اعمال محدودیت های جدید برای کنترل شیوع کرونا در کیش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
هزینه های بیمارستان کیش
تصمیم بر اساس واقعیت ها یا گزارش آدم های پیرامونی!
عملکرد ما باید در آسایش و رفاه مردم نمود پیدا کند
بر ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مسافران تاکید داریم
آيا دوران مديراني از جنس پورزادي و پورعلی در کیش پايان يافته است!
گام بلند دوومیدانی‌کاران کیش در مسابقات قهرمانی کشوربا هدایت علی خدیور
برگزاری میز خدمت وزارت اقتصاد برای حمایت از کسب و کارها در کیش
بندر عباس شهر من ، قلب من
تردد خودروهای حمل‌ونقل عمومی با پلاک منطقه آزاد تهران مجاز شد
جهش سرمایه‌گذاری و تغییر ریل در حرکت مناطق آزاد
علی واعظ هم راهی بازیهای آسیایی ژاپن می شود
نقش عکاسی در معرفی جزیره کیش
انرژی خورشیدی؛ فرصت مغفول کیش
چه بر سر فوتبال این شهر آوردید!

  آخرين اخبار
هزینه های بیمارستان کیش
تصمیم بر اساس واقعیت ها یا گزارش آدم های پیرامونی!
عملکرد ما باید در آسایش و رفاه مردم نمود پیدا کند
بر ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مسافران تاکید داریم
پنجشنبه 1 مرداد 1405 ، 8 صفر 1448 ، 23 جولای 2026 ، شماره 4955( 2339 دوره جدید)
آيا دوران مديراني از جنس پورزادي و پورعلی در کیش پايان يافته است!
گام بلند دوومیدانی‌کاران کیش در مسابقات قهرمانی کشوربا هدایت علی خدیور
برگزاری میز خدمت وزارت اقتصاد برای حمایت از کسب و کارها در کیش
چهارشنبه 31 تیر 1405 ، 7 صفر 1448 ، 22 جولای 2026 ، شماره 4954( 2338 دوره جدید)
بندر عباس شهر من ، قلب من
  پربيننده ترين اخبار
حسین فروزان گزینه اول دبیری شورایعالی مناطق آزاد
نگاهی حقوقی به ماجرای تردد خودروهای مناطق آزاد
پاسخ به یک پرسش بله عزیزم داریم!
شنبه 27 تیر 1405 ، 3 صفر 1448 ، 18 جولای 2026 ، شماره 4950 ( 2334 دوره جدید)
انرژی خورشیدی؛ فرصت مغفول کیش
بررسی تأسیسات راهبردی آب و برق کیش و تأکید بر پایداری خدمات در جزیره
چه بر سر فوتبال این شهر آوردید!
علت عدم پیشرفت و عدم توسعه میدان گازی کیش ثروت سوزی در دل خلیج فارس ودر مجاورت جزیره کیش
یکشنبه 28 تیر 1405 ، 4 صفر 1448 ، 19 جولای 2026 ، شماره 4951( 2335 دوره جدید)
نقش عکاسی در معرفی جزیره کیش
سه شنبه 30 تیر 1405 ، 6 صفر 1448 ، 21 جولای 2026 ، شماره 4953( 2337 دوره جدید)
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

سخنگوی شورای سلامت کیش اعلام کرد
اعمال محدودیت های جدید برای کنترل شیوع کرونا در کیش

سخنگوی شورای سلامت کیش از ایجاد تعادل میان تاب آوری اقتصادی و سلامت اقشار مختلف جامعه و تقویت نظارت حداکثری بر رعایت پروتکل های بهداشتی در تمام صنوف و مراکز گردشگری جزیره کیش خبر داد

  


به گزارش اقتصاد  کیش، محمدرضا رضانیا رئیس مرکز توسعه سلامت و سخنگوی شورای سلامت کیش در بیست و نهمین جلسه شورای سلامت کیش که در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد، بر ضروت کاهش پذیرش 50 درصدی "پلاژها و پارک های آبی" جزیره کیش تاکید داشت و گفت: تا اطلاع ثانوی این مصوبه به قوت خود باقی است و نظارت با جدیت تمام از سوی جامعه هتل داران در حوزه فعالیت "کلوپ های تفریحات دریایی و غواصی" ادامه خواهد داشت.

وی اظهار داشت: حراست فیزیکی سازمان منطقه آزاد کیش، نیروی انتظامی ویژه کیش و جمعیت هلال احمر با نظارت دقیق بر اجرای ضوابط بهداشتی ابلاغ شده از سوی شورای سلامت کیش در اماکن تفریحی "پارک های ساحلی، اسکله تفریحی و کشتی یونانی"، موجب کنترل گسترش شیوع ویروس کرونا میان مردم جزیره کیش خواهد شد.

وی تصریح کرد: لازمه تحقق این امر مهم؛ مشارکت تمام دستگاه های اجرایی مستقر در این منطقه و همکاری ساکنین کیش است تا نسبت به تقویت تاب آوری اقتصادی و سلامت عموم مردم جامعه، گام های موثر و تاثیر گذاری برای ریشه کن شدن این ویروس آسیب زا در سطح جامعه برداشته شود.

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش در حاشیه این جلسه همچنین به نظارت های دقیق بر اجرای ضوابط بهداشتی در سواحل کیش اشاره داشت و گفت: در ارزیابی های انجام شده در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی در نقاط مختلف این منطقه؛ نتایج نشان دهنده بیانگر این موضوع است که مردم در سواحل 20درصد و داخل شهر تا 95 درصد نکات بهداشتی و حفظ فاصله گذاری اجتماعی را رعایت می کنند.

محمدرضا رضانیا، یکی از دغدغه های اصلی شورای سلامت کیش را تعادل میان حفظ سلامت و معیشت مردم عنوان کرد و افزود: در صورتی که صنوف مختلف و مردم نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی بی توجهی کنند، اعمال محدودیت خواهد شد و با افراد متخلف برخورد قانونی می شود.

سعید پورعلی دبیر شورای سلامت کیش نیز بر لزوم اهمیت اقناع سازی در روند نظارت با ارائه اطلاعات مثبت که می تواند تاثیر مهمی بر تحرک پذیری حفظ سرمایه های انسانی به دنبال داشته باشد، تاکید کرد و گفت: با همکاری تمام دستگاه های مستقر در این منطقه می توانیم نسبت به حفظ و ارتقای فعالیت های اقتصادی و گردشگری و همچنین تقویت تاب آوری کادر درمان جزیره کیش اقدام کنیم. 

 وی در رابطه با رویکرد محل محور با ظرفیت های مساجد و بسیجیان برای مقابله با گسترش بیماری کرونا و نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی اظهار داشت: تقویت آموزش های همگانی جهت آگاهی بخشی از خطرات ناشی از شیوع ویروس کووید19 در سطح جزیره کیش، "سفارش محتوا سازی برای شبکه های اجتماعی و شنیدن یک صدای واحد از سوی سخنگوی شورای سلامت کیش" موجب کنترل این بیماری و حفظ آرامش و امنیت اجتماعی خواهد شد.

شایان ذکر است اعمال محدودیت های قبلی که در بیست و هشتمین جلسه شورای سلامت مشخص شده بود؛ کمیته ای به منظور بررسی محدودیت ها تشکیل شده و در اسرع وقت نتایج آن اطلاع رسانی خواهد شد.

 شماره خبر : 1124         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.