همراهی و همدلی دستگاه های اجرایی مستقر در کیش نقش موثری در رونق اقتصادی منطقه دارد پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
آيا دوران مديراني از جنس پورزادي و پورعلی در کیش پايان يافته است!
گام بلند دوومیدانی‌کاران کیش در مسابقات قهرمانی کشوربا هدایت علی خدیور
برگزاری میز خدمت وزارت اقتصاد برای حمایت از کسب و کارها در کیش
بندر عباس شهر من ، قلب من
تردد خودروهای حمل‌ونقل عمومی با پلاک منطقه آزاد تهران مجاز شد
جهش سرمایه‌گذاری و تغییر ریل در حرکت مناطق آزاد
علی واعظ هم راهی بازیهای آسیایی ژاپن می شود
نقش عکاسی در معرفی جزیره کیش
انرژی خورشیدی؛ فرصت مغفول کیش
چه بر سر فوتبال این شهر آوردید!
خدمات‌دهی به 8000مسافر در سومین هفته فعالیت فرودگاه کیش
موفقیت مهدی اسماعیلی از کیش در مسابقات بین‌المللی اختراعات و نوآوری ویژه فدراسیون جهانی مخترعان
پاسخ به یک پرسش بله عزیزم داریم!
هیچ‌یک از مناطق آزاد ایران استانداردهای بین‌المللی را ندارند

  آخرين اخبار
آيا دوران مديراني از جنس پورزادي و پورعلی در کیش پايان يافته است!
گام بلند دوومیدانی‌کاران کیش در مسابقات قهرمانی کشوربا هدایت علی خدیور
برگزاری میز خدمت وزارت اقتصاد برای حمایت از کسب و کارها در کیش
چهارشنبه 31 تیر 1405 ، 7 صفر 1448 ، 22 جولای 2026 ، شماره 4954( 2338 دوره جدید)
بندر عباس شهر من ، قلب من
تردد خودروهای حمل‌ونقل عمومی با پلاک منطقه آزاد تهران مجاز شد
جهش سرمایه‌گذاری و تغییر ریل در حرکت مناطق آزاد
علی واعظ هم راهی بازیهای آسیایی ژاپن می شود
نقش عکاسی در معرفی جزیره کیش
سه شنبه 30 تیر 1405 ، 6 صفر 1448 ، 21 جولای 2026 ، شماره 4953( 2337 دوره جدید)
  پربيننده ترين اخبار
حسین فروزان گزینه اول دبیری شورایعالی مناطق آزاد
حقوق معلمان
چمن های زرد المپیک ، زخمی بر پیکر ورزش کیش
پنجشنبه 25 تیر 1405 ، 1 صف ر 1448 ، 16 جولای 2026 ، شماره 4949( 2333 دوره جدید)
نگاهی حقوقی به ماجرای تردد خودروهای مناطق آزاد
افزایش خدمات مشترکین تلفن همراه کیش
شنبه 27 تیر 1405 ، 3 صفر 1448 ، 18 جولای 2026 ، شماره 4950 ( 2334 دوره جدید)
پاسخ به یک پرسش بله عزیزم داریم!
یکشنبه 28 تیر 1405 ، 4 صفر 1448 ، 19 جولای 2026 ، شماره 4951( 2335 دوره جدید)
بررسی تأسیسات راهبردی آب و برق کیش و تأکید بر پایداری خدمات در جزیره
علت عدم پیشرفت و عدم توسعه میدان گازی کیش ثروت سوزی در دل خلیج فارس ودر مجاورت جزیره کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

در نشست دکتر مظفری با رئیس دادگستری و دادستان کیش مطرح شد:
همراهی و همدلی دستگاه های اجرایی مستقر در کیش نقش موثری در رونق اقتصادی منطقه دارد

دکتر مظفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: با همکاری و همدلی تمام دستگاه های اجرایی و اقدامات موثر در حوزه های مختلف؛ سرمایه گذاران توانمند و تراز اول کشور در این منطقه سرمایه گذاری می کنند.

  

به گزارش اقتصاد  کیش، نشست دکتر  مظفری رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل و برخی از معاونین و مدیران سازمان منطقه آزاد کیش با یاسین مطهری زاده رئیس دادگستری کیش و محمد عباسی دادستان کیش  به مناسبت گرامی داشت هفته قوه قضائیه روز گذشته  در ساختمان دادگستری کیش برگزار شد.

دکتر  مظفری  در این نشست ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای عزیز از جمله شهید بهشتی معمار و بنیان گذار سیستم قضایی کشور،این دیدار را فرصتی برای گرامی داشت هفته قوه قضائیه مغتنم برشمرد و گفت: دادگستری  کیش همراه و همگام با سازمان تلاش می کند امنیت اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در این منطقه برقرار شود.

مظفری در ادامه سخنان خود افزود: همراهی و همدلی دستگاه های اجرایی مستقر در این منطقه نقش موثری در رونق اقتصادی منطقه دارد و

باعث شده است  بخشی از این پروژه هایی که در سنوات گذشته نیمه تمام رها شده بودند؛ تعیین تکلیف شوند و فعالیت های خود را از نو آغاز کنند.

وی بر انجام اقدامات موثر در پروژه های زیر ساختی کیش اشاره کرد و اظهار داشت: پروژه هایی که سازمان منطقه آزاد کیش متولی آن بود، بعد از مدت ها با سرعت و شرایط مناسب فعالیت های خود را از نو آغاز کردند.  

غلامحسین مظفری بر ضرورت اقدامات عمرانی و سرمایه گذاری مجموعه های"پولی، مالی و اقتصادی کشور" در جزیره هندورابی تاکید کرد و افزود: یکی از اولویت های اصلی سازمان منطقه آزاد کیش فراهم نمودن مقدمات سرمایه گذاری در این پروژه عظیم کشور است.

مظفری در خصوص تعیین تکلیف پروژه شهر آفتاب کیش گفت: ضمن این که بانک های پارسیان و آینده در این پروژه سهیم هستند و بخش عمده مشکلات آن حل شده است، تلاش می کنیم این پروژه به شکل مناسب فعالیت خود را از نو آغاز کند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در رابطه با لغو معافیت مالیاتی مناطق آزاد افزود: برای حفظ فلسفه وجودی مناطق آزاد، معافیت مالیاتی نباید لغو شود و از نظر حقوقی موضوع در حال پیگیری است.

یاسین مطهری زاده رئیس دادگستری کیش با بیان این که راه اندازی سیستم خدمات الکترونیکی قضایی باعث کاهش هزینه ها و صرفه جویی زمان مراجعه کنندگان به این مجموعه شده است گفت: تا کنون 26 هزار پرونده وارده و تعداد 27 هزار پرونده مخدومه داشتیم که از این تعداد  1 هزار و پانصد پرونده نیز به سازش منتج شده است.

گفتنی است در نشست صمیمانه به مناسبت گرامی داشت هفته قوه قضائیه که با حضور غلامحسین مظفری رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل، سید محمدرضا مداح مشاور و مدیرکل حوزه مدیریت، ناصر آخوندی معاون توسعه مدیریت، سعید پورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی، علیرضا علوی رضوی مدیر روابط عمومی و امور بین الملل و محمود افتاده مدیر حقوقی، املاک و قراردادهای سازمان منطقه آزاد کیش، ابوالفضل طیبی مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات منطقه آزاد کیش با یاسین مطهری زاده رئیس دادگستری کیش، محمد عباسی دادستان عمومی و دادگاه انقلاب در دادگستری كیش و همکاران این مجموعه برگزار شد؛ مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اهدای لوح تقدیر از تلاش و زحمات این مجموعه تشکر و قدردانی کرد.


 شماره خبر : 416         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.