نظارت حداکثری بر رعایت پروتکل های بهداشتی در فرودگاه بین المللی کیش پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
آغاز دومین همایش بین المللی "هتل داری در هزاره سوم" در جزیره کیش
آغاز طرح خروج خودروهای فرسوده از جزیره کیش
موزه هنر کیش با هدف معرفی آثار فاخر تاریخی و هنری ایران و جهان راه‌اندازی شده است
توسعه رویدادهای دو و میدانی با محوریت مناطق آزاد کشور
قفل اداره مناطق آزاد با شاه کلید "اجرای قانون" باز می شود
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
قصد ایجاد دست انداز در مسیر توسعه گردشگری کیش را نداریم ‌
نشست هم‌اندیشی بورس بین‌الملل مناطق آزاد با حضور سهامداران داخلی برگزار شد
دومین مانور زلزله در جزیره کیش برگزار شد
-سخنگوی دولت دو ماه پیش در سفر به کیش چه گفت ؟
آنچه در نهمین سفر استانی رییس جمهور پزشکیان به استان هرمزگان گذشت ...
جزیره کیش در ایمنی شهری و ارتقای فرهنگ ایمنی پیشتاز است
پس از 10 سال جزیره کیش میزبان رویداد TEDx می شود

  آخرين اخبار
آغاز دومین همایش بین المللی "هتل داری در هزاره سوم" در جزیره کیش
آغاز طرح خروج خودروهای فرسوده از جزیره کیش
موزه هنر کیش با هدف معرفی آثار فاخر تاریخی و هنری ایران و جهان راه‌اندازی شده است
توسعه رویدادهای دو و میدانی با محوریت مناطق آزاد کشور
سه شنبه 15 مهر 1404 - 14 ربیع الثانی 1447 - 7 اکتبر 2025 - شماره 4802 ( 2186 دوره جدید)
تاریکی در مسیر پیاده روی
قفل اداره مناطق آزاد با شاه کلید "اجرای قانون" باز می شود
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
دوشنبه 14 مهر 1404 - 13 ربیع الثانی 1447 - 6 اکتبر 2025 - شماره 4801( 2185 دوره جدید)
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
  پربيننده ترين اخبار
پس از 10 سال جزیره کیش میزبان رویداد TEDx می شود
مدیریت بحران کیش نیازمند ارتقاء و سرمایه گذاری بیشتری است
بازگشت وسایل نقلیه شارژی به پیست های دوچرخه ؟!
چهارشنبه 9 مهر 1404 - 8 ربیع الثانی 1447 - 1 اکتبر 2025 - شماره 4798 ( 2182 دوره جدید)
جزیره کیش در ایمنی شهری و ارتقای فرهنگ ایمنی پیشتاز است
مشکلات سرویس مدارس
آنچه در نهمین سفر استانی رییس جمهور پزشکیان به استان هرمزگان گذشت ...
شنبه 12 مهر 1404 - 11 ربیع الثانی 1447 - 4 اکتبر 2025 - شماره 4799 (2183 دوره جدید)
-سخنگوی دولت دو ماه پیش در سفر به کیش چه گفت ؟
یکشنبه 13 مهر 1404 - 12 ربیع الثانی 1447 - 5 اکتبر 2025 - شماره 800 4 ( 2184 دوره جدید)
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

نظارت حداکثری بر رعایت پروتکل های بهداشتی در فرودگاه بین المللی کیش

سخنگوی شورای سلامت کیش از نظارت حداکثری بر رعایت پروتکل های بهداشتی، فاصله گذاری ها و ایمن سازی مستمر در فرودگاه بین المللی کیش خبر داد.

  

به گزارش اقتصاد  کیش، محمدرضا رضانیا  در این خصوص گفت:همزمان با شیوع ویروس کرونا و لزوم رعایت مسائل بهداشتی در راستای انجام اقدامات پیشگیرانه در جامعه، فرودگاه کیش نیز جهت مقابله با این ویروس ملزم به رعایت پروتکل های بهداشتی شد.

وی افزود: این موضوع در راس کار قرار گرفت و طبق مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، وزارت بهداشت و همچنین شورای سلامت کیش همچنان به صورت مستمر تمامی موارد و قوانین بهداشتی برای آسودگی خاطر مسافران و گردشگران به خوبی رعایت می شود.

محمد رضا رضانیا، سخنگوی شورای سلامت کیش در این خصوص گفت: بر اساس مصوبات شورای سلامت کیش در تمام پروازهایی که تاکنون از طریق این فرودگاه انجام شده، دستور العمل های بهداشتی با هدف سفری ایمن، اجرا و مقررشد که در سفرهای پیش رو نیز این مهم با جدیت بیشتری استمرار داشته باشد.

دکتر رضانیا تصریح کرد: برچسب گذاري سالنهای فرودگاه و فاصله گذاري ، ضدعفوني مكرر ترمینال ها، سرويسهاي بهداشتي و چرخهاي حمل بار ، ضدعفوني بار مسافران پس از تخليه از هواپيما ، نصب دوربينهاي پيشرفته تب سنجي، ضدعفونی هواپیما قبل از ورود و پس از خروج مسافر،الزام استفاده از ماسک و دستکش از جمله موارد تصویب و تاکید شده با هدف تامین سفری امن برای هموطنان در پروازهای فرودگاه کیش است.

وی افزود: با هماهنگی شورای سلامت کیش و کارشناسان مرکز توسعه سلامت ،هلال احمر و بسیج، پیش از ورود مسافران به هواپیما ،تب سنجی و طرح غربالگری به صورت جدی انجام و در صورت مشاهده و شناسایی افراد علامت دار به مراکز سرپایی فرودگاه ارجاع می شوند و پس از آن نمونه گیری انجام خواهد شد که این موضوع همچنان در فرودگاه بین المللی کیش با همت سربازان سلامت در حال اجرا می باشد.

رضانیا با تاکید براهمیت مقابله با شیوع ویروس بر اساس پروتکل های تعریف شده فردی خواستار همکاری مسافران، گردشگران و کیشوندان در رعايت فاصله فردی و موارد بهداشتی تاکید شده در سالن های فرودگاه شد که این امرموجب آرامش خاطر آنها در طول پرواز خواهد بود.

گفتنی است کنترل تب سنجی و پایش سلامت در مبادی ورودی جزیره کیش، کاهش چشمگیر پروازهای ورودی و خروجی و ضد عفونی کردن ناوگان هوایی پس از هر پرواز و رعایت پروتکل های بهداشتی در پروازها، توزیع رایگان ژل ضدعفونی و ماسک در میان مردم و اجرای دقیق مصوبات شورای سلامت و هماهنگی تمامی دستگاه های اجرایی و ضابطین سلامت، ملزم شدن ایرلاین‌ها به رعایت کامل ضوابط بهداشتی،کنترل ورود مسافران در مبادی ورودی جزیره با بهره گیری از تونل های ضد عفونی کننده همچنین نظارت های حداکثری بر وسائط نقلیه عمومی از جمله اقدامات پیشگیرانه سازمان منطقه آزاد کیش در فرودگاه از زمان شیوع ویروس کرونا تا کنون است.

 

 شماره خبر : 834         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.