همکاری ۹۸ درصد مردم هرمزگان در اجرای طرح محددیت های کرونایی پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
قفل اداره مناطق آزاد با شاه کلید "اجرای قانون" باز می شود
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
قصد ایجاد دست انداز در مسیر توسعه گردشگری کیش را نداریم ‌
نشست هم‌اندیشی بورس بین‌الملل مناطق آزاد با حضور سهامداران داخلی برگزار شد
دومین مانور زلزله در جزیره کیش برگزار شد
-سخنگوی دولت دو ماه پیش در سفر به کیش چه گفت ؟
آنچه در نهمین سفر استانی رییس جمهور پزشکیان به استان هرمزگان گذشت ...
جزیره کیش در ایمنی شهری و ارتقای فرهنگ ایمنی پیشتاز است
پس از 10 سال جزیره کیش میزبان رویداد TEDx می شود
مدیریت بحران کیش نیازمند ارتقاء و سرمایه گذاری بیشتری است
بازگشت وسایل نقلیه شارژی به پیست های دوچرخه ؟!
تدوین سند جامع آموزش کیش در دستور کار قرار دارد
پیام مدیرعامل شرکت آب و برق کیش به مناسبت روز آتش‌نشان

  آخرين اخبار
تاریکی در مسیر پیاده روی
قفل اداره مناطق آزاد با شاه کلید "اجرای قانون" باز می شود
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
دوشنبه 14 مهر 1404 - 13 ربیع الثانی 1447 - 6 اکتبر 2025 - شماره 4801( 2185 دوره جدید)
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
قصد ایجاد دست انداز در مسیر توسعه گردشگری کیش را نداریم ‌
نشست هم‌اندیشی بورس بین‌الملل مناطق آزاد با حضور سهامداران داخلی برگزار شد
استفاده بهینه از مصالح نوین در ساخت و ساز های جزیره ی زیبای کیش
دومین مانور زلزله در جزیره کیش برگزار شد
-سخنگوی دولت دو ماه پیش در سفر به کیش چه گفت ؟
  پربيننده ترين اخبار
پس از 10 سال جزیره کیش میزبان رویداد TEDx می شود
مدیریت بحران کیش نیازمند ارتقاء و سرمایه گذاری بیشتری است
بازگشت وسایل نقلیه شارژی به پیست های دوچرخه ؟!
هتل آریا باستان کیش، برنده نخستین نشان «هتل سبز ایران» شد.
پیام مدیرعامل شرکت آب و برق کیش به مناسبت روز آتش‌نشان
چهارشنبه 9 مهر 1404 - 8 ربیع الثانی 1447 - 1 اکتبر 2025 - شماره 4798 ( 2182 دوره جدید)
جزیره کیش در ایمنی شهری و ارتقای فرهنگ ایمنی پیشتاز است
سه شنبه 8 مهر 1404 - 7 ربیع الثانی 1447 - 30 سپتامبر 2025 - شماره 797 4 (2181 دوره جدید)
مشکلات سرویس مدارس
الزام ثبت کد ملی در پذیرش مسافران شناورهای تفریحی کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان عنوان کرد
همکاری ۹۸ درصد مردم هرمزگان در اجرای طرح محددیت های کرونایی

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: خوشبختانه مردم استان همکاری خوبی در اجرای طرح محدودیت هایی کرونایی در استان دارند و براساس پایش های انجام شده میزان مشارکت مردم استان حدود ۹۸ درصد است.

  

سعید ناجی اظهار داشت: لازمه موفقیت در این طرح هم افزایی همه دستگاه ها و مردم است که خوشبختانه شاهد این موضوع در استان هرمزگان هستیم.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای اجرای این طرح تا کنون ( روز دوشنبه) یک هزار و ۷۰۰ دستگاه خودرو از مبادی ورودی هرمزگان برگشت داده شدند و ۵۱ خودرو نیز توسط ماموران انتظامی جریمه شدند.

ناجی بیان داشت: از شهروندان خواستاریم از ترددهای غیر ضروری خودداری کنند و و تمام موارد اعلام شده در اجرای طرح جامع محدودیت‌های کرونایی را رعایت کنند.

این مقام مسوول تصریح کرد: با خاطیان و کسانی که با سهل انگاری خود در رعایت پروتکلهای بهداشتی و اجرای محدودیت های کرونایی، جان دیگران را به خطر می اندازند ، برخورد قانونی صورت می گیرد.

ناجی آخرین آمار فوتی های کرونا در هرمزگان را طبق اعلام مسوولان دانشگاه علوم پزشکی این استان ۸۸۵ نفر اعلام کرد و گفت: برای کاهش هر چه بیشتر مبتلایان و مرگ و میر ناشی از کرونا، خواستار توجه ویژه مردم به رعایت پروتکلهای بهداشتی هستیم تا بتوانیم از این بحران با کمترین آسیب گذر کنیم.

براساس تقسیم بندی جدید انجام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دو شهرستان در استان هرمزگان شامل بندرعباس و کیش در سطح سه هشدار (قرمز) قرار دارند که محدودیت ها در آن از اول آذرماه آغاز و به مدت دو هفته ادامه دارد.

هفت شهر شامل بستک، حاجی آباد، پارسیان، بندرخمیر، رودان، قشم و جزیره هرمز در سطح هشدار ۲ (نارنجی) و ۶ شهر بوموسی، بشاگرد، بندرلنگه، جاسک، سیریک و میناب در سطح هشدار یک (زرد) تقسیم بندی شده اند و براساس محدودیت های مشخص شده در این مناطق باید فعالیت کنند.

براساس تعریف ستاد مقابله با کرونا ، گروه‌ شغلی ۲ عبارت از پاساژها، مراکز خرید و مال ها، تمرین و انجام مسابقات ورزشی، مساجد، مصلی ها، قنادی و شیرینی فروشی ها، آبمیوه و بستنی فروشی ها، مراکز تهیه و طبخ غذا که اگر بیرون بر باشد می‌توانند باز باشند، آرایشگاه‌های مردانه، بازار فروش خوردو، مراکز شماره گذاری اتومبیل، بازار فروش فرش، موکت، فرش ماشینی، اسباب بازی فروشی ها، فروش لوازم خانگی، عمده فروشی‌ها و خرده فروشی ها، خدمات چاپ و دیجیتال، تزئینات داخلی ساختمانی، کادوفروشی ها، پارچه فروشی ها، عکاسی ها، آژانس‌های مشاوره املاک، پرده سراها، فروش مبلمان، کیف و کفش، نوشت افزار، خیاطی و خرازی‌ها و لوازم آرایشی و بهداشتی هستند.

گروه‌ شغلی ۳ شامل دانشگاه ها، مدارس، زبان سراها، آموزشگاه‌های فنی و حرفه ای، کتابخانه ها، استخرهای سرپوشیده، موزه‌ها و موزه باغ ها، سینما و تئاتر، آرایشگاه ها، مساجد و مصلی‌ها و ممنوعیت برگزاری هرگونه آزمون حضوری است.

گروه‌ شغلی ۴ شامل شغل هایی از جمله برگزاری مراسم‌های اجتماعی، فرهنگی، مذهبی و همایش ها، فعالیت باشگاه‌های ورزشی، مدارس شبانه روزی، کافه و قهوه خانه‌هاست.

 

 شماره خبر : 1203         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.