آغاز عملیات اجرایی نخستین تم پارک جزیره کیش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
قفل اداره مناطق آزاد با شاه کلید "اجرای قانون" باز می شود
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
قصد ایجاد دست انداز در مسیر توسعه گردشگری کیش را نداریم ‌
نشست هم‌اندیشی بورس بین‌الملل مناطق آزاد با حضور سهامداران داخلی برگزار شد
دومین مانور زلزله در جزیره کیش برگزار شد
-سخنگوی دولت دو ماه پیش در سفر به کیش چه گفت ؟
آنچه در نهمین سفر استانی رییس جمهور پزشکیان به استان هرمزگان گذشت ...
جزیره کیش در ایمنی شهری و ارتقای فرهنگ ایمنی پیشتاز است
پس از 10 سال جزیره کیش میزبان رویداد TEDx می شود
مدیریت بحران کیش نیازمند ارتقاء و سرمایه گذاری بیشتری است
بازگشت وسایل نقلیه شارژی به پیست های دوچرخه ؟!
تدوین سند جامع آموزش کیش در دستور کار قرار دارد
پیام مدیرعامل شرکت آب و برق کیش به مناسبت روز آتش‌نشان

  آخرين اخبار
تاریکی در مسیر پیاده روی
قفل اداره مناطق آزاد با شاه کلید "اجرای قانون" باز می شود
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
دوشنبه 14 مهر 1404 - 13 ربیع الثانی 1447 - 6 اکتبر 2025 - شماره 4801( 2185 دوره جدید)
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
قصد ایجاد دست انداز در مسیر توسعه گردشگری کیش را نداریم ‌
نشست هم‌اندیشی بورس بین‌الملل مناطق آزاد با حضور سهامداران داخلی برگزار شد
استفاده بهینه از مصالح نوین در ساخت و ساز های جزیره ی زیبای کیش
دومین مانور زلزله در جزیره کیش برگزار شد
-سخنگوی دولت دو ماه پیش در سفر به کیش چه گفت ؟
  پربيننده ترين اخبار
پس از 10 سال جزیره کیش میزبان رویداد TEDx می شود
مدیریت بحران کیش نیازمند ارتقاء و سرمایه گذاری بیشتری است
بازگشت وسایل نقلیه شارژی به پیست های دوچرخه ؟!
هتل آریا باستان کیش، برنده نخستین نشان «هتل سبز ایران» شد.
پیام مدیرعامل شرکت آب و برق کیش به مناسبت روز آتش‌نشان
چهارشنبه 9 مهر 1404 - 8 ربیع الثانی 1447 - 1 اکتبر 2025 - شماره 4798 ( 2182 دوره جدید)
جزیره کیش در ایمنی شهری و ارتقای فرهنگ ایمنی پیشتاز است
سه شنبه 8 مهر 1404 - 7 ربیع الثانی 1447 - 30 سپتامبر 2025 - شماره 797 4 (2181 دوره جدید)
مشکلات سرویس مدارس
الزام ثبت کد ملی در پذیرش مسافران شناورهای تفریحی کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

با حضور مدیر عامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش صورت گرفت ،
آغاز عملیات اجرایی نخستین تم پارک جزیره کیش

عملیات اجرایی تم پارک کیش با حضور مدیر عامل شرکت عمران، آب و خدمات منطقه آزاد کیش آغاز شد. به گزارش اقتصاد کیش، ابوالفضل طیبی مدیر عامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش با بیان اینکه با راه ‌اندازی فاز یک این تم پارک تا عید 1400 یک زون جدید گردشگری در کیش ایجاد می شود گفت: فاز دوم این پروژه نیز تا پایان خرداد ماه سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

  

وی افزود: از لحاظ تنوع و فضای محیطی این تم پارک پروژه‌ای نوین است که با ایجاد بخش هایی مانند تصاویر سه بعدی ، دنیای بینهایت ، خانه وارونه،  دنیای جاذبه، آثار شاخص خطای دید، دنیای بلک لایت و دهها بخش جدید و مختلف به  مقصد جذاب گردشگری درکیش تبدیل خواهد شد و در مساحتی بالغ بر ۳۵۰۰ مترمربع در ساختمان موزه و نماد کیش برای اولین بار در جزیره زیبای کیش اجرا و راه اندازی می شود.

طیبی اظهار داشت: یکی از اقداماتی که همواره مدنظر شرکت عمران، آب و خدمات کیش است تبدیل ظرفیت های ارزشمند این جزیره به فضاهای گردشگری و خدماتی برای بهره برداری همه شهروندان وگردشگران است و در راستای دستیابی به این هدف علاوه برآزاد سازی سواحل و تبدیل موج شکن ها به اسکله های تفریحی زیبا، بناهایی مانند مجموعه موزه ونماد کیش که تا کنون مورد بهره برداری مناسب قرار نگرفته اند نیز در برنامه ریزیهای این شرکت دردست باز طراحی و بهره برداری مناسب قراردارند تا با استفاده از حضور سرمایه گذاران موفق ، ضمن ایجاد ارزش افزوده در این فضاها، به توسعه پایدار شهری و گسترش فضاهای گردشگری کیش کمک کنیم.

گفتنی است براساس قرارداد منعقد شده با بخش خصوصی،  پروژه تم پارک جزیره کیش مجموعه ای گردشگری ، تفریحی و آموزشی است و با سه بخش منحصر بفرد شامل پارک جادویی ،ژوراسیک پارک و پارک اژدها و موزه هنری با رویکرد جزیره کیش ساخته می شود.

در کنار بخشهای  اصلی تم پارک سنتر کیش ، بخش‌های متنوعی نظیر فروشگاه ، کافه و رستوران ، فروشگاه های تخصصی عکاسی و محصولات مرتبط ، فضاهای عمومی نظیر سالن انتظار و نظایر آن در حال ساخت و اجرا هستند تا این مجموعه کاملا مطابق با استانداردهای بین المللی احداث شود.

در طراحی و ساخت این پروژه بزرگ بیش از یکصد نفر از چندین کارگروه تخصصی، نظیر  کارگروه تخصصی طراحان خلاق و جوان ایرانی،  کارگروه تخصصی مهندسان معماری و عمران، کارگروه فنی ، کارگروه متخصصان حوزه خطای دید ، موسیقی و گرافیک،کارگروه متخصصان حوزه عصر ژوراسیک  در کنار مشاوران و کمپانی‌های مطرح و صاحب برندهای بین‌المللی برای ساخت این مجموعه ارزشمند فعالیت می کنند.

شایان ذکر است، تمامی مراحل مطالعات و طراحی پروژه ، و ساخت آثار طی یک پروسه بزرگ کاری یکساله انجام شده و پیش بینی می شود فاز اول پروژه در فروردین ماه و فاز دوم و نهایی پروژه در تیرماه به بهره برداری برسد.

 

 شماره خبر : 1249         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.