمران ، آب و خدمات کیش برای بازدید  از ورزشگاه سفین بمنظور کمک به  رفع نواقص و مشکلات آن خبر داده بود ورزشکاران سفین شاهد حضور و سرکشی مدیر عامل جوان از ورزشگاه بودند و چند هفته ای از این بازدید  نگذشته بود که پس از سالها درخواست و پیگیری و به نتیجه نرسیدن  ، این بار  برج های روشنایی این ورزشگاه بر افراشته شد و مشکل نور ورزشگاهی که مورد استفاده خیل عظیمی از جوانان و ورزشکاران جزیره  است رفع شد. اما ورزشکاران بومی کیش یک درخواست دیگر هم داشتند ایجاد زمین های ورزش های ساحلی در کنار ساحل دریا و در مجاورت این ورزشگاه بمنظور فعال نمودن ورزش های ساحلی هم چون فوتبال و والیبال و...با توجه به استعدادها و علاقمندان بیشماری که در این منطقه  وجود دارد . پس از رفع مشکل نور ورزشگاه ، این بار عوامل اجرایی شرکت عمران ، آب و خدمات  کیش در تدارک اجرا دومین فرمان مدیر عامل جوان خود و تحقق دومین خواسته ورزشکاران این منطقه هستند : احداث مجموعه ورزش های ساحلی کیش. کار احداث این مجموعه ورزشی که شامل 4 زمین فوتبال ساحلی والیبال ساحلی ، هندبال ساحلی و زمین ورزش های بومی محلی می باشد  از یکی دو هفته پیش آغاز شده است و عوامل اجرایی  این روزها سخت مشغول انجام کار هستند تا یکی از آرزوهای دیرینه ورزشکاران و جوانان کیش و مهم تر از آن یکی از ظرفیت های مهم گردشگری و ورزشی کیش احیاء  شود.

این مجموعه ورزشی در زمینی به مساحت 10000مترمربع  شامل 4 زمین ورزشی اختصاصی رشته های مختلف ساحلی  بانضمام امکانات جانبی مربوطه شامل رختکن جایگاه تماشاگران واحدهای اداری سرویس های بهداشتی و.... در حال احداث است و پیش بینی می شود فاز اول آن بزودی مورد بهره برداری قرار گیرد .

مهندس ابوالفضل طیبی مدیر عامل شرکت عمران ، آب و خدمات کیش  پنج شنبه گذشته در جریان بازدید از عملیات احداث این مجموعه ورزشی در حضور تعدادی از ورزشکاران و معتمدین محلی کیش گفت: بر اساس قولی که به جوانان و ورزشکاران کیش در بازدید اخیر داده ام انشالله با عنایت و کمک خداوند  همه موارد را انجام خواهیم داد. و انشالله با پشت سرگذاشتن این مقطع بزودی شاهد شور و نشاط جوانان در این مکان ورزشی خواهیم بود . طیبی افزود: فراهم آوردن امکانات ورزشی و تفریحی حداقل کاری است که ما می توانیم و باید برای جوانان و شهروندان کیش انجام دهیم . وی با توجه به اهمیت ورزش در جامعه افزود: خوشبختانه جزیره کیش دارای استعدادهای بسیار خوبی در رشته های مختلف ورزشی در سطح کشور است که نمونه های مختلف آن را با بدست آوردن مقام های کشوری ، عناوین بین المللی  و حضور در تیم ملی توسط جوانان کیش  شاهد هستیم . وی افزود : ما  بدون منت وظیفه داریم برای مردم کار کنیم و شرایط و اسباب آسایش و راحتی آنها را در حوزه های مختلف فراهم آوریم . مدیر عامل شرکت عمران ، آب و خدمات کیش افزود : خوشبختانه بویژه در حوزه ورزش و بخصوص ورزش بومیان  جناب آقای دکتر مظفری مدیر عامل محترم سازمان منطقه آزاد کیش  نظر بسیار مساعد وبسیار  خوبی دارند و همواره توصیه شان کمک و خدمت به مردم بویژه مردم و جوانان بومی کیش است. مهندس طیبی افزود: در این راستا وعده هایی که در حوزه ورزش به جوانان بومی و محلی کیش داده ایم را حتما عملی خواهیم کرد و به همکارانم توصیه میکنم با جدیت و قدرت هر چه بیشتر در زودترین زمان ممکن این موارد را به انجام برسانند تا مورد استفاده ورزشکاران عزیز قرار گیرد.

در جریان این بازدید هم چنین مهندس آقازاده  معاون امور شهری و محیط زیست شرکت عمران ، آب و خدمات کیش افزود : عملیات اجرایی این مجموعه ورزش های ساحلی با دستور جناب مهندس طیبی از حدود دو هفته پیش آغاز شده است و انشالله حداکثر ظرف یک ماه آینده فاز اول این ورزشگاه ساحلی قابل بهره برداری خواهد بود. وی افزود : همه موارد مورد نیاز یک ورزشگاه استاندارد که علاوه بر استفاده ورزشکاران داخلی کیش  ، قابلیت میزبانی مسابقات کشوری را هم داشته باشد در این مجموعه در نظر گرفته شده است . هم چنین مهندس صفایی معاون فنی و عمرانی شرکت عمران ، آب و خدمات کیش در خصوص دیگر درخواست وررزشکاران در مورد یکدست کردن چمن مصنوعی ورزشگاه و تبدیل آنها از زمین های فوتسالی به فوتبالی گفت: این موضوع نیز با  دستور جناب مهندس طیبی  به جریان افتاده است و انشالله بزودی عملیات اجرایی آن در ورزشگاه سفین آغاز خواهد شد.

احداث پیست دوومیدانی در ورزشگاه سفین با توجه به استعدادهای قابل توجه نوجوانان و جوانان این منطقه در این رشته ورزشی نیز از دیگر در خواست های ورزشکاران بود که با قول مساعد مهندس طیبی قرار شد در دستور کار شرکت عمران ، آب و خدمات کیش قرار گیرد.

4 درخواست عمده فوق که با مساعدت مدیر عامل شرکت عمران ، آب و خدمات کیش امروزه  در جریان انجام و اجرا می باشد مواردی است که پیش از این مدتها مورد نیاز و درخواست ورزشکاران منطقه بود اما همه پیگیریهای انجام شده بی نتیجه مانده بود تا این بار مدیر جوان شرکت عمران ، آب و خدمات کیش  با تحقق آنها نشان دهد  که مرد عمل و کار است و موضوعی که امروز نه تنها در حوزه ورزش  بلکه در سایر حوزه های خدمات شهری نیز جلوه های آن بخوبی پدیدار است.
 شماره خبر : 1295         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.