رویداد رادمان با هدف شناسایی و جذب ایده‌های برتر از نقاط مختلف کشور در دو محور اصلی و ویژه در جزیره کیش برگزار شد. پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
نمایشگاه کتاب ، خلق محیط زیبای فرهنگی در کیش
رونمایی از «میکارت» در جزیره کیش
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در حوزه مناطق آزاد
معرفی نفرات برتر ماراتن بزرگ ایران
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین شورای‌عالی مناطق آزاد و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
بازارهای کیش در تب و تاب رونق و رکود.....
کیش؛ آینده‌ای روشن در گردشگری هوشمند و بازارهای مالی ایران
صنعت نمایشگاهی ایران نیازمند نقشه راه و دیپلماسی جدی است
الوین انتظار مهدی ؛ سوپرقهرمان المپیاد جهانی زبان
مدل اداره مناطق آزاد باید مبتنی بر اقتصاد داده‌محور و فناوری‌های نوین باشد
منطقه آزاد مشترک ایران و ترکیه در مسیر تحقق
اتمام مرحله اول طرح اصلاح خط اصلی شبکه توزیع آب کیش
وقتی یکی از کلیدی ترین نهادهای کیش همچنان بدون مدیر اداره می شود!
تسریع دراصلاح سیستم‌های اعلان و اطفای حریق بازارها و آموزش نیروهای حفاظتی

  آخرين اخبار
آقای کبیری یا اطلاع ندارید یا اطلاع دارید و اهمیت نمی دهید...!
نمایشگاه کتاب ، خلق محیط زیبای فرهنگی در کیش
رونمایی از «میکارت» در جزیره کیش
رایزنی ایران و ارمنستان برای افزایش همکاری‌های اقتصادی در حوزه مناطق آزاد
معرفی نفرات برتر ماراتن بزرگ ایران
امضای تفاهم‌نامه همکاری بین شورای‌عالی مناطق آزاد و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
شنبه 15 آذر 1404 - 15 جمادی الثانی 1447 - 6 دسامبر 2025 - شماره 4843( 2227 دوره جدید)
بازارهای کیش در تب و تاب رونق و رکود.....
کیش؛ آینده‌ای روشن در گردشگری هوشمند و بازارهای مالی ایران
صنعت نمایشگاهی ایران نیازمند نقشه راه و دیپلماسی جدی است
  پربيننده ترين اخبار
مسکن و اشتغال دو دغدغه اصلی بومیان کیش
یکشنبه 9 آذر 1404 - 9 جمادی الثانی 1447 - 30 نوامبر 2025 - شماره 4839 ( 2223 دوره جدید)(
آغاز ورود گردشگران تاجیکستان به جزیره کیش
با هم‌افزایی، تعامل و همدلی ، مسیر رشد و پیشرفت جزیره کیش هموار خواهد بود
چهار شنبه 12 آذر 1404 - 12 جمادی الثانی 1447 - 3 دسامبر 2025 - شماره 4842 ( 2226 دوره جدید)
قوانین دست و پاگیر، بهره‌وری اقتصادی مناطق آزاد را کاهش داده است
موسیقی بانوان؛ تجلی هنر اصیل ایرانی در جزیره کیش
تکمیل همکاری وزارت صمت شرط اجرای کامل مصوبه تبدیل پلاک خودروهای مناطق آزاد به پلاک ملی
الوین انتظار مهدی ؛ سوپرقهرمان المپیاد جهانی زبان
کیش در سایه بوروکراسی؛ دبی در اوج حکمرانی چابک
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

معرفی طرح‌های برتر رویداد بین المللی رادمان در کیش
رویداد رادمان با هدف شناسایی و جذب ایده‌های برتر از نقاط مختلف کشور در دو محور اصلی و ویژه در جزیره کیش برگزار شد.

به گزارش اقتصاد کیش، طرح دُنَک که به برنامه پرداخت آنلاین مربوط می‌شود از سوی هیات داوران به عنوان برگزیده اول محور اصلی انتخاب شد.

  

الناز ایمانی نماینده این طرح گفت: دنک که به معنای دانه کوچک است از جایی شروع شده که بتواند به دغدغه‌های محیط زیستی فعالان این عرصه برای جبران خسارت‌های آتش‌سوزی جنگل‌ها پاسخ دهد.

وی افزود: دنک نرم‌افزار پرداخت آنلاین است به گونه‌ای که مردم می‌توانند با انجام هر تراکنش بدون پرداخت هزینه‌ای اضافه یک دانه در طبیعت کاشته شود تا خسارت‌های وارده به جنگل‌ها جبران شود.

ایمانی با بیان اینکه تا کنون توانسته ایم با این سیستم ۴۲۶ دانه درخت کاشته و بیشتر از ۵۷۶ روستایی از آن صاحب درآمد شوند اضافه کرد: برای آشنایی انسان‌های بیشتری با دنک و کاشت درختان بیشتر نیازمند پنج میلیارد ریال هستیم.

طرح «مان» نرم‌افزار مترجمی برخط ویژه ناشنوایان است عنوان طرح اقای محمد فراهانی بود که به عنوان طرح دوم معرفی شد.

محمد فراهانی در خصوص این طرح با اشاره به اینکه همه مردم زبان اشاره بلد نیستند و در برقراری ارتباط با جامعه ناشنوایان کم توان هستند افزود: با استفاده از این نرم‌افزار مترجم به صورت برخط از گوشی فراخوانده می‌شود تا یک خدمت و یک اقدام به سهولت از ما به جامعه ناشنوایان منتقل شود.

فراهانی اضافه کرد: برای اینکه بتوانیم کم توانی جامعه با استفاده از این نرم‌افزار تلفن همراه را با جذب حدود ۳۰۰ نفر توسعه دهیم نیازمند حدود ۴۰ میلیارد ریال اعتبار و ۵۰۰ متر مربع اراضی هستیم.

طرح "پلکان" از تهران هم سومین طرح برگزاری بخش اصلی بود که سجاد محمدی ثمر نماینده این طرح درباره معرفی آن گفت: این طرح یک مجله کارآفرینی ویژه بانوان است تا بتواند برای جامعه هدف خود انگیزه‌ها و آموزش‌های مجازی و انلاین شروع کسب و کار را و امکان ارایه محصول، خدمات تولید محتوا و دیجیتال مارکتینگ را ارایه کند.

وی افزود: تاکنون بیش از دو هزار بانوی دارای کسب و کار در این نرم‌افزار تعامل دارند و ارزش فعالیت آن به حدود ۱۰۰ میلیارد ریال رسیده و برای جذب دو هزار بانوی دیگر نیازمند ۲۰ تا ۳۰ میلیارد ریال اعتبار است.

بخش ویژه رویداد بین المللی رادمان نیز با محوریت راهکار‌های توسعه گردشگری تجربه‏‌گرا در کیش، راهکار‌های فرهنگی جذب گردشگر در این جزیره و توانمندسازی و اشتغال‌‏زایی بانوان بومی کیش برگزار شد که طرح اردوچوی ارایه شده از سوی جواد قائمی زاده، طرح "گنجینه عبدلله" ارایه شده از سوی شریف رضوی و "تورچین" ارائه شده از سوی علی رمضانی رتبه‌های برتر را کسب کرد.

 شماره خبر : 4886         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.