کرونا؛ ضرورت تغییر در مبانی نظری حاکم بر صنعت بیمه پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  

  خبرهای برگزيده
اشتغال در جزیره، فرصتی برای دیگران و انتظار برای کیشوندان
خدمات دهی 135 پزشک متخصص مقیم و پروازی در بیمارستان تخصصی کیش
نوروز فصلی برای بهتر دیده شدن جزیره کیش است
مسیر تحول اقتصادی کشور از مناطق آزاد می‌گذرد
تأکید بر رویکرد حمایتی و تسهیل‌گر سازمان منطقه آزاد کیش در حوزه سرمایه‌گذاری
کیش در مسیر اقتصاد هنر
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
تجلیل از مهدی نوری رئیس بانک سینا کیش در گردهمایی روسای موفق شعب بانک ‌سینا در کشور
شروع خوبی بود
ارتقاء خدمات مسافری دریایی و تقویت زیرساخت‌های پشتیبانی در دستور کار است
جزیره کیش سکویی مؤثر برای بازنمایی سینمای ایران
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
زیر ساخت های لازم برای افزایش اقامت هموطنان در کیش فراهم است

  آخرين اخبار
اشتغال در جزیره، فرصتی برای دیگران و انتظار برای کیشوندان
خدمات دهی 135 پزشک متخصص مقیم و پروازی در بیمارستان تخصصی کیش
نوروز فصلی برای بهتر دیده شدن جزیره کیش است
مسیر تحول اقتصادی کشور از مناطق آزاد می‌گذرد
تأکید بر رویکرد حمایتی و تسهیل‌گر سازمان منطقه آزاد کیش در حوزه سرمایه‌گذاری
دوشنبه 20 بهمن 1404 - 20 شعبان 1447 - 9 فوریه 2026 - شماره 4884 ( 2268 دوره جدید)
کیش در مسیر اقتصاد هنر
بلندگوی قدرت یا ابزار اصلاح جامعه؟
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  پربيننده ترين اخبار
کیش در مسیر اقتصاد هنر
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
یکشنبه 19 بهمن 1404 - 19 شعبان 1447 - 8 فوریه 2026 - شماره 4883 ( 2267 دوره جدید)
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
بلندگوی قدرت یا ابزار اصلاح جامعه؟
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
سه شنبه 14 بهمن 1404 - 14 شعبان 1447 - 3 فوریه 2026 - شماره 4881 (2265 دوره جدید)
پیوند دریا، مرجان و دانش بومی در تاب‌آوری جزیره‌ای
لزوم نظارت بیشتر بر پخت و عرضه نان در کیش
"اعتراض "فرصتی برای گفتگو و اصلاح
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

کرونا؛ ضرورت تغییر در مبانی نظری حاکم بر صنعت بیمه

داریوش محمدی حدود یکسال از پیدایش ویروس کووید19 می‌گذرد و در این مدت همه کشورها در تمامی عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و ... از این ویروس تأثیر پذیرفته‌اند و تقریباً عرصه‌ای را نمی‌توان یافت که از تأثیر این ویروس در امان مانده باشد

  

متعاقب تأثیرات اقتصادی این ویروس، صنعت بیمه نیز که از صنایع تأثیرپذیر از متغیرهای اقتصادی می‌باشد دچار تغییر شده است. به طور مشخص در اقتصاد ایران، صنعت بیمه به طور هم‌زمان یا با تأخیر زمانی از سایر بخش‌های اقتصادی تأثیر می‌پذیرد. تحقیقات سندیکای بیمه گران ایران نشان می‌دهد در اقتصاد ما، بیشترین ارتباط صنعت بیمه با بخش‌های خدماتی، صنعتی و ساختمانی است که پیش‌بینی می‌شود هر سه بخش به واسطه افزایش نرخ بیکاری ناشی از کرونا، رکود تورمی کم سابقه‌ای را رقم زده و در نتیجه تأثیر عمیقی بر صنعت بیمه داشته باشند. همچنین پیش‌بینی می‌شود تعداد بیمه نامه‌های صادره با کاهش همراه باشد و نرخ رشد مجموع حق بیمه صنعت به کمترین مقدار خود در سال‌های گذشته برسد.

 

چه باید کرد؟ و سؤال اساسی‌تر این که وظیفه صنعت بیمه در کاهش تأثیر ویروس منحوس کووید19 بر صنعت چیست؟

 

به نظر نگارنده تاثیر ویروس آنچنان عمیق است که نیازمند تغییر در مبانی نظری حاکم بر کسب و‌کار بیمه است. بدون ایجاد تغییری بنیادین و استراتژیک در مبانی نظری و‌چارچوب فکری حاکم بر صنعت بیمه، هر گونه بازنگری یا تغییر رویکرد، مقطعی و فاقد تاثیرات استراتژیک و بنیادین خواهد بود.

به نظر می‌رسد قبل از تدوین و پیشنهاد هر نوع استراتژی در حوزه‌های مختلف اعم از فروش، مدیریت ریسک و کنترل خسارت‌ها، منابع انسانی، سرمایه‌گذاری، فناوری اطلاعات و ...، بازنگری در مفروضات و مؤلفه‌های حاکم بر کسب و کار پیش از پیدایش کرونا از ضروریات است.

چارچوب فکری مدیران، محققان و حتی سهامداران و مالکان شرکت‍های بیمه در دوران پساکرونا بایستی تغییری اساسی نسبت به قبل از آن داشته باشد و باید بپذیریم که مؤلفه‌های جدیدی بر کسب و کار بیمه حاکم شود. در اینصورت است که می توان به نتایج تغییرات امیدوار بود.

همچنین قوانین و آیین نامه‌های حاکم و ناظر بر صنعت بیمه نیز بایستی متناسب با فضای پساکرونایی تغییرات بنیادین و اساسی داشته باشند. هرچند این مهم در ابتدا سخت و شاید امکان ناپذیر به نظر می‌رسد، لیکن عدم توجه به این اصل اساسی و استراتژیک تبعات جبران ناپذیری را در بر خواهد داشت.

با تدوین چارچوب نظری یکسان و مورد توافق همه دست اندرکاران، مجموعه ای منسجم از مولفه ها، استانداردها، ضوابط و قوانین ایجاد می شود که به طور جامعی با شرایط و نیازهای کسب و‌ کار متاثر از کرونا سازگار خواهد بود. به همین منظور پیشنهاد می‌شود در قدم اول کارگروهی در سندیکای بیمه‌گران ایران تشکیل و نتایج آن به منظور اِعمال تغییرات و تدوین استراتژیهای پساکرونایی برای تصمیم‌گیران و ذی‌نفعان منتشر شود.

امید است همکاری و همراهی تمامی دست اندرکاران صنعت با محوریت سندیکای بیمه گران ایران، رویکرد اساسی و مثبتی را برای تمامی ذینفعان به دنبال داشته باشد و تهدید ویروس تبدیل به فرصتی استراتژیک برای صنعت بیمه کشورمان شود.

 

مدیرعامل بیمه ایران معین
 شماره خبر : 1247         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.