فعالیت موفق یکی از فعالین اقتصادی قدیمی کیش با محوریت شرکت دانش بنیان پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز

  امروز شمسی

پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز همراه با آخرین و جدیدترین اخبار و رویدادهای محلی ، منطقه ای و کشور
  ارتباط با ما  ارتباط با ما   نیازمندی های کیش  نیازمندی های کیش   نسخه PDF اقتصاد کیش  نسخه PDF اقتصاد کیش   ورود کاربران  ورود کاربران   درباره ما  درباره ما   خانه  خانه  
  خبرهای برگزيده
آغاز دومین همایش بین المللی
آغاز طرح خروج خودروهای فرسوده از جزیره کیش
موزه هنر کیش با هدف معرفی آثار فاخر تاریخی و هنری ایران و جهان راه‌اندازی شده است
توسعه رویدادهای دو و میدانی با محوریت مناطق آزاد کشور
قفل اداره مناطق آزاد با شاه کلید "اجرای قانون" باز می شود
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
قصد ایجاد دست انداز در مسیر توسعه گردشگری کیش را نداریم ‌
نشست هم‌اندیشی بورس بین‌الملل مناطق آزاد با حضور سهامداران داخلی برگزار شد
دومین مانور زلزله در جزیره کیش برگزار شد
-سخنگوی دولت دو ماه پیش در سفر به کیش چه گفت ؟
آنچه در نهمین سفر استانی رییس جمهور پزشکیان به استان هرمزگان گذشت ...
جزیره کیش در ایمنی شهری و ارتقای فرهنگ ایمنی پیشتاز است
پس از 10 سال جزیره کیش میزبان رویداد TEDx می شود

  آخرين اخبار
آغاز دومین همایش بین المللی
آغاز طرح خروج خودروهای فرسوده از جزیره کیش
موزه هنر کیش با هدف معرفی آثار فاخر تاریخی و هنری ایران و جهان راه‌اندازی شده است
توسعه رویدادهای دو و میدانی با محوریت مناطق آزاد کشور
سه شنبه 15 مهر 1404 - 14 ربیع الثانی 1447 - 7 اکتبر 2025 - شماره 4802 ( 2186 دوره جدید)
تاریکی در مسیر پیاده روی
قفل اداره مناطق آزاد با شاه کلید "اجرای قانون" باز می شود
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
دوشنبه 14 مهر 1404 - 13 ربیع الثانی 1447 - 6 اکتبر 2025 - شماره 4801( 2185 دوره جدید)
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
  پربيننده ترين اخبار
پس از 10 سال جزیره کیش میزبان رویداد TEDx می شود
مدیریت بحران کیش نیازمند ارتقاء و سرمایه گذاری بیشتری است
بازگشت وسایل نقلیه شارژی به پیست های دوچرخه ؟!
چهارشنبه 9 مهر 1404 - 8 ربیع الثانی 1447 - 1 اکتبر 2025 - شماره 4798 ( 2182 دوره جدید)
جزیره کیش در ایمنی شهری و ارتقای فرهنگ ایمنی پیشتاز است
آنچه در نهمین سفر استانی رییس جمهور پزشکیان به استان هرمزگان گذشت ...
-سخنگوی دولت دو ماه پیش در سفر به کیش چه گفت ؟
شنبه 12 مهر 1404 - 11 ربیع الثانی 1447 - 4 اکتبر 2025 - شماره 4799 (2183 دوره جدید)
یکشنبه 13 مهر 1404 - 12 ربیع الثانی 1447 - 5 اکتبر 2025 - شماره 800 4 ( 2184 دوره جدید)
قصد ایجاد دست انداز در مسیر توسعه گردشگری کیش را نداریم ‌
9سخنران بِنام مهمان رویداد TEDx کیش خواهند بود
توسعه کیش نیازمند هم‌افزایی، همکاری و همراهی همه ذی‌نفعان است
  اوقات شرعی



  ارسال خبر به ما : چاپ

فعالیت موفق یکی از فعالین اقتصادی قدیمی کیش با محوریت شرکت دانش بنیان

یکی از فعالین اقتصادی قدیمی کیش با محوریت شرکت های دانش بنیان در منطقه بویین زهرا فعالیت موفقی را در تولید صنایع شوینده راه اندازی کرد.این شرکت دانش بنیان توانست محصول «زئولایت» که در صنایع شوینده و نفت و گاز کاربرد دارد را تولید کند.

  

به گزارش اقتصاد کیش به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، مهندس علی قصر حمیدی، مدیرعامل شرکت نوکان فرآیند که خود از فعالین اقتصادی پیشین جزیره کیش می باشد ، در خصوص محصول تولیدی این شرکت گفت: محصولی که ما در کارخانه شرکت نوکان در شهرک صنعتی آراسنج واقع در بوئین زهرا تولید کرده‌ایم «زئولایت» نام دارد. این محصول در مواردی مانند صنایع شوینده، صنایع نفت و گاز و… مورد استفاده قرار می‌گیرد. از همین رو محصول پرکاربردی به حساب می‌آید.

قصر حمیدی افزود: با توجه به کاربردهایی که محصول «زئولایت» دارد می‌توان گفت که بازار هدف ما علاوه بر شرکت‌های شوینده، شرکت‌های فعال در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی را هم شامل می‌شود و این صنایع نیز جزو بازار هدف ما محسوب می‌شوند.

وی در خصوص رقابتی بودن زئولایت تولید شده در مجموعه نوکان فرآیند گفت: محصول ما ۱۰۰ درصد قابلیت رقابت در بازارهای موجود را دارد؛ چرا که کیفیت محصول تولیدی ما از سایر کشورها مرغوب‌تر بوده و از نظر قیمت نیز ارزان‌تر از زئولایت وارداتی کشوری مانند چین است.

مدیرعامل شرکت نوکان فرآیند، تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی را بسیار کاربردی خواند و اظهار داشت: با توجه به اینکه مبلغ پرداختی تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی ۳۰ درصد از فاکتورهای خرید مواد اولیه برای تولید زئولایت بود، این تسهیلات ۳۰ درصد به افزایش نقدینگی مجموعه ما کمک کرد؛ از همین رو شرکت را از اخذ تسهیلات با نرخ بالای سود بانکی تا اندازه‌ای بی‌نیاز کرد که همین امر برای ما یک حمایت بزرگ به حساب می‌آید.

قصر حمیدی تولید این محصول را اشتغال‌زا توصیف کرد و گفت: در حال حاضر ۵۰ نیرو به طور مستقیم در تولید این محصول مشغول به کار هستند که در صورت افزایش تولید زئولایت، ما شاهد افزایش اشتغال نیز خواهیم بود. علاوه بر بحث اشتغال ما امیدواریم که شرکت‌های شوینده در فرمولاسیون تولید محصولات خود استفاده از زئولایت را بیشتر مدنظر قرار دهند چرا که این امر کیفیت محصول نهایی آنها را افزایش می‌دهد.

وی در پایان در خصوص اهداف این شرکت برای صادرات محصول زئولایت گفت: بحث صادرات یکی از حوزه‌هایی است که مجموعه ما توجه زیادی به آن دارد و صادرات به کشورهای دیگر یکی از سیاست‌های اصلی مجموعه نوکان فرآیند است. در حال حاضر به کشور ترکیه صادرات داریم که کمک خوبی به حوزه ارزآوری برای کشور خواهد بود.

لازم به ذکر است مهندس علی قصر حمیدی یکی از فعالان اقتصادی قدیمی جزیره کیش می باشد که از سال 1368 تا اواسط دهه نود در حوزه های مختلف اقتصادی و تجاری کیش فعالیت داشته اند.

 شماره خبر : 388         آرشيو آخرین اخبار         آرشيو همه اخبار



eghtesad-kish.ir

کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به پایگاه خبری ، تحلیلی اقتصاد کیش نیوز بوده و استفاده از آن با درج منبع بلامانع است.