اجرای طرح مسکن ملی در جزیره کیش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
هزینه های بیمارستان کیش
تصمیم بر اساس واقعیت ها یا گزارش آدم های پیرامونی!
عملکرد ما باید در آسایش و رفاه مردم نمود پیدا کند
بر ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مسافران تاکید داریم
آيا دوران مديراني از جنس پورزادي و پورعلی در کیش پايان يافته است!
گام بلند دوومیدانی‌کاران کیش در مسابقات قهرمانی کشوربا هدایت علی خدیور
برگزاری میز خدمت وزارت اقتصاد برای حمایت از کسب و کارها در کیش
بندر عباس شهر من ، قلب من
تردد خودروهای حمل‌ونقل عمومی با پلاک منطقه آزاد تهران مجاز شد
جهش سرمایه‌گذاری و تغییر ریل در حرکت مناطق آزاد
علی واعظ هم راهی بازیهای آسیایی ژاپن می شود
نقش عکاسی در معرفی جزیره کیش
انرژی خورشیدی؛ فرصت مغفول کیش
چه بر سر فوتبال این شهر آوردید!

  آخرين اخبار
هزینه های بیمارستان کیش
تصمیم بر اساس واقعیت ها یا گزارش آدم های پیرامونی!
عملکرد ما باید در آسایش و رفاه مردم نمود پیدا کند
بر ارتقاء کیفیت خدمات و افزایش رضایتمندی مسافران تاکید داریم
پنجشنبه 1 مرداد 1405 ، 8 صفر 1448 ، 23 جولای 2026 ، شماره 4955( 2339 دوره جدید)
آيا دوران مديراني از جنس پورزادي و پورعلی در کیش پايان يافته است!
گام بلند دوومیدانی‌کاران کیش در مسابقات قهرمانی کشوربا هدایت علی خدیور
برگزاری میز خدمت وزارت اقتصاد برای حمایت از کسب و کارها در کیش
چهارشنبه 31 تیر 1405 ، 7 صفر 1448 ، 22 جولای 2026 ، شماره 4954( 2338 دوره جدید)
بندر عباس شهر من ، قلب من
  پربيننده ترين اخبار
حسین فروزان گزینه اول دبیری شورایعالی مناطق آزاد
نگاهی حقوقی به ماجرای تردد خودروهای مناطق آزاد
پاسخ به یک پرسش بله عزیزم داریم!
شنبه 27 تیر 1405 ، 3 صفر 1448 ، 18 جولای 2026 ، شماره 4950 ( 2334 دوره جدید)
انرژی خورشیدی؛ فرصت مغفول کیش
بررسی تأسیسات راهبردی آب و برق کیش و تأکید بر پایداری خدمات در جزیره
چه بر سر فوتبال این شهر آوردید!
علت عدم پیشرفت و عدم توسعه میدان گازی کیش ثروت سوزی در دل خلیج فارس ودر مجاورت جزیره کیش
یکشنبه 28 تیر 1405 ، 4 صفر 1448 ، 19 جولای 2026 ، شماره 4951( 2335 دوره جدید)
نقش عکاسی در معرفی جزیره کیش
سه شنبه 30 تیر 1405 ، 6 صفر 1448 ، 21 جولای 2026 ، شماره 4953( 2337 دوره جدید)
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد کیش خبر داد ؛
اجرای طرح مسکن ملی در جزیره کیش

سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد کیش از اجرای طرح مسکن ملی در کیش خبر داد و گفت: کارمندان و اقشار متوسط جزیره کیش درقالب این طرح صاحبخانه خواهند شد.

  


ناصر آخوندي به جهش قابل توجه قيمت خريد و فروش  مسكن در يك سال گذشته در کشور اشاره كرد و گفت: منطقه آزاد کیش  نيز متاثر از تحولات اقتصادي كشور است.

وي افزود: فاكتورهاي تاثيرگذار در قيمت مسكن در جزيره كيش بین ۳۰ تا ۳۵ درصد بالاتر از كشور است.

سرپرست معاونت اقتصادي و سرمايه گذاري منطقه آزاد کیش با اشاره به بافت فرسوده كيش، گفت: طرح جامع نوسازي بافت فرسوده كيش توسط مشاور طرح آماده شده است و اميدواريم به زودي عملياتي شود.

ناصر آخوندي گفت: سازمان منطقه آزاد كيش براساس برنامه ريزي هاي انجام شده برای بومیان جزيره كيش زمین و پروانه ساخت با نرخ مصوب برای ساخت مسکن مناسب با بیش از ۷۰ تا 90 متر در نظر گرفته است.

وي گفت: تفاهم نامه اي بين دبيرخانه مناطق آزاد و وزارت مسكن و شهرسازي امضا شده است تا در مرحله اول براي بوميان و اقشار متوسط جزيره كيش مسكن ملي ساخته شود.

وي با اشاره به نهايي شدن اين طرح گفت: زمين ها، تراكم ساخت و تعداد واحدهاي پيش بيني شده در اين طرح مشخص شده است و براساس شرايط مسكن ملي به اقشار مختلف واگذار خواهد شد.

سرپرست معاونت اقتصادي و سرمايه گذاري منطقه آزاد کیش گفت: كارمندان، اقشار متوسط ، نهادها و ارگان ها درطرح واگذاري مسكن ملي قرار دارند.

 

آخوندي در خصوص ارزش گذاري مسكن دركيش، گفت: ارزش گذاري مسكن توسط كارشناس رسمي دادگستري تعيين مي شود و با افزايش و يا كاهش نرخ تورم و نرخ ارز و نقدينگي در كشور اين نرخ متغير است. 

وي گفت: براساس شاخص هاي اثرگذار بر قيمت مسكن و زمين در كشور ، افزايش نرخ در مناطق آزاد خيلي كمتر از ديگر مناطق كشور است.

آخوندي سهم سازمان منطقه آزاد كيش در قيمت مسكن را در حد 10 درصد بيان كرد و گفت: 90 درصد قيمت مسكن در كيش ناشي از قيمت مصالح و تجهيزات بكار رفته در ساختمان هاست.

ناصر آخوندي افزود: 85 درصد اقتصاد كيش وابسته به گردشگري است و برهمين اساس در كيش بيشتر بايد به ساخت هتلها و فضاهاي گردشگري توجه شود.

وي در خصوص تعداد دفاتر مشاور املاك در كيش گفت، گفت: براي اولين بار در سال 98 تعدادي نام نويسي شد و در حد 50 نفر نيز قبول شدند.

آخوندي با اشاره به تعداد زياد متقاضي دريافت مجوز مشاور املاك گفت: براساس برنامه ريزي ها با همكاري اتحاديه املاك در آينده نزديك فراخوان نام نويسي براي ارائه مجوز مشاور املاك خواهيم داشت.

سرپرست معاونت اقتصادي و سرمايه گذاري در خصوص نرخ كميسيون دفاتر مشاور املاك گفت: اصلاح نرخ كميسيون هاي دفاتر مشاور املاك و وديعه مسكن در دستور كار اين معاونت است.

 


 شماره خبر : 1081         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.