بررسی وعده های معاون اول پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  

  خبرهای برگزيده
کیش در مسیر اقتصاد هنر
بلندگوی قدرت یا ابزار اصلاح جامعه؟
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
تجلیل از مهدی نوری رئیس بانک سینا کیش در گردهمایی روسای موفق شعب بانک ‌سینا در کشور
شروع خوبی بود
ارتقاء خدمات مسافری دریایی و تقویت زیرساخت‌های پشتیبانی در دستور کار است
جزیره کیش سکویی مؤثر برای بازنمایی سینمای ایران
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
زیر ساخت های لازم برای افزایش اقامت هموطنان در کیش فراهم است
مصیب شیرانی و محمد چگینی از معاون اول رئیس جمهور جایزه گرفتند
"اعتراض "فرصتی برای گفتگو و اصلاح
پیوند دریا، مرجان و دانش بومی در تاب‌آوری جزیره‌ای
توسعه کیش؛ از پروژه‌محوری تا کیفیت‌محوری

  آخرين اخبار
کیش در مسیر اقتصاد هنر
بلندگوی قدرت یا ابزار اصلاح جامعه؟
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
یکشنبه 19 بهمن 1404 - 19 شعبان 1447 - 8 فوریه 2026 - شماره 4883 ( 2267 دوره جدید)
تجلیل از مهدی نوری رئیس بانک سینا کیش در گردهمایی روسای موفق شعب بانک ‌سینا در کشور
شروع خوبی بود
ارتقاء خدمات مسافری دریایی و تقویت زیرساخت‌های پشتیبانی در دستور کار است
جزیره کیش سکویی مؤثر برای بازنمایی سینمای ایران
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
  پربيننده ترين اخبار
دوشنبه 13 بهمن 1404 - 13 شعبان 1447 - 2 فوریه 2026 - شماره 4880( 2264 دوره جدید)
مسئولیت پذیری لازمه توسعه جامعه
زنگ انقلاب در کیش
تقویت جایگاه جوامع صنفی در کیش یعنی افزایش اقتدار سازمان منطقه آزاد کیش
ارزش و اهمیت مدیریت حضوری و میدانی در کیش
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
"کارت شغل برای شاغلین جزیره کیش"،صادر می شود
سه شنبه 14 بهمن 1404 - 14 شعبان 1447 - 3 فوریه 2026 - شماره 4881 (2265 دوره جدید)
پیوند دریا، مرجان و دانش بومی در تاب‌آوری جزیره‌ای
"اعتراض "فرصتی برای گفتگو و اصلاح
لزوم نظارت بیشتر بر پخت و عرضه نان در کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

بررسی وعده های معاون اول

اصل خبر که در تاریخ 8 فروردین سال جاری توسط سازمان منطقه آزاد کیش به نقل از مدیر عامل محترم سازمان منتشر گردیده است بشرح ذیل عینا باز نشر میگردد

  

قول معاون اول رئیس‌جمهور برای پیگیری مطالبات کیش؛ نوید تحولات در سه ماه آینده

محمد کبیری، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از حمایت قاطع و قول مساعد معاون اول رئیس‌جمهور برای پیگیری و حل مسائل کلیدی این منطقه خبر داد و ابراز امیدواری کرد که در سه ماه آینده، بخشی از این مطالبات به نتیجه برسد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش، کبیری روز جمعه ۸ فروردین، پس از بدرقه دکتر محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، در فرودگاه بین‌المللی کیش اظهار کرد: «هدف ما از دعوت مقامات ارشد کشور به جزیره، این است که به‌صورت میدانی و بدون واسطه در جریان دغدغه‌های فعالان اقتصادی، کارآفرینان و ساکنان منطقه قرار گیرند. این نگاه واقع‌گرایانه، کلید حل مسائل پیچیده کیش است.»

وی با اشاره به حضور مستمر مقامات عالی‌رتبه در ماه‌های اخیر و همچنین سفر سه‌روزه دکتر عارف به کیش افزود: «شنیدن مستقیم صدای سرمایه‌گذاران و مردم توسط معاون اول رئیس‌جمهور، نشانه‌ای از عزم دولت برای بازگشت نقش پیشران کیش در اقتصاد ملی است.»

مدیرعامل منطقه آزاد کیش درباره محتوای جلسات برگزار شده با معاون اول رئیس‌جمهور گفت: «در این دیدارها، محورهایی مانند بازگشت معافیت‌های مالیاتی، توسعه درآمدهای پایدار، تقویت زیرساخت‌ها، ارتقاء خدمات رفاهی، و همچنین تسهیل در تعاملات میان سازمان منطقه آزاد کیش و وزارتخانه‌های مرتبط مطرح شد.»

کبیری با بیان اینکه ۱۱ مطالبه مشخص و ساختاری در قالب بسته‌ای مدون به معاون اول رئیس‌جمهور ارائه شده است، خاطرنشان کرد: «دو محور مربوط به اصلاحات قانونی نیازمند طرح در مجلس شورای اسلامی است و ۹ محور دیگر در حیطه وظایف دولت و دستگاه‌های اجرایی قرار دارد. دکتر عارف ضمن اعلام حمایت، پیگیری این موارد را با جدیت در دستور کار خود قرار داده‌اند.»

او با ابراز اطمینان نسبت به شناخت عمیق و رویکرد عملگرایانه معاون اول رئیس‌جمهور، ادامه داد: «حضور ایشان در رأس کمیسیون‌های اقتصادی دولت و تسلطشان بر روندهای سیاست‌گذاری اقتصادی، پشتوانه‌ای مهم برای تحقق مطالبات کیش است. از این‌رو معتقدم این سفر می‌تواند نقطه عطفی در مسیر تحول و توسعه جزیره باشد.»

مدیرعامل منطقه آزاد کیش در پایان تأکید کرد: «با روحیه تعامل‌گرایانه‌ای که از ایشان شاهد بودیم، انتظار داریم در فصل پیش رو، نتایج ملموسی از این سفر حاصل شود. حمایت از طرح‌های نوآورانه تأمین مالی، تسریع در اجرای برنامه‌های توسعه‌ای و بازگشت جایگاه پیشروی کیش در اقتصاد کشور، بخشی از این چشم‌انداز خواهد بود.»

=بررسی موضوع  وضعیت تحقق وعده های معاون محترم اول  رئیس جمهور در سفر به کیش را در شماره های آتی بررسی خواهیم کرد .

 


 شماره خبر : 8584         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.