تحول در نظام تعلیم و تربیت نیازمند مشارکت جمعی است پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
هزینه های بیمارستان کیش
تصمیم بر اساس واقعیت ها یا گزارش آدم های پیرامونی!
عملکرد ما باید در آسایش و رفاه مردم نمود پیدا کند
بر ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مسافران تاکید داریم
آيا دوران مديراني از جنس پورزادي و پورعلی در کیش پايان يافته است!
گام بلند دوومیدانی‌کاران کیش در مسابقات قهرمانی کشوربا هدایت علی خدیور
برگزاری میز خدمت وزارت اقتصاد برای حمایت از کسب و کارها در کیش
بندر عباس شهر من ، قلب من
تردد خودروهای حمل‌ونقل عمومی با پلاک منطقه آزاد تهران مجاز شد
جهش سرمایه‌گذاری و تغییر ریل در حرکت مناطق آزاد
علی واعظ هم راهی بازیهای آسیایی ژاپن می شود
نقش عکاسی در معرفی جزیره کیش
انرژی خورشیدی؛ فرصت مغفول کیش
چه بر سر فوتبال این شهر آوردید!

  آخرين اخبار
هزینه های بیمارستان کیش
تصمیم بر اساس واقعیت ها یا گزارش آدم های پیرامونی!
عملکرد ما باید در آسایش و رفاه مردم نمود پیدا کند
بر ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مسافران تاکید داریم
پنجشنبه 1 مرداد 1405 ، 8 صفر 1448 ، 23 جولای 2026 ، شماره 4955( 2339 دوره جدید)
آيا دوران مديراني از جنس پورزادي و پورعلی در کیش پايان يافته است!
گام بلند دوومیدانی‌کاران کیش در مسابقات قهرمانی کشوربا هدایت علی خدیور
برگزاری میز خدمت وزارت اقتصاد برای حمایت از کسب و کارها در کیش
چهارشنبه 31 تیر 1405 ، 7 صفر 1448 ، 22 جولای 2026 ، شماره 4954( 2338 دوره جدید)
بندر عباس شهر من ، قلب من
  پربيننده ترين اخبار
حسین فروزان گزینه اول دبیری شورایعالی مناطق آزاد
نگاهی حقوقی به ماجرای تردد خودروهای مناطق آزاد
پاسخ به یک پرسش بله عزیزم داریم!
شنبه 27 تیر 1405 ، 3 صفر 1448 ، 18 جولای 2026 ، شماره 4950 ( 2334 دوره جدید)
انرژی خورشیدی؛ فرصت مغفول کیش
علت عدم پیشرفت و عدم توسعه میدان گازی کیش ثروت سوزی در دل خلیج فارس ودر مجاورت جزیره کیش
چه بر سر فوتبال این شهر آوردید!
بررسی تأسیسات راهبردی آب و برق کیش و تأکید بر پایداری خدمات در جزیره
یکشنبه 28 تیر 1405 ، 4 صفر 1448 ، 19 جولای 2026 ، شماره 4951( 2335 دوره جدید)
نقش عکاسی در معرفی جزیره کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

مدیرکل جدید آموزش وپرورش هرمزگان:
تحول در نظام تعلیم و تربیت نیازمند مشارکت جمعی است

مدیرکل جدید آموزش وپرورش هرمزگان گفت: تحول در نظام تعلیم و تربیت نیازمند مشارکت جمعی است و موفقیت در این عرصه نیازمند فراهم کردن بستری مناسب بوده که همه با تعلق خاطر به این مجموعه، مشتاقانه پای کار باشند.

  

ایرج بیت اللهی افزود: آنچه می‌تواند تعلیم و تربیت را در مسیر رشد و بالندگی قرار دهد، پرهیز از خود رأیی، تفکر سلیقه‌ای و دوری از یکجانبه گرایی و هرگونه تنگ نظری است؛ چرا که آموزش و پرورش حیاط خلوت هیچ حزب و گروهی نیست و متعلق به مردم است.
وی بیان داشت: اگر این مؤلفه مهم نه در شعار بلکه در عمل سرلوحه کار باشد، در فضای وحدت و همدلی و با کمک همه دلسوزان این عرصه می‌توان کارهای بزرگی را رقم زد و آموزش و پرورش هرمزگان را به جایگاه واقعی و شایسته آن ارتقا داد.
مدیرکل جدید آموزش وپرورش هرمزگان اظهارداشت: برای اینکه این مجموعه بزرگ فرهنگی استان در مسیر برنامه‌های خود موفق شود، باید رویکرد برنامه‌های خود را مبتنی بر خردجمعی و حضور فکری و اجرایی صاحب‌نظران، دلسوزان و پیشکسوتان این عرصه قرار دهیم.
بیت الهی ادامه داد: بدون شک آموزش و پرورش رکن اصلی توسعه است و نقش محوری در ارتقای همه شاخص‌ها دارد.

باید در فضای همدلی، روند رشد شاخص‌های آموزش وپرورش را ادامه دهیم
مدیرکل جدید آموزش وپرورش هرمزگان اظهارداشت: برای دستاوردهای آموزش وپرورش در این خطه از میهن اسلامی، زحمات زیادی کشیده شده و با قدردانی از همه تلاش‌ها و اقدام‌های انجام شده در دوره‌های گذشته، باید بکوشیم در فضای آکنده از وحدت و همدلی، با نگرشی نو و تحول گرا، روند رشد شاخص‌ها را ادامه دهیم.

بیت الهی خاطرنشان کرد: نباید چشم خود را بر واقعیت‌ها ببندیم و خدمات گذشته را نادیده بگیریم، چرا که آنچه تاکنون در این مجموعه حاصل شده سرمایه گرانسنگی است که باید در جهت حفظ و ارتقای آن کوشید.

توسعه و تحقق عدالت آموزشی هرمزگان در اولویت دارم

مدیرکل جدید آموزش وپرورش هرمزگان، تلاش در جهت توسعه و تحقق عدالت آموزشی، تکریم شایسته فرهنگیان بویژه بازنشستگان، مشارکت جدی و اثرگذار معلمان در تصمیم گیری‌ها، استفاده از ظرفیت همه نیروهای توانمند و ارج نهادن به استعدادها را به عنوان بخشی از برنامه‌های اصلی خود عنوان کرد.
بیت الهی گفت: به طور قطع استفاده از نیروهای خلاق و دارای مقبولیت باید براساس شایستگی‌های حرفه‌ای و تخصصی و پرهیز از ملاحظات سیاسی و جناحی باشد و معتقدم در امور آموزش وپرورش همدلی، همراهی و مشارکت همگانی و بهره گیری از همه ظرفیت‌های درون و برون سازمانی یک اصل راهبردی است که عمل به آن می‌تواند به نتیجه درخشان برسد.

وی همچنین با تاکید بر استفاده از همه ظرفیت‌ها در جهت رشد و موفقیت آموزش وپرورش بیان داشت: برای رفع چالش‌های فراروی آموزش وپرورش هرمزگان، ارتباط و تعامل مؤثر و سازنده با همه دستگاه‌های اجرایی و مقام‌های استانی بویژه استاندار، مجمع نمایندگان مجلس، امامان جمعه و جماعات، علما، مجمع خیران و همه دلسوزان این عرصه سرلوحه کار است.
این مسؤول فرهنگی گفت: آموزش و پرورش یک نهاد عمومی و متکی بر مشارکت جمعی است و نفی این مهم باعث تضعیف این نهاد و عقب ماندگی آن می‌شود.
بیت اللهی در ادامه با اشاره به اهداف و سیاست‌های اجرایی خود، یادآورشد: برای رسیدن به موفقیت و ارتقای جایگاه آموزش و پرورش هرمزگان با نگاه برنامه محور و بهره گیری از نگرش تیمی، براساس اصل مشورت با نخبگان در چارچوب یک اتاق فکر، بدون کمترین اتلاف وقت، از همین امروز با جدیت کار شروع است و هیچ توجیهی برای فرصت سوزی و اتلاف وقت و منابع قابل قبول نیست.
وی اضافه کرد: به عنوان خادم مردم و امانتدار این مسؤولیت، در مسیر آینده دانش آموزان به عنوان صاحبان اصلی آموزش وپرورش، با هیچ احدی تعارف نخواهم داشت و همه‌ی ظرفیت‌ها باید در خدمت تأمین آینده فرزندان استان باشد.
بیت الهی در پایان با قدردانی از حسن اعتماد مقام عالی وزارت آموزش وپرورش و مسؤولان استانی خاطرنشان کرد: با وجود شرایط سخت ناشی از همه گیری بیماری کرونا، همه توان و تلاش خود را به کار خواهم گرفت تا بتوانم در این جایگاه، مسؤولیت پذیر باشم و با مشارکت همه همکاران و خدمت شبانه روزی به مردم استان، منشأ تحول و کارآمدی آموزش و پرورش باشم.

 شماره خبر : 1236         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.