برگزاری سمپوزیوم ماشه گامی در راستای تحول در فضای شهری کیش است. پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
قفل اداره مناطق آزاد با شاه کلید "اجرای قانون" باز می شود
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
قصد ایجاد دست انداز در مسیر توسعه گردشگری کیش را نداریم ‌
نشست هم‌اندیشی بورس بین‌الملل مناطق آزاد با حضور سهامداران داخلی برگزار شد
دومین مانور زلزله در جزیره کیش برگزار شد
-سخنگوی دولت دو ماه پیش در سفر به کیش چه گفت ؟
آنچه در نهمین سفر استانی رییس جمهور پزشکیان به استان هرمزگان گذشت ...
جزیره کیش در ایمنی شهری و ارتقای فرهنگ ایمنی پیشتاز است
پس از 10 سال جزیره کیش میزبان رویداد TEDx می شود
مدیریت بحران کیش نیازمند ارتقاء و سرمایه گذاری بیشتری است
بازگشت وسایل نقلیه شارژی به پیست های دوچرخه ؟!
تدوین سند جامع آموزش کیش در دستور کار قرار دارد
پیام مدیرعامل شرکت آب و برق کیش به مناسبت روز آتش‌نشان

  آخرين اخبار
تاریکی در مسیر پیاده روی
قفل اداره مناطق آزاد با شاه کلید "اجرای قانون" باز می شود
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
دوشنبه 14 مهر 1404 - 13 ربیع الثانی 1447 - 6 اکتبر 2025 - شماره 4801( 2185 دوره جدید)
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
قصد ایجاد دست انداز در مسیر توسعه گردشگری کیش را نداریم ‌
نشست هم‌اندیشی بورس بین‌الملل مناطق آزاد با حضور سهامداران داخلی برگزار شد
استفاده بهینه از مصالح نوین در ساخت و ساز های جزیره ی زیبای کیش
دومین مانور زلزله در جزیره کیش برگزار شد
-سخنگوی دولت دو ماه پیش در سفر به کیش چه گفت ؟
  پربيننده ترين اخبار
پس از 10 سال جزیره کیش میزبان رویداد TEDx می شود
مدیریت بحران کیش نیازمند ارتقاء و سرمایه گذاری بیشتری است
بازگشت وسایل نقلیه شارژی به پیست های دوچرخه ؟!
پیام مدیرعامل شرکت آب و برق کیش به مناسبت روز آتش‌نشان
هتل آریا باستان کیش، برنده نخستین نشان «هتل سبز ایران» شد.
چهارشنبه 9 مهر 1404 - 8 ربیع الثانی 1447 - 1 اکتبر 2025 - شماره 4798 ( 2182 دوره جدید)
جزیره کیش در ایمنی شهری و ارتقای فرهنگ ایمنی پیشتاز است
سه شنبه 8 مهر 1404 - 7 ربیع الثانی 1447 - 30 سپتامبر 2025 - شماره 797 4 (2181 دوره جدید)
مشکلات سرویس مدارس
الزام ثبت کد ملی در پذیرش مسافران شناورهای تفریحی کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش در مراسم بررسی ایده های ارائه شده به سمپوزیوم ماشه :
برگزاری سمپوزیوم ماشه گامی در راستای تحول در فضای شهری کیش است.

مهندس ابوالفضل طیبی مدیر عامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش برگزاری سمپوزیوم های هنری در جزیره کیش را گامی در جهت استفاده ازظرفیت های هنری برای ارائه ایده های جدید در راستای ایجاد تحول در فضای شهری کیش عنوان کرد.

  

به گزارش اقتصاد کیش به نقل از  روابط عمومی شرکت عمران، آب و خدمات کیش، سمپوزیوم ایده طراحی ماشه در تیرماه سال جاری با با برگزاری نشستی در شرکت عمران، آب و خدمات کیش کار خودرا آغاز کرد.

در این نشست جمعی از هنرمندان مجسمه ساز کشورمان با حضورمهندس  ابوالفضل طیبی مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش  ، معاونان و مدیران حوزه های شهری و فنی و عمرانی شرکت عمران، آب و خدمات کیش در خصوص خلق اثری فاخر در منطقه ماشه که به لحاظ فرهنگی وتاریخی از نقاط ارزشمند جزیره کیش است به بحث وتبادل نظر پرداختند.

پس از این نشست و بازدید هنرمندان از جزیره کیش و منطقه ماشه ، هنرمندان در فرصتی دوماهه به خلق ایده های خود پرداختند که ضمن تناسب با شرایط اقلیمی جزیره کیش متناسب با ماهیت گردشگری این منطقه آزاد کشور نیز باشد.

 این ایده ها  که طی روزهای  ۲۶ و۲۷ مهر در گردهمایی هنرمندان در جزیره کیش که با حضور مدیرعامل ، معاونان و مدیران شرکت عمران، آب و خدمات کیش، مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزادکیش  وجمعی از مدیر ان سازمان منطقه ازاد کیش  برگزار می شود  ارائه و توسط داوران ارزیابی می شوند تا در پایان سه اثر برتر انتخاب و معرفی شوند.

در این مراسم مهندس  ابوالفضل طیبی مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش با بیان اینکه در سه ماه گذشته بیش از ۹۰ درصد از المانهای جزیره بازسازی وبهسازی شده اند گفت: در کنار رسیدگی به المانهای جزیره، ایجاد جاذبه های جدید شهری به عنوان یکی از برنامه های اصلی شرکت عمران، آب وخدمات کیش در مسیر تحول فضای شهری مد نظر قرار گرفته و اجرایی شده است.

وی در ادامه با اشاره به سمپوزیوم هفت سنگ به عنوان یکی از برنامه های دستیابی به تحول در فضای شهری کیش اظهار داشت: سمپوزیوم هفت سنگ که در هفته گذشته به پایان رسید رویدادی هنری با نتیجه ای  درخشان برای جزیره کیش  بود که طی آن هنرمندان با کمترین هزینه آثار ارزشمندی برای جزیره کیش خلق کردند و دیدن این آثار در طول سالیان سال  برای هر بیننده ای تحسین بر انگیز خواهد بود.

مهندس طیبی افزود:سمپوزیوم ایده ماشه به لحاظ موقعیت تاریخی منطقه ماشه از اهمیت بسیار زیادی برای جزیره کیش برخوردار است و بعد فرهنگی و مذهبی این منطقه به دلیل وجود مسجد ماشه که مامن مناجات صیادان و ساکنان کیش بوده و دارای قدمت بسیاری است مارا برآن داشت در این منطقه اثری فاخر توسط هنرمندان خوب مجسمه ساز کشور ساخته شود.

وی تصریح کرد: ایده هایی که در این سمپوزیوم ارائه شده به لحاظ هنری و زیبایی آثار شاخصی هستند که بیانگر حساسیت ونگاه ویژه سازمان منطقه آزاد  کیش به حفظ و تقویت جاذبه های تاریخی بر بستر هنرفاخر در این جزیره است.

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش در ادامه به تلاشهای این شرکت در طرح آزادسازی سواحل اشاره و تاکید کرد : علاوه بر تحول در فضای شهری ، اجرای همزمان طرح مدیریت و آزادسازی سواحل کیش اگرچه کار بسیار دشواری بود اما به همت تیم پرتلاش این شرکت سرمایه ای با ارزش بسیار زیاد به جزیره کیش وشهروندانش بازگشت و بیش از ۳۸۸ هزار مترمربع از سواحل کیش آزاد و در دسترس عموم مردم قرار گرفت.

وی در پایان سخنانش از برگزاری نشست هایی مشترک بین فعالان هنر مجسمه سازی و هنرمندان با تیم های امورشهری و فنی وعمرانی شرکت عمران،آب و خدمات کیش به منظور ایجاد تنوع و توسعه در منظر شهری جزیره خبر داد.

گفتنی است در سمپوزیوم ایده ماشه ۱۳ هنرمند ۹ ایده ارائه کرده اند که توسط مجید ملانوروزی ، پوریا جهانشاد، مهردادایروانیان و حمید سوری داوری می شوند.

 شماره خبر : 1001         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.