افزایش فیبر نوری جزیره کیش از 5 به 100 کیلومتر پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  

  خبرهای برگزيده
کیش در مسیر اقتصاد هنر
بلندگوی قدرت یا ابزار اصلاح جامعه؟
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
تجلیل از مهدی نوری رئیس بانک سینا کیش در گردهمایی روسای موفق شعب بانک ‌سینا در کشور
شروع خوبی بود
ارتقاء خدمات مسافری دریایی و تقویت زیرساخت‌های پشتیبانی در دستور کار است
جزیره کیش سکویی مؤثر برای بازنمایی سینمای ایران
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
زیر ساخت های لازم برای افزایش اقامت هموطنان در کیش فراهم است
مصیب شیرانی و محمد چگینی از معاون اول رئیس جمهور جایزه گرفتند
"اعتراض "فرصتی برای گفتگو و اصلاح
پیوند دریا، مرجان و دانش بومی در تاب‌آوری جزیره‌ای
توسعه کیش؛ از پروژه‌محوری تا کیفیت‌محوری

  آخرين اخبار
کیش در مسیر اقتصاد هنر
بلندگوی قدرت یا ابزار اصلاح جامعه؟
حرکت مناطق آزاد به سمت تولید، صادرات و مأموریت‌محوری اقتصاد
بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی، سرمایه‌گذاری و گردشگری مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
یکشنبه 19 بهمن 1404 - 19 شعبان 1447 - 8 فوریه 2026 - شماره 4883 ( 2267 دوره جدید)
تجلیل از مهدی نوری رئیس بانک سینا کیش در گردهمایی روسای موفق شعب بانک ‌سینا در کشور
شروع خوبی بود
ارتقاء خدمات مسافری دریایی و تقویت زیرساخت‌های پشتیبانی در دستور کار است
جزیره کیش سکویی مؤثر برای بازنمایی سینمای ایران
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
  پربيننده ترين اخبار
دوشنبه 13 بهمن 1404 - 13 شعبان 1447 - 2 فوریه 2026 - شماره 4880( 2264 دوره جدید)
مسئولیت پذیری لازمه توسعه جامعه
زنگ انقلاب در کیش
تقویت جایگاه جوامع صنفی در کیش یعنی افزایش اقتدار سازمان منطقه آزاد کیش
ارزش و اهمیت مدیریت حضوری و میدانی در کیش
موسی مهدی زاده رئیس اداره اجرائیات شرکت عمران ، آب و خدمات کیش شد
"کارت شغل برای شاغلین جزیره کیش"،صادر می شود
سه شنبه 14 بهمن 1404 - 14 شعبان 1447 - 3 فوریه 2026 - شماره 4881 (2265 دوره جدید)
پیوند دریا، مرجان و دانش بومی در تاب‌آوری جزیره‌ای
لزوم نظارت بیشتر بر پخت و عرضه نان در کیش
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

در نخستین جلسه شورای پدافند غیرعامل منطقه آزاد کیش مطرح شد:
افزایش فیبر نوری جزیره کیش از 5 به 100 کیلومتر

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: با یک اقدام جهادی موفق شدیم فیبر نوری را از 5 کیلومتر به 100 کیلومتر در کیش افزایش دهیم.

  

به گزارش اقتصاد  کیش نخستین جلسه شورای پدافند غیرعامل منطقه آزاد کیش، با حضور غلامحسین مظفری رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل، معاونین و برخی از مدیران سازمان منطقه آزاد کیش، سردار محسن ساسانی معاون زیربنایی سازمان پدافند غیرعامل کشور و اعضای این شورا در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد.

دکتر مظفری از افزایش 100 کیلومتری فیبر نوری در کیش خبر داد و گفت: این اقدام جهادی ضمن این که مورد توجه محمدجواد جهرمی وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات کشور قرار گرفت می توان این منطقه را به عنوان پایلوت عملیاتی برای انجام اقدامات مهم در کشور معرفی کرد.  

مظفری شورای پدافند غیرعامل را از اساسی ترین موضوعات منطقه آزاد کیش برشمرد و گفت: این جلسه می تواند آغازگر حرکتی به منظور ایجاد آرامش و آسایش برای عموم مردم جزیره کیش باشد.

وی با اشاره به اقدامات ارزشمندی که در سنوات گذشته در جزیره کیش صورت گرفته است گفت: به دلیل اهمیت طرح جامع پدافند غیر عامل کیش، پیگیری های ویژه ای در خصوص: ساختارهای مورد نیاز، تجهیزات، آموزش ها و برگزاری رزمایش و مانور در این منطقه انجام شده است.

رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش ضرورت برقراری امنیت در کیش را یکی از اصلی ترین موضوعات پدافند غیرعامل عنوان کرد و اظهار داشت: با انجام پروژه های عملیاتی 30 هزار میلیارد تومانی، علاوه بر فراهم نمودن زیرساخت ها باید در شرایط خاص نیز جایگزین هایی را در نظر گرفت.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در ادامه تصریح کرد: برخی از فعالیت هایی که در جزیره کیش به هر دلیل متوقف شده بود از نو فعال کردیم و پروژه ترمینال فرودگاه کیش با یک وقفه سه ساله دوباره راه اندازی شد و با تامین منابع و سفارش بیش از ۹۰ درصد تجهیزات، این پروژه بر اساس برنامه زمان بندی شده تا 22 بهمن به بهره برداری خواهد رسید.

غلامحسین مظفری خاطر نشان کرد: قرارداد لایروبی اسکله  35 هزار تنی و استحصال یک زمین 60هکتاری در جزیره کیش و همچنین تصفیه خانه جزیره با برآورد دوره 25 ساله از ظرفیت هایی تعریف شده در این منطقه است.

مظفری استقرار دانشگاه های برتر در مرکز نوآوری کیش را یکی از ظرفیت های کم نظیر در کشور عنوان کرد و افزود: در راستای ارائه خدمات نفت و گاز به شرکت های متقاضی در دنیا  که چهار کشور"سوئد، نروژ، آمریکا و ایران" به این دانش و تکنولوژی دست یافتند به همین منظور برای ارتقای علمی و ایجاد امنیت پایدار در منطقه؛ شرکت های دانش بنیان در تیر ماه سال جاری با حضور رییس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح خواهد شد.

در ادامه این جلسه سردار محسن ساسانی معاون زیربنایی سازمان پدافند غیرعامل کشور حفاظت از زیرساختی، طرح پایدار سازی سامانه ها، سیستم های اداره امور در سطح جزیره، طرح حفاظت از مردم، طرح پاسخ به حوادث و شرایط اضطراری را به عنوان 5 طرح عملیاتی در این حوزه بر شمرد و گفت: باید آمادگی مقابله با سرعت بازگشت به حالت اولیه داشته باشیم که حادثه ما را دچار پیامدهای آبشاری و زنجیره ای نکند.

محسن ساسانی ارتقای آمادگی برای مقابله با حادثه های طبیعی و غیر طبیعی را 5 گام اساسی" سازماندهی، تجهیز، آموزش، تمرین، رزمایش و مانور" عنوان کرد و گفت: برای این که تمام این واحد ها به صورت هماهنگ در کنار هم کار کنند ضمن تجهیز و فراگیری آموزش های مورد نیاز تمرین، رزمایش و مانور به صورت نوبه ای باید انجام شود تا ارتقای آمادگی ها به حد مطلوب برسد.

گفتنی است در نخستین شورای پدافند غیرعامل منطقه آزاد کیش توسعه زیر ساخت های شهری برای دوره ۲۵ ساله با اطمینان ساماندهی و سازماندهی، انرژی، آب و برق کیش، تهدیدات سایبری، عوامل بازدارندگی و ساماندهی نخاله های شهری از جمله مباحث مطرح شده در این جلسه بود.

 شماره خبر : 390         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.