دورزدن معافیت های مالیاتی در مناطق آزاد امری بی معنی است پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
هزینه های بیمارستان کیش
تصمیم بر اساس واقعیت ها یا گزارش آدم های پیرامونی!
عملکرد ما باید در آسایش و رفاه مردم نمود پیدا کند
بر ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مسافران تاکید داریم
آيا دوران مديراني از جنس پورزادي و پورعلی در کیش پايان يافته است!
گام بلند دوومیدانی‌کاران کیش در مسابقات قهرمانی کشوربا هدایت علی خدیور
برگزاری میز خدمت وزارت اقتصاد برای حمایت از کسب و کارها در کیش
بندر عباس شهر من ، قلب من
تردد خودروهای حمل‌ونقل عمومی با پلاک منطقه آزاد تهران مجاز شد
جهش سرمایه‌گذاری و تغییر ریل در حرکت مناطق آزاد
علی واعظ هم راهی بازیهای آسیایی ژاپن می شود
نقش عکاسی در معرفی جزیره کیش
انرژی خورشیدی؛ فرصت مغفول کیش
چه بر سر فوتبال این شهر آوردید!

  آخرين اخبار
هزینه های بیمارستان کیش
تصمیم بر اساس واقعیت ها یا گزارش آدم های پیرامونی!
عملکرد ما باید در آسایش و رفاه مردم نمود پیدا کند
بر ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مسافران تاکید داریم
پنجشنبه 1 مرداد 1405 ، 8 صفر 1448 ، 23 جولای 2026 ، شماره 4955( 2339 دوره جدید)
آيا دوران مديراني از جنس پورزادي و پورعلی در کیش پايان يافته است!
گام بلند دوومیدانی‌کاران کیش در مسابقات قهرمانی کشوربا هدایت علی خدیور
برگزاری میز خدمت وزارت اقتصاد برای حمایت از کسب و کارها در کیش
چهارشنبه 31 تیر 1405 ، 7 صفر 1448 ، 22 جولای 2026 ، شماره 4954( 2338 دوره جدید)
بندر عباس شهر من ، قلب من
  پربيننده ترين اخبار
حسین فروزان گزینه اول دبیری شورایعالی مناطق آزاد
نگاهی حقوقی به ماجرای تردد خودروهای مناطق آزاد
پاسخ به یک پرسش بله عزیزم داریم!
شنبه 27 تیر 1405 ، 3 صفر 1448 ، 18 جولای 2026 ، شماره 4950 ( 2334 دوره جدید)
انرژی خورشیدی؛ فرصت مغفول کیش
چه بر سر فوتبال این شهر آوردید!
بررسی تأسیسات راهبردی آب و برق کیش و تأکید بر پایداری خدمات در جزیره
علت عدم پیشرفت و عدم توسعه میدان گازی کیش ثروت سوزی در دل خلیج فارس ودر مجاورت جزیره کیش
یکشنبه 28 تیر 1405 ، 4 صفر 1448 ، 19 جولای 2026 ، شماره 4951( 2335 دوره جدید)
نقش عکاسی در معرفی جزیره کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

مدیرعامل جامعه بازاریان و بازرگانان کیش :
دورزدن معافیت های مالیاتی در مناطق آزاد امری بی معنی است

رحمان سادات نجفی امکان دور زدن معافیت های مالیاتی با استفاده ازدستگاه های پز در مناطق آزاد را رد کرد.

  

به گزارش اقتصاد کیش، پیرو انتشار خبری در یکی از خبرگزاری ها  درخصوص دورزدن معافیت مالیاتی مناطق آزاد با دستگاه های پوز بانکی، رحمان سادات نجفی مدیرعامل جامعه بازاریان کیش گفت: در جزیره کیش طبق ماده 273 سازمان امورمالیاتی کشور و ماده13قانون چگونگی اداره امور مناطق آزاد فعالیت افراد درمحدوده منطقه آزاد تا 20 سال پس ازاخذ مجوز فعالیت، معاف از مالیات است ، بنابراین دورزدن معافیت های مالیاتی امری بی معنی است.

وی افزود: در مراکز تجاری و بازارهای جزیره کیش فروشگاه ها پس از اخذ مجوز فعالیت اقتصادی، امکان دریافت پایانه های فروشگاهی راخواهند داشت و شعب بانک ها نیز برانجام تراکنش این دستگاه ها در جزیره کیش نظارت دارند.

سادات نجفی افزود: باوجود معافیت مالیاتی 20 ساله در مناطق آزاد، طبق بند "ت" ماده 31 قانون رفع موانع تولید مصوب سال1394 تمامی فعالان اقتصادی برای استفاده از معافیت ها ملزم به ارائه اظهار نامه مالیاتی شدند و این طرح از آغاز سال95 اجرایی شده است. بنابراین تمامی معاملات فعالان اقتصادی جزیره در این اظهارنامه ثبت خواهد شد.

وی که نماینده بند 3 ماده 244 قانون مالیات های مستقیم سازمان امورمالیاتی کشور است، با بیان اینکه درمتن خبر مذکور به استفاده ازدستگاه های پز اخذ شده درمناطق آزاد برای نقل و انتقال وجوه در خارج از این مناطق اشاره شده تاکید کرد: این امر امکان پذیر نیست چراکه فعالان اقتصادی، تجار و بازرگانان کیش به سبب ثبت معاملات خارج ازمحدوه مناطق آزاد درسامانه جامع مالیاتی کشور، ملزم به پرداخت مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده هستند و در این موارد نه تنها از پرداخت مالیات معاف نبوده بلکه امکان گریز از مالیات را هم نخواهند داشت.

سادات نجفی افزود: با توجه به درج اطلاعات خرید و فروش سالیانه دراظهارنامه های مالیاتی کیش، چنانچه این موارد درگزارش ذکر نشود قابل پیگیری خواهد بود.

بر اساس این گزارش برخی ازمدیران شرکت های psp مانند شرکت کارت اعتباری ایران کیش ، سامان کیش ، به پرداخت ملت، پرداخت الکترونیک پارسیان که دراین جزیره فعالیت می کنند نیز درگفتگو با روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزادکیش امکان دور زدن معافیت های مالیاتی با دستگاه های پز را مردود دانستند.

مسئولان این شرکت ها عنوان کردند که همه فعالان اقتصادی و صاحبان صنوف مختلف در سامانه اداره دارایی، اطلاعات واحد صنفی خود را ثبت و سپس شماره پایانه دریافت کرده اند و سالانه اظهارنامه مالیاتی تنظیم و به اداره دارایی تحویل می دهند.

برخی صنوف خاص نیز مانندپزشکان ویا وکلا هم می بایست جهت دریافت مجوز فعالیت درسایت اداره دارایی نام نویسی کرده و کد دریافت کنند.

ضمن اینکه تمامی متقاضیان دریافت دستگاه های پز هنگام مراجعه به شرکت های psp در دو بخش اطلاعات شخصی و صنفی، تعیین هویت می شوند. در این روند نخست ارائه مدارک شخصی ازجمله کارت ملی و شناسنامه فرد و سپس مجوز فعالیت اقتصادی و کد کارگاه الزامی است.

لازم به ذکر است احتمال اینکه شرکت ها و موسسات ثبت شده درجزیره کیش از دستگاه های پز که با ارائه مجوز فعالیت اقتصادی در این منطقه دریافت کرده اند جهت معاملات خوددر سرزمین اصلی استفاده کنند بسیار اندک و درحقیقت صفراست. چراکه هر دستگاه کد شعبه مشخصی داشته و محل اصلی استفاده ازخدمات درجزیره کیش تعیین شده است. حال چنانچه این دستگاه ها بیشتر از چند روز درطول یک ماه ازجزیره خارج شوند به خودی خود ارتباط آن با سیستم ماهواره ای و دسترسی به حساب های بانکی قطع شده و غیر قابل استفاده خواهندبود. بانک ها نیز در روند نظارت بر تراکنش دستگاه های پز، این مهم رامد نظر دارند.

دربازرسی های ماهیانه نیزچنانچه کد شعبه برای هردستگاه پز با اطلاعات محل استقرار آن که در سوابق متقاضی درج شده متفاوت باشد در بخش تغییرآدرس ثبت شده و شرکت های PSP بر انطباق استقراردستگاه پز درمحل اعلام شده نظارت می کنند.

دستگاه های پز درناوگان حمل و نقل عمومی کیش نیز تنها با ارائه معرفی نامه معتبر آژانس ها و کارت تردد به رانندگان تحویل داده می شود و تراکنش ها درجزیره کیش خواهد بود.

 

 شماره خبر : 1196         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.