اجرای سمپوزیوم مجسمه سازی در کیش با هدف زیبا سازی سواحل پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  

  خبرهای برگزيده
کیش در مسیر اقتصاد هنر
بلندگوی قدرت یا ابزار اصلاح جامعه؟
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
تجلیل از مهدی نوری رئیس بانک سینا کیش در گردهمایی روسای موفق شعب بانک ‌سینا در کشور
شروع خوبی بود
ارتقاء خدمات مسافری دریایی و تقویت زیرساخت‌های پشتیبانی در دستور کار است
جزیره کیش سکویی مؤثر برای بازنمایی سینمای ایران
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
زیر ساخت های لازم برای افزایش اقامت هموطنان در کیش فراهم است
مصیب شیرانی و محمد چگینی از معاون اول رئیس جمهور جایزه گرفتند
"اعتراض "فرصتی برای گفتگو و اصلاح
پیوند دریا، مرجان و دانش بومی در تاب‌آوری جزیره‌ای
توسعه کیش؛ از پروژه‌محوری تا کیفیت‌محوری

  آخرين اخبار
کیش در مسیر اقتصاد هنر
بلندگوی قدرت یا ابزار اصلاح جامعه؟
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
یکشنبه 19 بهمن 1404 - 19 شعبان 1447 - 8 فوریه 2026 - شماره 4883 ( 2267 دوره جدید)
تجلیل از مهدی نوری رئیس بانک سینا کیش در گردهمایی روسای موفق شعب بانک ‌سینا در کشور
شروع خوبی بود
ارتقاء خدمات مسافری دریایی و تقویت زیرساخت‌های پشتیبانی در دستور کار است
جزیره کیش سکویی مؤثر برای بازنمایی سینمای ایران
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
  پربيننده ترين اخبار
دوشنبه 13 بهمن 1404 - 13 شعبان 1447 - 2 فوریه 2026 - شماره 4880( 2264 دوره جدید)
مسئولیت پذیری لازمه توسعه جامعه
زنگ انقلاب در کیش
تقویت جایگاه جوامع صنفی در کیش یعنی افزایش اقتدار سازمان منطقه آزاد کیش
ارزش و اهمیت مدیریت حضوری و میدانی در کیش
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
"کارت شغل برای شاغلین جزیره کیش"،صادر می شود
سه شنبه 14 بهمن 1404 - 14 شعبان 1447 - 3 فوریه 2026 - شماره 4881 (2265 دوره جدید)
پیوند دریا، مرجان و دانش بومی در تاب‌آوری جزیره‌ای
لزوم نظارت بیشتر بر پخت و عرضه نان در کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات جزیره کیش عنوان کرد:
اجرای سمپوزیوم مجسمه سازی در کیش با هدف زیبا سازی سواحل

با هدف ایجاد جاذبه جدید گردشگری هنری، نخستین سمپوزیوم ملی طراحی ایده مجسمه ساحل ماشه کیش از تیر ماه 99 آغاز به کار کرد.

  

به گزارش اقتصاد  کیش، این سمپوزیوم با هدف زیباسازی ساحل قدیمی ماشه در جزیره کیش برگزار خواهد شد.
شرکت عمران، آب و خدمات کیش به عنوان متولی این رویداد در نخستین اقدام، میزبان هنرمندان حوزه تجسمی و معماری از سراسر ایران بود تا با بررسی نظرات ودیگاههای هنرمندان خوب کشورمان، بهترین ایده برای ساحل ماشه (که یکی از قدیمی‌ترین مناطق جزیره است) جهت اجرا شناسایی شود.
در نشست با هنرمندان ابوالفضل طیبی مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات جزیره کیش که خود از علاقمندان به مباحث هنری واجرای آثارهنرمندان با رویکرد ایجاد جاذبه های نوین واثرگذار گردشگری در جزیره کیش است با اشاره به اهمیت شهرها و لزوم توجه به فضاهای شهری گفت: درتمامی تصمیم گیری ها به این موضوع باور داریم که شهرها موجودات زنده هستند خیابان‌ها شریان ها و درختان ریه های شهرها هستند و روح شهرها ما انسان‌ها هستیم که درضمیر ناخودآگاه همه ما تمایل به زیبایی داریم. این باور ما را برآن داشت در طراحی المانهای شهری از هنرمندان کمک بگیریم که با آثاری الهام گرفته از نگاه زیبایی شناس هنرمندان با مخاطب خود که شهروندان وگردشگران هستند ارتباط قلبی وروحی برقرار کنیم.  
ظرفیت ساحل و دریای کیش دو شاخصه طبیعی وارزشمندی است که طیبی درسخنان خود به ‌عنوان ویژگی‌های منحصربه‌فرد این جزیره یاد کرد و افزود: تمام مردم ایران با جزیره کیش ارتباط روحی وقلبی بسیار خوبی دارند وبه عنوان مامنی برای کسب آرامش کیش را دربرنامه سفر وتفریح خود قرار می دهند. این موضوع مسئولیت ما را درمورد توسعه شهری کیش دوچندان می کند تا با استفاده  از نمادها والمانهای کارشناسانه وهنری مفهوم آرامشی که مدنظر شهروندان وگردشگران است به خوبی القاء شود وذهنیت مردم درموزد جزیره کیش با یک اقدام بدون کارشناسی وغیرهنری خراب نشود.
وی درپایان با تاکید براهمیت تلفیق هنر و موضوعات شهری به‌عنوان یکی از موثرترین راه‌های ایجاد حس مثبت مشترک نسبت به فضای شهری جزیره کیش گفت: مسجد ماشه از مکان های تاریخی وارزشمندی است که مورد علاقه وتوجه بومیان جزیره کیش است و در زمره آثار ثبت شده میراث فرهنگی قراردارد.این مسجد درمجاورت دریا قراردارد و بستر خوبی برای خلق فضایی جذاب برای شهروندان وگردشگران با کمک هنرمندان کشور است تا ضمن معرفی این اثر تاریخی، جاذبه ای هنری وگردشگری در ساحل ماشه ایجاد شود.
احسان گرایلی دبیر سمپوزیوم ملی طراحی ایده مجسمه ساحل ماشه جزیره کیش نیز دراین نشست با بیان اینکه هنرمندان در بازدید سه روزه ضمن بازدید از ساحل ماشه ، از بخش های مختلف جزیره کیش نیز دیدن کردند تا با دستیابی به نگاهی کلی از طبیعت ومعماری جزیره کیش نسبت به طرح ایده های خلاقانه اقدام کنند.
به گفته گرایلی نشست های بعدی این سمپوزیوم به منظور جمع بندی آرائ و رسیدن به طرح نهایی در تهران برگزار می شود تا پس از حصول بهترین نتیجه و ارائه طرح نهایی نسبت به اجرای اثربرگزیده در سمپوزیوم اقدام شود.
گفتنی است هنرمندانی چون رضا هادیانی، سهند حسامیان، بیژن غنچه‌پور، مهسا الف، علی هنرور، همایون عسکری سیریزی، سینا ممتاز، مهدی رنگچی، مونا آقابابایی و شهریار رضایی در این نشست حضور داشتند
 شماره خبر : 529         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.