توسعه ایران بدون تمرکز بر مناطق آزاد محقق نمی‌شود پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  

  خبرهای برگزيده
کیش در مسیر اقتصاد هنر
بلندگوی قدرت یا ابزار اصلاح جامعه؟
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
تجلیل از مهدی نوری رئیس بانک سینا کیش در گردهمایی روسای موفق شعب بانک ‌سینا در کشور
شروع خوبی بود
ارتقاء خدمات مسافری دریایی و تقویت زیرساخت‌های پشتیبانی در دستور کار است
جزیره کیش سکویی مؤثر برای بازنمایی سینمای ایران
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
زیر ساخت های لازم برای افزایش اقامت هموطنان در کیش فراهم است
مصیب شیرانی و محمد چگینی از معاون اول رئیس جمهور جایزه گرفتند
"اعتراض "فرصتی برای گفتگو و اصلاح
پیوند دریا، مرجان و دانش بومی در تاب‌آوری جزیره‌ای
توسعه کیش؛ از پروژه‌محوری تا کیفیت‌محوری

  آخرين اخبار
کیش در مسیر اقتصاد هنر
بلندگوی قدرت یا ابزار اصلاح جامعه؟
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
یکشنبه 19 بهمن 1404 - 19 شعبان 1447 - 8 فوریه 2026 - شماره 4883 ( 2267 دوره جدید)
تجلیل از مهدی نوری رئیس بانک سینا کیش در گردهمایی روسای موفق شعب بانک ‌سینا در کشور
شروع خوبی بود
ارتقاء خدمات مسافری دریایی و تقویت زیرساخت‌های پشتیبانی در دستور کار است
جزیره کیش سکویی مؤثر برای بازنمایی سینمای ایران
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
  پربيننده ترين اخبار
دوشنبه 13 بهمن 1404 - 13 شعبان 1447 - 2 فوریه 2026 - شماره 4880( 2264 دوره جدید)
مسئولیت پذیری لازمه توسعه جامعه
زنگ انقلاب در کیش
تقویت جایگاه جوامع صنفی در کیش یعنی افزایش اقتدار سازمان منطقه آزاد کیش
ارزش و اهمیت مدیریت حضوری و میدانی در کیش
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
"کارت شغل برای شاغلین جزیره کیش"،صادر می شود
سه شنبه 14 بهمن 1404 - 14 شعبان 1447 - 3 فوریه 2026 - شماره 4881 (2265 دوره جدید)
پیوند دریا، مرجان و دانش بومی در تاب‌آوری جزیره‌ای
لزوم نظارت بیشتر بر پخت و عرضه نان در کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

وزیر اقتصاد در نشست فعالان اقتصادی :
توسعه ایران بدون تمرکز بر مناطق آزاد محقق نمی‌شود

وزیر امور اقتصادی و دارایی، در جلسه‌ای با فعالان اقتصادی چابهار و نمایندگان مردم سیستان در مجلس، بر ضرورت توسعه مناطق آزاد، جذب سرمایه‌گذاری و رفع موانع تولید تأکید کرد و با اشاره به استراتژی سه‌محوری صادرات، مشارکت بخش خصوصی و توسعه مناطق آزاد، از تشکیل ستاد توسعه استانی و استفاده از ظرفیت‌های مولدسازی دارایی‌ها برای تأمین مالی پروژه‌های عمرانی خبر داد.

  

به گزارش  اقتصاد  سیدعلی مدنی‌زاده، در جریان سفر به استان سیستان و بلوچستان در نشستی با فعالان اقتصادی چابهار و نمایندگان مجلس این استان به تشریح برنامه‌های وزارت اقتصاد برای توسعه اقتصادی منطقه پرداخت.

مدنی‌زاده با تأکید بر اهمیت توسعه مناطق آزاد به‌عنوان کانال اصلی پیشرفت اقتصادی ایران، اظهار داشت: توسعه ایران بدون تمرکز بر مناطق آزاد محقق نمی‌شود. این موضوع نیازمند اصلاح قوانین و آیین‌نامه‌ها و تصویب مصوبات جدید است که در دستور کار قرار گرفته است.

وی، استراتژی توسعه سرمایه‌گذاری را در سه محور اصلی صادرات، بهره‌مندی از بخش خصوصی و توسعه مناطق آزاد تعریف کرد و افزود: برای تحقق این استراتژی، ابزارهایی نظیر تسهیل تأمین مالی از نظام بانکی، جذب سرمایه‌گذاری خارجی، تسهیل صدور مجوزها، رفع موانع قانونی، روان‌سازی تجارت آزاد و تخصیص ارز در اولویت قرار دارد.

وزیر اقتصاد، از تشکیل ستاد توسعه استانی خبر داد که با هدف رفع موانع تولید و توسعه در کنار استانداران و مدیران کل استانی فعالیت خواهد کرد.

مدنی‌زاده همچنین بر اهمیت مشارکت عمومی-خصوصی تأکید کرد و گفت: دولت دارایی‌های عظیمی دارد که می‌تواند با واگذاری بهره‌برداری به بخش خصوصی، زمینه‌ساز یک بازی برد-برد باشد. این موضوع در قالب مولدسازی دارایی‌ها در وزارت اقتصاد دنبال می‌شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان، پیشنهاد استفاده از دارایی‌های دولتی حتی خارج از این استان، مانند زمین‌های دولتی در تهران، برای تأمین مالی پروژه‌های عمرانی منطقه را مطرح کرد.

وزیر اقتصاد همچنین بر انتشار اوراق ارزی برای سرمایه‌گذاری‌های صادرات‌محور با نرخ سود پایین تأکید کرد و آن را محرکی برای تولید و سرمایه‌گذاری دانست.

وی با اشاره به اهمیت پیوست‌های فرهنگی و اجتماعی در توسعه سریع مناطق، خواستار توجه به اشتغال منطقه‌ای و مشارکت مردم محلی شد تا از مشکلات میان‌مدت جلوگیری شود.

وی همچنین نقش دانشگاه‌ها را در اتصال دانش به تولید و تقویت سرمایه انسانی حیاتی دانست و از کیفیت دانشگاه‌های چابهار و زاهدان ابراز خرسندی کرد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در پایان با تأکید بر ضرورت ترسیم آینده چابهار برای سرمایه‌گذاران، پیشنهاد برگزاری همایشی در تهران با حضور تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران بزرگ را مطرح کرد تا با ارائه چشم‌انداز توسعه‌ای به سرمایه‌گذاری در این منطقه ترغیب شوند.

مدنی‌زاده ابراز امیدواری کرد که در جلسه بعدی، حداقل نیمی از مصوبات این نشست اجرایی شده باشد.

 


 شماره خبر : 8633         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.